Disfrutar del sexo anal
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Tot sobre el sexe anal

El sexe anal és per a moltes persones una cosa desconeguda i poc practicada, però si es fa bé pot ser molt plaent i divertit tant per a l’home com per a la dona.

A Apricots no totes les dones ofereixen el servei de sexe anal. Així que si et ve de gust provar culet, has de triar aquelles que sí que ho facin i, sobretot, aplicar els consells que et donem a continuació!

Consells per al sexe anal

Un dels millors consells que us podem donar per al sexe anal és que utilitzeu lubrificant anal. L’anus no lubrifica de forma natural per això el lubrificant facilitarà la fricció, evitarà les irritacions i farà que gaudeixis moltíssim del sexe.

A l’hora de lubrificar, millor que les mans estiguin netes! Després s’han d’untar els dits amb lubrificant i ja podràs introduir-los en el culet de forma suau.

L’orifici s’ha d’anar dilatant gradualment, així que aconsellem introduir primer un dit i anar augmentant la grandària a poc a poc.

El consell més important? Utilitzeu sempre preservatiu!

Postures i joguines sexuals per al sexe anal

Moltes de les postures que realitzem quan practiquem sexe convencional es poden utilitzar també per a practicar sexe anal. Per exemple: la cullera, el gosset, el gronxador, la granota i finalment, la cavalcada.

També hi ha diverses joguines sexuals específiques per a donar plaer per darrere. Les millors? Sens dubte els taps anals, les boles anals i els dildos anals.

Una experiència que segur que t’encantarà!

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

One thought on “Tot sobre el sexe anal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts