Casa de cites

 
Apricots disposa de dos puticlubs a Barcelona: Apricots Barcelona Centre i Apricots Camp Nou. Cap de les façanes dels nostres puticlubs té rètols o indicacions sospitoses, per la qual cosa es garanteix màxima discreció i privadesa; a més disposen d'accés des del carrer així que serà impossible que et creuis amb veïns o mirades indiscretes.

 
Apricots Barcelona Camp Nou
C/Arizala, 74 A, 08028 Barcelona
Tenim una estima especial a la nostra primera casa

Telèfons:

+34 691 836 718

+34 934 401 802

E-mail:

 
Apricots Barcelona Centre
C/Còrsega, 252 A, 08008 Barcelona
Màxima discreciò en plè centre de Barcelona

Telèfons:

+34 691 559 861

+34 932 376 883

E-mail:

 
 

Ubicació de les cases de cites

Les ubicacions de les nostres dues cases de relax et permeten arribar còmodament amb transport públic o bé en cotxe, a més hi ha pàrquings situats a poca distància d'elles. Podràs visitar els nostres puticlubs qualsevol dia de l'any, a qualsevol hora i sense reserva prèvia, encara que sempre aconsellem trucar abans per assegurar-te que la noia de companyia que t'agrada estigui disponible. Apricots disposa de les llicències administratives de l'Ajuntament de Barcelona per poder exercir la prostitució de forma legal en les seves instal·lacions. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per demanar-nos més informació sobre qualsevol de les adreces de Apricots o les noies que trobaràs en cada ubicació.

 

Consells per venir a la notra agencia

Apricots dóna un servei 24/7 amb noies disponibles en qualsevol horari, però recomanem realitzar reserva per a la seva comoditat. Informa't per telèfon sobre el nostre servei de taxi de confiança. Si per qualsevol raó agafessis un taxi aliè a la nostra empresa, tingues en compte que: Si el taxista et vol portar a un altre lloc que no sigui Apricots, insisteix que et porti on tu vulguis i Comenta-li que tens reserva.      Si el taxista et posa pegues per la raó que sigui, millor que baixis i agafis un altre. O bé, truca'ns i et farem arribar un de confiança.      Sabies que molts clubs donen una comissió als taxistes perquè els portin clients? Apricots no estipula acords d'aquest tipus amb els taxistes perquè volem que siguis tu qui decideixi venir a veure'ns, i no els interessos econòmics del taxista.

 

Opinions i cometaris sobre Apricots

Deixans la teva opinió o comentari sobre Apricots.

 

Phone icon