Casting

Vols guanyar diners com a escort en una casa amb bon ambient? Et cuidarem com si fossis de la família.

Si estàs cansada del lloc on treballes com a acompanyant i vols canviar d'aires, vine a veure'ns. Gaudeix d'instal·lacions correctes, un tracte familiar, molta higiene i el més important, molt bon ambient.

A més a més, t'oferim un servei d'atenció a les noies amb el qual tractarem de donar-te solució a dubtes o dificultats que et sorgeixin tant professional com personalment. Disposem d'un servei jurídic que ja ha ajudat a moltes dones a solucionar dubtes sobre els seus ex-marits, fills, situació legal a Espanya, etc... També posem a la teva disposició un servei de gestoria on s'han dirigit noies amb inquietuds sobre hisenda, declaració d'impostos, o comprar-se un pis i no saber per on començar...

També invertim en formació amb tallers especialitzats perquè puguis atendre a més clients.

Tindràs presència a la nostra web des del primer dia, i per completar el teu perfil comercial podràs portar les teves pròpies fotos o vídeo. Però si encara no en tens no et preocupis, nosaltres et facilitem el contacte de la millor selecció de fotògrafs eròtics perquè et facis una gran sessió de fotos amb les quals atrauràs a molts clients.

Sabem que els canvis costen molt, però costa molt més no estar a gust en un lloc. Així que ja ho saps, truca'ns al 682 286 222 o completa aquest formulari i et trucarem de seguida.

Formulari per a casting

Envins un email

Envíans una Fotografia (La fotografia sols es per coneixet. En nigún cas serà publicada).

 

Phone icon