briana

Imagen de la escort briana


- Fotografies 100% reals y actuals. Totes les produccions son propies de la nostra agencia
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat: Colombiana
Edat: 21 Anys
Ulls: Marrons
Cabell: Castany
Mesures: 84 / 65 / 91
Altura: 1.72 m.
Tamany peu: 36
Pit: Natural
IDIOMES
Espanyol
Ingles
Italia

Disponilitat: Nit
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
Briana, una jove colombiana de 21 anys, irradia una bellesa serena i una elegància natural que la distingeix a qualsevol lloc on vagi. Amb la pell blanca suau, la figura prima, alta i estilitzada, i un somriure encantador que il·lumina la cara, és difícil no notar-la en una multitud. Però més enllà de la seva aparença física, és el seu tracte excepcional envers els altres allò que la fa brillar amb llum pròpia.

Des de primerenca edat, Briana ha estat enamorada de l'esport, i el tennis s'ha convertit en la seva passió i estil de vida. Per ella, el tennis és molt més que un simple joc; és una forma dexpressió, una font de disciplina i una eina per mantenir-se en forma i enfocada. La seva dedicació i ardu treball a la pista es reflecteixen en la seva actitud activa, educada i audaç en cada aspecte de la seva vida.

Amant de l'aventura i la cultura, Briana és una acompanyant de luxe que gaudeix de viatjar, sopar a llocs elegants i delectar-se amb selectives obres de teatre. El seu esperit curiós i la seva ment oberta la porten a explorar nous horitzons i submergir-se en experiències enriquidores que nodreixen la seva ànima i amplien els seus horitzons.

Briana és l´acompanyant ideal d´alt standing per a aquells que busquen una companyia estimulant i enriquidora. La seva elegància, intel·ligència i carisma la converteixen en una presència encantadora en qualsevol situació, mentre que la passió per la vida i el seu esperit aventurer garanteixen una experiència emocionant i plena de diversió. Has de conèixer-la perquè a la seva companyia descobriràs una nova dimensió de la joia i la satisfacció, on cada moment es converteix en una oportunitat per crear records inoblidables i forjar vincles duradors.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb BRIANA, Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Briana té 0 comentaris
Phone icon