luciana

Imagen de la escort luciana


- Fotografies 100% reals y actuals. Totes les produccions son propies de la nostra agencia
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat: Colombiana
Edat: 18 Anys
Ulls: Negres
Cabell: Negre
Mesures: 85 / 86 / 59
Altura: 1.54 m.
Tamany peu: 35
Pit: Natural
IDIOMES
Espanyol
Ingles

Disponilitat: 24h
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
Luciana, una jove llatina provinent de les terres encantadores de Colòmbia, és una veritable joia entre les estrelles. Bruna d'ulls i cabells negres que resplendeixen com la nit estrellada, la seva delicada figura i rostre plàcid la converteixen en una visió de gràcia i encant.

Professora de professió i de cor, Luciana troba la seva passió a l'art de transmetre el coneixement als nens més petits. Per a ella, ensenyar no és només una professió, és la seva vocació, una trucada que abraça amb amor i dedicació. Cada dia a l'aula és una oportunitat per sembrar llavors de saviesa i cultivar l'amor per l'aprenentatge a les ments joves.

Però l'amor que Luciana irradia no es limita només a la feina. És una dona que estima profundament la família i els amics, i ho demostra amb cada gest i paraula. Pacient com una brisa suau i atenta com una mare protectora, Luciana posseeix el do d'escoltar amb el cor i oferir consol amb una abraçada càlida i amorosa.

Hauries de conèixer Luciana perquè la seva presència a la teva vida seria un veritable tresor. El seu afecte i atenció t'embolicarien com una abraçada suau en els moments de necessitat, i el seu amor i alegria il·luminarien els teus dies més foscos. Amb Luciana al teu costat, cada instant es converteix en una celebració de la vida i cada trobada deixa una empremta indeleble al teu cor.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb LUCIANA, Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Luciana té 0 comentaris
Phone icon