mariposa

Imagen de la escort mariposa


- Fotografies 100% reals y actuals. Totes les produccions son propies de la nostra agencia
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat: Colombiana
Edat: 27 Anys
Ulls: Marrons
Cabell: Negre
Mesures: / /
Altura: 1.60 m.
Tamany peu: 37
Pit: Operat
IDIOMES
Ingles
Espanyol

Disponilitat: 24h
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
Papallona
Papallona, ​​un nom que evoca la bellesa i la llibertat, personifica l'alegria i l'encant de les terres colombianes. Prima i elegant, amb pell bruna que brilla sota el sol i uns ulls marrons que reflecteixen la calidesa de la seva ànima, és una veritable filla de la natura. El seu cabell negre com la nit oneja amb gràcia, i el seu somriure il·lumina cada racó per on passa.

Com a bona noia llatina, Papallona sap com divertir-se i gaudir de la vida al màxim. Sempre radiant i curull d'energia, té un do de gent que fa que tots al seu voltant se sentin benvinguts i estimats. La seva presència és com un raig de sol que dissipa els núvols i omple l'aire amb un aire de positivitat i felicitat.

Apassionada pel món de l'estètica i la cura personal, Papallona ha enfortit la seva
professió com a massatgista. Les mans hàbils i suaus tenen el poder de calmar els músculs tensos i alleujar l'estrès acumulat. Amb cada toc, Papallona infon màgia al cos i l'esperit, deixant una sensació de benestar i relaxació profunda.

Conèixer Papallona és un veritable plaer, ja que la seva presència, calidesa i amabilitat et fan sentir com a casa des del primer moment, i la seva màgia a les mans et transporta a un estat de serenitat i pau interior. Papallona és molt més que una massatgista talentosa, és una sanadora del cos i del cor, la influència del qual perdura molt després que les seves mans deixin de tocar.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb MARIPOSA, Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Mariposa té 0 comentaris
Phone icon