milena

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat: Colombiana
Edat: 27 Anys
Ulls: Marrons
Cabell: Castany
Mesures: 90 / 72 / 101
Altura: 161 m.
Tamany peu: 36
Pit: Natural
IDIOMES
Espanyol
Ingles

Disponilitat: 24h
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
Alguna vegada has escoltat: Si no és a les teves mans… allibera'l del teu cap? Milena és això. alliberament, relaxació, passió i emoció. És tota una deessa de l´excitació. Aquesta bella acompanyant de luxe té moltes qualitats dignes d'admirar, ulls marrons penetrants, cabell ros, cara dolça, mides saboroses i pell delectable.

Milena prové d´un bell país amb molta diversitat, Colòmbia. Aquesta captivadora colombiana de 24 anys és delicada, amable, pacient i molt dolça. Li agrada donar i rebre amor, és molt afectuosa. Troba satisfacció en la felicitat dels altres, per això es desviu per atendre les persones i fer que se sentin complagudes. Milena té poders curatius, calmarà la teva ment, cos i ànima a punta de carícies, petons i abraçades. Et farà arribar a un estat de benestar gaudint de sensacions inimaginables.

Aquesta escort fascinant d'alt nivell és refinada, domina l'anglès i l'espanyol. També està disponible les 24 hores del dia i això la fa extraordinària acompanyant pels teus esdeveniments, sopars i viatges, ja que li encanta relacionar-se i gaudir de festes i bon menjar.

Si anheles comprendre com se sent explotar d'una passió insofrible, Milena t'ho ensenya sense dificultat. Fa el primer pas, Truca-la. Serà una de les millors decisions de la teva vida.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb MILENA , Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Milena té 1 comentaris
I had a good time with Milena, she is really friendly. Her english is not good, so it was difficult to talk with each other. But I had a great time with Milena
Cederiek
Phone icon