roberta

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat: Brasilenya
Edat: 28 Anys
Ulls: Marrons
Cabell: Negre
Mesures: 90 / 60 / 90
Altura: 1.61 m.
Tamany peu: 35
Pit: Natural
IDIOMES
Espanyol
Portugues

Disponilitat: Nit
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
Explosiva, addictiva, ardent, atlètica i molt més… Així és Roberta, una encantadora brasilera de pell color mel, ulls marrons, cabell negre sedós i corbes subtils.

Roberta és bella, inquieta i alegre. Té molta energia, No para mai. Per això ha decidit treure profit a la seva energia i sensualitat endinsant-se al món de la dansa. Ella diu que la dansa lajuda a mantenir el seu cos atlètic i sallibera de lestrès. El ball l'ha convertit en una dona disciplinada, constant, compromesa i va aprendre a expressar les emocions per mitjà del ball. Quan ella balla se sent poderosa, atractiva i molt sexi. La dansa es va convertir en la passió.

Les ballarines no necessiten ales per volar. Roberta, n'és capaç i molt més perquè quan balla malbarata una sensualitat i erotisme dignes d'admirar. Fes servir el seu cos de manera que els seus moviments es tornen excitants i delicats. Ella és un cercle viciós del qual no pots escapar, et farà explorar nous plaers, seràs depenent de les teves manyagues i pregaràs que et doni el seu afecte. En poques paraules, t'embolica.

Roberta és la perfecta combinació entre bellesa, intel·ligència i seducció. Estima viatjar, conèixer noves cultures, els seus costums i tradicions. Li apassiona la música, balla sense parar tota la nit. Es delecta amb el bon menjar, és tota una sibareta. Per aquesta i més raons, fan que Roberta sigui una acompanyant de luxe ideal pels teus sopars, esdeveniments i festes.

No tot l´esport es practica amb esportistes… Coneix la nostra deliciosa escort d´alt nivell Roberta. Mai no és tard per donar a la teva vida un punt de felicitat i el veritable canvi que necessita.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb ROBERTA, Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Roberta té 0 comentaris
Phone icon