sayuri

Imagen de la escort sayuri


- Fotografies 100% reals y actuals. Totes les produccions son propies de la nostra agencia
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat:
Edat: 22 Anys
Ulls: Negres
Cabell: Negre
Mesures: 86 / 75 / 93
Altura: 1.65 m.
Tamany peu: 39
Pit: Natural
IDIOMES
Espanyol
Ingles
Rus
Frances

Disponilitat: Nit
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
Sayuri, una jove del Japó, personifica la gràcia i l'elegància en la forma més pura. Amb un cos delicat que sembla esculpit per les mans d'un artista, un rostre d'àngel adornat amb misteriosos ulls i un somriure tímid que il·lumina suaument el seu aspecte, Sayuri és una bellesa digna d'admirar en cada sentit de la paraula.

Dedicada a l'estudi dels negocis internacionals, Sayuri demostra una ment aguda i una ambició sense igual. La seva passió pels idiomes i el seu amor per viatjar pel món la porten a aprofitar al màxim cada oportunitat per explorar terres noves, submergir-se en diferents cultures i fer amistats per tot el globus. Sayuri és una veritable ciutadana del món, trobant alegria i enriquiment en la diversitat i la multiculturalitat.

Però més enllà de la brillantor acadèmica i la set d'aventura, Sayuri és una noia magnètica que irradia calidesa i bondat. Amb la seva senzillesa i dolçor, té el do de deixar els altres perplexos davant del seu encant. Estar al seu costat és com submergir-se en un rabeig de pau i serenitat, on cada moment es torna preciós i cada conversa es converteix en una experiència enriquidora.

Conèixer Sayuri és descobrir un món de bellesa, intel·ligència i amabilitat. La seva presència deixa una impressió indeleble al cor i la ment dels qui tenen el privilegi de creuar el seu camí. És una guia per a aquells que busquen la bellesa en allò subtil, la saviesa en la simplicitat i l'alegria en les petites coses de la vida. En resum, conèixer Sayuri és obrir les portes a un univers de possibilitats infinites i trobar una llar al seu cor càlid i acollidor.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb SAYURI, Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Sayuri té 0 comentaris
Phone icon