APRICOTS EN ELS MITJANS

Nota de premsa, 20 de abril de 2017

El Voyeur Invitado, un esdeveniment expositiu entorn de la prostitució. Veure la nota de premsa..

El trasllat de LumiDolls a Apricots

Molts s'han fet eco del nou emplaçament de les sex dolls de moda. Podeu llegir la notícia en els següents mitjans:

Nota de Premsa, 31 de marzo de 2017

LumiDolls oferirà els seus serveis en les instal·lacions de Apricots. Ver la nota de premsa.

Apricots en el diari Ara

Empar Moliner dedica una columna sencera a la prostitució ètica.

Nació Digital es pregunta si la prostitució ètica podria ser la solució

Un artículo muy interesante donde se exponen diferentes puntos de vista sobre la prostitución. Abolirla o regularla, ¿cuál sería la mejor solución? Escolta des del el minut 10:30.

Entrevista Crònica Global

Ignasi Jorro, periodista de Crònica Global, ha visitat la nostra casa de cites de Còrsega per a xerrar una estona amb la recepcionista.

El Correo de Vitoria parla de nosaltres

El Correo de Vitoria ens ha dedicat un reportatge explicant la nostra experiència com a patrocinador del Saló Eròtic de Barcelona Apricots, entre altres coses. Veure el reportatge.

La campanya #MujeresSinHashtag en els mitjans

Els diaris online Nació Digital y Directe.cat es van fer ressò de la nostra campanya per al Dia de la Dona qualificant-la de "polèmica" i "provocadora".

Apricots a Catalunya Ràdio (4)

'El programa de ràdio 'Les mil i una nits' va tornar a convidar a Javier, CEO de Apricots, per a parlar d'una qüestió de vital importància: Qui carda més, macos o lletjos? Pots escoltar el podcast complet en la web de Catalunya Ràdio. Catalunya Ràdio.

Reportatge Vilaweb

Vilaweb, el diari digital líder en català, ha preparat un reportatge sobre el turisme sexual a Catalunya. Hem volgut col·laborar amb ells obrint les portes dels nostres locals i donant la nostra opinió sobre aquest tema.

L'acord entre Apricots i el Mobile World Congress

L'organització del Mobile World Congress va sol·licitar la retirada d'una de les nostres tanques publicitàries, situada en la Gran Via de Barcelona. Vam decidir retirar-la fent públic l'acord. Podeu llegir la notícia en els següents mitjans:

Nota de Premsa, 16 de febrer del 2016

El Mobile World Congress demana a l'agència de noies de companyia Apricots retirar la seva tanca publicitària a Barcelona.Ver nota de premsa

Apricots a Catalunya Ràdio (3)

avier, CEO de Apricots, va visitar 'Les mil i una nits' per a parlar del que els agrada als homes en el llit. Pots escoltar el podcast en la web de Catalunya Ràdio.

Apricots a Catalunya Ràdio (2)

En el 1r Dia de Portes Obertes Apricots, el programa de Catalunya Ràdio 'Les mil i una nits' no va voler perdre l'ocasió de visitar el nostre local de Còrsega. Javier, CEO de Apricots, fa d'amfitrió i revela el funcionament del seu local. A continuació et facilitem un extracte de la seva intervenció, si ho desitges pots escoltar el programa complet en la web de Catalunya Ràdio

Apricots a Catalunya Ràdio (1)

Catalunya Ràdio va visitar el Saló Eròtic de Barcelona Apricots amb el seu programa 'Les mil i una nits', i va aprofitar per a entrevistar a Javier, CEO de l'agència de escorts Apricots. En aquesta breu entrevista, Javier explica la filosofia dels seus locals i la seva voluntat de renovar el sector del sexe de pagament. A continuació et facilitem un extracte de la nostra intervenció, si ho desitges pots escoltar el programa complet en la web de Catalunya Ràdio

Descàrrega de documents
Contacte per a premsa
marketing@apricots.es
Phone icon