Tocarse los huevos
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Massatge testicular, ho has provat?

Quantes vegades al dia us toqueu allà baix? Sí, ho heu entès bé. Allà baix vol dir “els ous”, per si en teníeu dubtes.

Per als homes tocar-se les parts íntimes és una cosa natural; passa i punt, sense que un tingui el temps d’adonar-se’n. Malgrat ser un gest totalment involuntari, si tots els homes ho fan és perquè en el fons els agrada i els dóna plaer, sobre això no tenim dubtes. Però, i si fossin dues mans expertes les qui els toquen? I si en lloc de tocar-los, els hi fan un massatge?

Per sort existeix el massatge testicular, una pràctica que té el seu origen a les escoles de massatge Thai tradicional i que sembla ser que retorna a l’home la plena virilitat. No sabem si això és cert, tanmateix estem molt segures que provoca molt plaer i posa el penis ben dur. Perquè el massatge sigui millor, les mans més expertes suggereixen tenir els testicles afaitats, encara que no és un requisit fonamental per a sentir el plaer, és a dir, si les vostres pilotes estan més peludes que les cames de la vostra sogra, les mans de les nostres noies sabran com portar-vos a l’èxtasi igualment.

El massatge testicular pot fer-se o en pla “amistós”, en el sentit que només seran simples carícies i manyagueries, o bé en pla “dóna-m’ho tot”, que seria la versió pro de l’“amistós”. En aquesta segona versió, les mans de la noia es desplaçaran repetidament de dalt a baix del vostre membre, o el que es coneix com “fer una palla”, fins que l’última gota que teniu guardada en les pilotes esquitxi sense control.

Ara que sabeu una mica més sobre aquesta pràctica, amb quina us quedeu: amb la versió “amistosa” o amb la “dóna-m’ho tot”? Potser l’ideal seria rebre primer unes carícies i després, quan els ous estan a punt de cocció, passar a les coses serioses. Sigui com sigui, les nostres noies coneixedores i expertes del massatge testicular estan desitjat fer-vos descarregar l’estrès i les tensions. A més, després d’haver imaginat aquestes mans vicioses que us toquen, sabem que ara se us han inflat els ous i necessiteu un massatge com a abans.

Quan el cos ens demana alguna cosa cal parar-li esment, així que la pròxima vegada podeu demanar un massatge, que les noies han començat ja a encendre les espelmes i preparar els olis corporals.

Aquestes són les noies que adoren fer deliciosos i reconfortants: massatges testiculars

.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts