Estimular el punto G masculino a través del Strap On
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Com estimular el Punt G de l’home a través de l’Strap-On

M’encanta que durant el sexe m’estimulin el punt G, sobretot quan estic amb la postura del gosset, depenent de la forma del penis em produeix més gust. Segurament t’estaràs preguntant per què dic això, és molt fàcil, avui vull parlar-te del punt G de l’home.

Si les dones gaudim mentre ens acaricien el punt G, ja sigui amb uns dits màgics o amb la polla, per què no ho poden gaudir també els homes? Sí, el punt G masculí també existeix, està situat a la zona de la pròstata, més concretament a l’interior del recte, a uns 5-7 cm de l’anus. En aquest punt hi ha moltes terminacions nervioses que fan que sigui una zona molt sensible i erògena.

Estic convençuda que has pensat en més d’una ocasió quina sensació experimentaries si t’estimulessin el teu punt G, ja t’ho dic jo, sentiries sensacions inigualables, indescriptibles, els teus orgasmes serien extraordinaris.

Però el primer que has de fer per descobrir aquest punt màgic és deixar enrere tots els prejudicis. Oi que voldries ajudar-me a trobar i acariciar el meu punt G? Doncs jo vull ajudar-te a trobar el teu i veure la teva cara de felicitat.

Com estimular el punt G de l’home?

Es pot estimular de dues maneres, indirectament fent un massatge la part del perineu, o bé introduint un dit per l’anus. Per als homes que mai els han estimulat el seu punt G, aquí us deixo les meves recomanacions:

Sexe Oral:

Com segurament tinguis el forat del culet ben apretat ja que mai abans t’havien ficat res per allà, el meu suggeriment és que la teva acompanyant et faci una mamada perquè et relaxis i estiguis el més tranquil possible. Segur que el sexe oral t’encanta.

sexe oral
 

lubricant:

Potser l’aspecte més important: utilitza grans quantitats de lubricant. Has de relaxar l’esfínter anal per facilitar la introducció d’un dit o joguina sexual. Si mai no t’has introduït res per darrere, comença amb un dit, si us plau, que tingui les ungles ben retallades perquè no volem que ningú pateixi.

lubricant anal
 

Massatge anal:

Per ajudar a relaxar-te, un massatge circular al voltant de l’anus també és molt excitant. Imagina’t que mentre t’estan practicant sexe oral, et van acariciant el culet i poc a poc introduint el dit. Segur que ja t’estàs posant catxondo i et ve de gust, oi?

massatge anal
 

Massatge prostàtic:

Aquest massatge et donarà molt plaer, consisteix a introduir el dit i fer el moviment de “vine aquí”. Pot ser que la primera vegada et sentis estrany, però també pots sentir tant de plaer que et corris de seguida.

massatge pròstata
 

Sé que no tothom està disposat a experimentar per la porta del darrere, però si vols descobrir noves sensacions, t’ho recomano.

I per als més atrevits i experimentats, hi ha una gran quantitat de joguines eròtiques per fer massatges al punt G de l’home com, per exemple, l’arnés masculí.

Què és l’Strap-On o Consolador amb arnés?

L’strap-on és un consolador dissenyat per a ser usat (en general muntat en un arnés) en actes sexuals per penetrar a la parella per via vaginal, anal o oral, tant en parelles heterosexuals com homosexuals.

Aquest tipus d’arnés amb penis se sol utilitzar per estimular el punt G masculí. El més important és que la persona que es posi l’arnès estigui còmoda i familiaritzada amb ell, i posteriorment al utilitzar-lo amb tu, recomano anar a poc a poc i utilitzar grans quantitats de lubricant.

El més important és la comunicació entre els dos, saber en tot moment si la persona que rep està còmoda i li agrada. Heu de ser sincers, al principi, segurament no serà tan excitant perquè estareu més pendents de si ho esteu fent bé, etc. Però com tot a la vida, amb la pràctica, ho anireu gaudint més.

strap on barcelona
 

Una de les coses que més us divertirà i us farà riure, són els moviments de penetració per part de la noia, a l’inici pot ser que se senti una mica rara, és normal, al principi és recomanable fer moviments subtils i sense grans pressions . La posició del gosset és ideal per a principiants.

Aquesta pràctica sexual també es coneix com a pegging, quan és la dona la que penetra analment a l’home emprant una pròtesi que usualment va subjecta al pubis per mitjà d’un arnés de cintura.

No t’escandalitzis, fica’t al cap que el pegging no et resta masculinitat. Segons un estudi, un 20% d’homes ha realitzat aquesta pràctica sexual amb la seva parella femenina, i afirmen que els orgasmes són molt més intensos.

Si ets dels que et ve de gust provar coses noves en el sexe però la teva parella no està disposada, no passa res, tinc un grup d’amigues expertes en l’art de l’strap-on que els encantarà jugar amb tu.

De vegades és bo mirar les coses des d’una altra perspectiva. Amb el servei de strap-on tu seràs el que mirarà l’horitzó mentre ella, per darrere, t’ensenyarà totes les constel·lacions i, fins i tot, et farà descobrir planetes fins ara desconeguts. Lubricant i dilatació seran els teus companys de tripulació i ella, amb aquest strap-on, serà capaç de portar-te fins a Plutó.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts