Cómo usar los dedos para conseguir un orgasmo femenino
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Com masturbar a una dona amb els dits

Les mans i dits dels homes poden arribar a ser màgics si saben com utilitzar-los. Segurament aquesta frase ja et doni una idea del que t’ensenyaré avui.

De vegades, fer gaudir sexualment una dona pot ser molt complicat, he estat amb molts homes que no saben com tocar a una dona encara que ells creguin que sí, que ho fan d’allò més bé. Alguna vegada m’han tocat i acariciat els pits com si estiguessin esprement llimones o amassant pa. La veritat és que no em desagrada però, m’agrada mostrar als homes com ens agrada que ens toquin perquè ens excitem, gaudim i arribem a l’èxtasi. 

Fa un temps, una de les meves companyes va publicar al blog un article sobre els preliminars on vam ensenyar les 10 zones erògenes per posar a mil a una dona sense tocar-li el cony. Però avui vull explicar-vos com ens agrada que ens toquin, t’explicaré algunes tècniques de masturbació perquè ens deixis tremolant i regalimant.

Tipus d’orgasme femení

Orgasme Clitorial

El clítoris és la principal font de plaer sexual femení ja que compta amb més de 8.000 terminacions nervioses. Cal saber com tocar-lo, requereix d’una tècnica precisa, no et creguis que és un botó màgic que només prement-lo la dona explotarà de plaer. És important localitzar-lo, encara hi ha molts homes amb els que he follat que es perden entre les meves cuixes. 

Es pot jugar amb el clítoris de diferents formes: utilitzant els dits, un vibrador o fins i tot un succionador, aquesta joguina sexual s’ha posat molt de moda, però he de dir que encara no l’he pogut provar. Si algun dels lectors  l’ha provat, pot deixar els seus comentaris al final de l’article. 

Orgasme Vaginal

Aquest tipus d’orgasme és un mite per a moltes dones. La gran majoria de noies no aconsegueix arribar a l’orgasme únicament amb la penetració o introduint-se els dits, necessiten estimularse el clítoris simultàniament. 

Orgasme Anal 

Aquest tipus d’orgasme és sorprenent, moltes dones gaudeixen més del sexe anal que del vaginal. No cal que us recordi que per practicar sexe anal és fonamental utilitzar molta lubricació, sinó crec que més que gaudir succeirà tot el contrari.

Orgasme Combo

Aquest és el meu preferit, la combinació perfecta, quan es toquen i acaricien diverses àrees simultàniament pots aconseguir un orgasme perfecte. Pots experimentar dos orgasmes diferents al mateix temps, per exemple: un orgasme clitorià i un vaginal, fins i tot un anal i un altre clitorià. Què et sembla? 

Si aconsegueixes que la teva parella, dona, amant, rotllet, noia de companyia … arribi al clímax, segur que vol repetir amb tu. Perquè la majoria d’homes no sàpiguen com estimular una dona no vol dir que tu tampoc hagis de saber-ho, sinó tot el contrari, tu seràs l’home que deixarà el sector masculí pels núvols.

experimentando un orgasmo femenino

Com fer que una noia arribi a l’orgasme

Orgasme Clitorial

Un dels meus suggeriments és posar una gota de lubricant als teus dits perquè puguis fer massatges suaument al clítoris. Situa els dits al costat del clítoris i mou-los lentament cap amunt i avall pels llavis interns, realitza moviments suaus i continus.

També pots provar amb moviments circulars, fes-ho lentament i poc a poc exerceix una mica més de pressió cap a dins, però fixa’t en la reacció d’ella per veure si li agrada. Si la veus mossegar-se el llavi o que s’està excitant, prova d’envoltar amb l’altra mà l’entrada de la vagina sense introduir els dits, només acariciant els llavis interns.

i se’t cansa la mà o adormen els dits, prova de combinar-ho amb una joguina eròtic pujant i baixant per l’àrea mentre et recuperes.  

Orgasme Vaginal

Segons un estudi, el 70% de les dones no aconsegueixen arribar a l’orgasme només amb estimulació vaginal. A partir d’avui, gràcies als meus consells, segur que farem disminuir aquesta estadística.

Per començar a estimular la vagina començarem fregant els llavis per fora i poc a poc anirem introduint els dits cap a dins. Si veus que la teva dona no s’humiteja, aplica una mica de lubricant. 

La posició de la mà ha de ser com la de quan Spiderman llança una teranyina, introdueix dos dits (l’anular i el del mig) dins de la vagina i mou-los de forma circular i des de dins cap a fora, d’aquesta manera acariciaràs el famós Punt G . Pots anar augmentant la velocitat i la pressió sempre que vegis que ella gaudeix. Si ho fas bé pot ser que fins i tot experimenti un Squirting.  

Orgasme Anal

Disculpa si em repeteixo, però és molt important utilitzar un lubricant ja que l’anus no es lubrica per si sol com és el cas de la vagina. 

Comença a acariciar l’orifici anal amb massatges circulars, i lenta i suaument introdueix una mica el dit, i repeteix l’acció de fer massatges a l’exterior de la zona anal. 

Després introdueix el dit i comença a fer massatges a l’esfínter intern amb moviments circulars i més profunds. 

Combo

Per aconseguir un orgasme combo, també conegut com orgasme mixt, és essencial estimular dues parts del cos alhora. Aquest és el meu preferit, és l’orgasme que si no tenen un coixí per mossegar, no podran aguantar i cridaran de plaer amb totes les forces. 

Per experimentar un orgasme combo vaginal utilitza una mà per fer massatges al punt G i l’altra per acariciar el clítoris. Utilitza ritmes paral·lels, combina la velocitat i la pressió. Es tracta d’experimentar. 

Per al orgasme mixt anal seria pràcticament el mateix, acariciar el clítoris mentre introdueixes els dits o una joguina eròtic per l’anus. 

Cara de orgasmo femenino

Hem pogut comprovar que hi ha altres formes d’excitar i portar una dona a l’orgasme sense utilitzar la penetració. Nois, no penseu sempre en la penetració, encara que ens encanti que ens la fiqueu, també ens agrada jugar, que ens acaricieu, que ens petonegeu i que ens toqueu.

Tingues present que no totes les dones són iguals i no tot el que has après servirà per a totes, has de prestar atenció als seus moviments, senyals … per anar identificant que li agrada i que no.

I tu, coneixes alguna tècnica de masturbació perquè la teva parella arribi a l’orgasme?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts