Corridas
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


12 consells imprescindibles per aguantar sense ejacular

El moment, la tensió, els planetes o una tiarrona impressionant de quatre grapes, són molts els motius pels quals la performance sexual d’un home a vegades no és tan duradora com voldria. Que això no us talli les ales i, sobretot, les ganes de continuar fotent-li dur com a bons empotradors que sou, si fóssiu altres persones.

Un estudi publicat per la revista Journal of Sexual Medicine al juliol del 2005 diu que “als Estats Units i el Canadà un clau que duri de 3 a 7 minuts és «adequat», i de 7 a 13 minuts és el «desitjable»”, i sobre les 500 parelles d’Holanda, el Regne Unit, Espanya, Turquia i els Estats Units, va afirmar que el temps mitjà del coit es de 5,4 minuts.

Com nosaltres som molt macos, hem recopilat les millors tècniques per a aguantar el màxim possible. Per això, hem preguntat a uns quants experts què fan per a obviar aquest problema bastant comú. Bé, en realitat no sabem si els nostres amics i coneguts poden ser considerats uns experts, però els apreciem molt i per això els hem atorgat aquest títol. El que segueix és el que ens han explicat:

  1. Baixar el ritme: Quan tota la sang del vostre cos ha confluït en el gande del vostre penis i teniu les pilotes més inflades que quan la vostra sogra us fa una visita, millor freneu. Hi ha gent que recomana simplement baixar el ritme de les empentes però tots ens coneixem i sabem que una vegada que el teniu dins, dir-li que vagi més a poc a poc és complicat, així que l’hem d’ajudar amb els consells 2 i 3.
  2. Música lenta: Si tenim l’oportunitat de preparar la vetllada amb música de fons sexi i lenta, el nostre cos ens acompanyarà de manera instintiva a portar un ritme lent, si per contra ens lliurem en passió a un ritme més mogut el nostre cos tendirà a seguir el compàs i de seguida ens excitarem. Us deixem una llista de música per a cardar lent i aguantar una mica més.
  3. Respirar més lentament: Pot semblar una ximpleria, però no, és una de les tècniques que funciona de debò. Mentre tenim sexe i a mesura que augmenta l’excitació, alguna cosa que se’ns accelera sense adonar-nos-en és la respiració, per la qual cosa respirar més a poc a poc i profundament ens ajudarà a baixar l’excitació i amb ella les ganes d’ejacular tan ràpid.
  4. Parar i treure-la: Encara que la situació no sigui crítica, és recomanable treure-la i deixar que es relaxi una estona i quan la tensió hagi baixat, torneu a començar. Podeu ser sincers amb la vostra parella dient-li:
    -“Amor, vull aguantar una mica més perquè gaudeixis”.
    o
    -“Pararé un moment perquè, si segueixo, seràs víctima del tsunami més potent de la història”.
    o
    podeu aprofitar per a lliurar-vos en passió regalant-li un fantàstic sexe oral; això que veieu en les pel·lícules porno de l’ordre en el qual cal fer les postures (primer sexe oral, després penetració) és mentida. Jugueu sense un ordre establert així podreu cardar una estona, parar i donar-li sexe oral, continuar en una altra postura, frenar el ritme i fer-vos algunes carícies, i anar fent…
  5. Masturbar-se antes: una palla al dia us pot salvar d’aquesta situació incòmoda, sobretot si ho feu en la intimitat de la vostra casa i no al metro en hora punta. Per descomptat, si esteu inspirats, repetiu l’operació una segona vegada, però que passi bastant temps abans de mantenir relacions perquè el cos pugui recuperar fluids. Atenció, aquesta tècnica pot fer-vos caure en el conformisme de pensar que com avui ja us heu escorregut, no necessiteu esforçar-vos més i deixeu d’intentar fotre un bon clau, perquè llavors us convertireu en “pajilleros solitaris”. Perill: de fer-se palles per a aguantar més cardant a fer-se palles i tornar-se un antisocial només hi ha un pas, ànims i recordeu l’objectiu, que és: Arribar a mantenir relacions sexuals durant més de 6 minutets.
  6. Practicar els exercicis de Kegel: encara que sembli el nom d’unes postres austríaques ultra calòriques, Kegel és un ginecòleg que ha desenvolupat uns exercicis destinats a enfortir els músculs pèlvics (de tots dos sexes). En el cas dels homes, l’exercici es realitza quan s’orina: cal contreure els músculs, aturar l’orina, aguantar uns segons, afluixar i repetir de nou. Per descomptat, com més entrenament, millor serà la resistència que aconsegureu. Consell pràctic: aixecar la tapa del water abans de pixar.
  7. No et posis en una postura còmoda: Amb la cullereta (tots dos de costat, ell penetra per darrere) l’home pot penetrar poc en profunditat i amb un ritme molt menys intens que en altres postures. Això comporta un plaer menys intens per a l’home i baixa la possibilitat d’escórrer-se tan ràpid. El mateix passa estant cara a cara, ja que la penetració és molt més complicada i és possible que el penis se surti diverses vegades, fet que, vulgueu o no, us farà més resistents i duradors. Finalment, amb la postura del missioner, però ella ha d’estar completament estirada damunt del cos de l’home, així la penetració serà poc profunda i, una vegada més, el moviment serà més discontinu, per tant serà més complicat arribar a l’orgasme.
  8. Deixa les pràctiques que més t’exciten per al final: Besar, dit al cul, la teva postura preferida, tot el que més us posi serà millor deixar-ho per a quan esteu a punt de tancar la sessió.
  9. Usar dos preservatius: Reduir la sensibilitat amb dos preservatius. Això és una ximpleria, a més d’una cosa molt perillosa perquè els condons tenen moltes més probabilitats de trencar-se. I tothom sap què passa quan es trenca el condó, veritat?
  10. Cardar més: Escórrer-se aviat moltes vegades és motiu de cardar poc, sí, ho heu llegit bé, cardar poc. No us acostumeu a tenir poc sexe, penseu que com més cardeu, més aguantareu. Així que feu tot el possible per mantenir més relacions sexuals i si per a aconseguir-ho cal cardar-se el que sigui, doncs endavant, ja vindran temps millors en els quals anireu pujant el llistó, no sigueu exquisits.
  11. Lubrificar és durar: Una cosa en la que no se sol pensar gaire és que gran part de l’excitació del penis ve donada pel frec entre la vagina i el penis, si eliminem part d’aquesta fricció amb lubrificant tindreu una mica menys de sensació i durareu una miqueta més. A més en el mercat existeixen lubrificants retardants que porten alguna substància anestèsica per a insensibilitzar el penis, amb el que guanyareu minuts.
  12. El Senyor dels anells: Es poden col·locar davant o darrere de l’escrot, en la base del penis o posar-ne més d’un, però heu de tenir en compte que malgrat funcionar a algunes persones, els anells retardants no són molt recomanables a llarg termini ja que es poden arribar a patir lesions en les venes del penis i la seva pressió pot arribar a afectar la fermesa. En algun cas extrem s’han detectat trencaments de vasos sanguinis, així que si us plau, no oblideu cuidar amb afecte la vostra més preuada joguina.
  13. Medicaments: Sempre receptats per un doctor.

Un gran consell nostre és no seleccionar un d’aquests punts a fer, sinó tractar d’aplicar els màxims consells possibles sempre que es pugui per a agafar uns bons hàbits al cardar.

I si res us serveix per a tenir relacions sexuals més duradores, el millor és que vegis un especialista.

Ja per acabar, us deixem alguns consells que ens han sobrat per a treure ferro a l’assumpte:

  1. Pensar en Rajoy: sens dubte és la tècnica més eficaç, encara que té la seva contra, perquè mai de la vida arribareu a l’orgasme. La cara de Rajoy que diu “En Eshpaña hay muchosh eshpañoles y en Cataluñash muchosh catalanesh que hashen cosash” no se us llevarà mai del cap i farà que els ous se us omplin sense possibilitat de desemboqui. Consell pràctic: penseu en Rajoy quan tingueu problemes de restrenyiment.
  2. Pensar en la vostra xicota: pot sonar cruel però a un amic meu que utilitza aquesta tècnica, li funciona molt bé. El problema sorgeix quan pensa en ella i amb en Rajoy alhora: l’última vegada que ho va fer, es va morir.
  3. Pensar en els Reis Mags: cal nomenar-los mentalment una vegada i una altra: Melcior, Gaspar i Baltasar; Melcior, Gaspar i Baltasar. Molt important: l’ordre d’esment ha de ser sempre el mateix; si el canvieu us quedareu prenyats per l’Esperit Sant.

Ja sabeu que si voleu aportar el vostre granet de sorra afegint les vostres tècniques en un comentari, serà un plaer llegir-vos! i si voleu compartir-les amb algú que coneixeu, li estareu fent un gran favor portant-lo cap el grup dels que foten bons claus.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts