Chicas fetichistas en Apricots
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Explorant el món fetitxista

Aquí estem amb el segon episodi dedicat al fetitxisme. En el primer vam parlar del fetitxisme dels peus, que sol ser lo normal que un pensa quan es fa referència a aquesta parafilia. No obstant això, com ja us anticipàvem anteriorment, el món fetish és tan ampli que en cap cas podem limitar-nos als peus: qualsevol cosa pot ser un fetitxe.

Així és, qualsevol cosa.

Des de peces de roba, ja siguin de seda, pell, làtex, amb cremalleres i materials encara per inventar, passant per uniformes, armilles, peluixos i fins i tot cotxes. N’hi ha prou amb fer una cerca ràpida en Internet per a trobar moltíssims articles dedicats als fetitxes o parafilies. A nosaltres ens va interessar molt un que incorporava el Top Ten dels més estranys; en ell es feia esment, entre d’altres, a:

1. La agalmatofilia (atracció pels maniquins)

2. La formicofilia (plaer sexual obtingut amb insectes sobre el cos)

3. La acrotomofilia (excitar-se amb membres amputats, amb o sense pròtesi)

4. La hierofilia (excitació derivada dels objectes religiosos).

Un cas que es va fer bastant famós va ser el de l’Edward Smith, un home el fetitxe del qual eren els cotxes. Mecanofilia, així es diu aquesta passió exacerbada per els automòbils. L’home va declarar haver tingut relacions sexuals amb més de 1000 cotxes, un veritable mascle alfa, aquest Edward! La primera relació sexual “motoritzada” la va tenir amb un Volkswagen Beetle, i ens va semblar molt romàntic i tendre. Malgrat això, no aconseguim imaginar com es desenvolupa tècnicament una relació sexual amb un cotxe – inserint el penis en el tub d’escapament? o potser inserint el tub d’escapament en l’anus? – però si l’Edward ha arribat a més de 1000 relacions, el tub d’escapament ha de ser una veritable ganga d’amant, està claríssim.

Ja ho vam dir, l’univers fetish no coneix límits i no ha de conèixer-los, per contra seria sacrilegi. Si en el sexe hi ha límits cal trencar-los sense dubtar ni un sol segon. Pregunteu a les noies què opinen sobre aquest tema, segur que elles us diran el mateix que nosaltres perquè si hi ha alguna cosa que els agrada és desafiar les normes. Demaneu-los que us proposin coses i us sorprendreu del que són capaces d’imaginar… i fer…

El que queda clar de tot això, és que cadascú té dret a viure la seva sexualitat amb llibertat i sense por al judici aliè. Si us agrada fregar-vos contra a un cotxe, posar-vos crucifixos en orificis mai explorats o tenir unes bestioles arrossegant-se pel vostre cos, doncs, endavant! Mai us reprimiu pel fet de voler fer alguna cosa no conforme al pensament socialment compartit. Que siguin el sentit comú i el respecte cap al proïsme els qui us guiïn en l’exploració de les vostres fantasies més amagades.

I recordeu, la comunicació és molt important. Si esteu amb una noia i voleu experimentar alguna cosa en especial, digueu-li-ho de forma clara i sincera, perquè ella no té una bola de cristall per a veure el què us passa pel cap. Aquest consell us val perquè ella faci el que us agrada, per exemple, un dit al cul quan us la està xuclant, o si voleu fer-li alguna cosa a ella, com donar-li una mossegada al pit mentre us està cavalcant perquè ho vau veure en alguna pel·lícula porno, si us plau ni se us ocorri! Això és la vida real, parlar clar i ser honestos només pot beneficiar-vos als dos, no ho oblideu.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts