Fetichismo de pies
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Doneu-me uns peus!

Tothom ha sentit parlar de fetitxisme i en cas que no, aquí estem nosaltres per a explicar-vos què és. En la seva definició general, el fetitxisme consisteix en l’excitació sexual o tenir un orgasme a través d’un objecte fetitxe. Aquí cadascun té el seu: des d’una peça de roba, passant per una part del cos, fins a un objecte; és a dir, tot el que no estigui inclòs en els cànons de la sexualitat tradicional en els quals el plaer està associat directament als genitals. Els fetitxistes amb els seus fetitxes aconsegueixen posar-se més calents que una dona mirant un aparador de sabates.

En resum, l’univers fetitxista és tan ampli i variat que un post no seria suficient per a abastar-lo tot; per tant aquest serà el primer post d’una sèrie de continguts dedicats a aquest tema.

Acariciar-los, olorar-los, besar-los, xuclar-los o fins i tot masturbar-se amb ells: què prefereixes fer quan tens a la teva disposició dos bonics peus?

El fetitxisme de peus és una pràctica eròtica en la qual tot el desig sexual es concentra en la idolatria dels peus d’una altra persona. Els amants del fetitxisme veuen al peu com una altra font de plaer, així com per a molts ho poden ser dos pits abundants i pròspers o un bon culet rodó per a assotar.

El sexe, com el món, és bonic perquè és variat i és per això que a les noies els encanta.

Molts de vosaltres, de fet, prefereiu un peu ben cuidat, amb una pell suau, les ungles tenyides de vermell i uns taconassos de 12 cm per a fer trampling. D’altres, no obstant això, prefereixen un peu “natural”, potser una mica pudent i enganxós. Però com hem dit abans, només cal que li diguis a la noia com t’agraden els peus per a que pugui preparar-se de la millor forma i per al teu gust. (pots preguntar-nos abans per telèfon)

Per tant és igual que t’agradi el feet kissing, el footjob, el toesucking o el trampling, Apricots és el lloc on has d’anar per a fer realitat qualsevol fantasia que tinguis amb els peus.

¡A gaudir!

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts