Propinas para putas
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


S’accepten propines

A Espanya deixar propina no és una pràctica arrelada; per contra els americans estan acostumats a deixar com a mínim el 18% de propina respecte al preu total del servei rebut. Parlem, en aquest cas, de bars i restaurants però, què passa quan la propina és per a una noia a la qual estàs pagant per a tenir-hi sexe? La teva nacionalitat condiciona la teva propina?

Deixar propina en aquest àmbit no hauria de conèixer fronteres: abans o després del sexe, hauria de ser una cosa normal per a tots, si has quedat satisfet amb el servei rebut.

Podem dir que la propina és directament proporcional al nivell de satisfacció del client, com més content estigui, més grossa serà, tal com la seva erecció. No obstant això, hi ha un altre factor que empeny l’home a deixar una propina més suculenta: el seu estat anímic, si l’home s’ha pres algunes copetes de més o aquest dia li han sortit molt bé les coses a la feina o està pletòric perquè ha guanyat el seu equip de futbol, pot ser que sigui més generós i altruista. I la dona, en rebre una bona propina, pot ser que també sigui més generosa i altruista; al cap i a la fi, “money is a girl’s best friend”, o una cosa semblant deia Marilyn Monroe, per la qual cosa es podria donar una propina al principi per a estimular una bona trobada.

Però podria passar lo oposat: no donant-li la propina al principi de la sessió, les noies podrien ser més efusives amb l’objectiu de rebre una bona propina al final. Per tant, si tu, home, estàs buscant la fórmula perfecta per a aconseguir la millor trobada sexual de la teva vida, ho sentim però no existeix cap fórmula. Cada dona és un món, amb normes, valors, desitjos i perversions pròpies. Això sí, hi ha unes quantes coses bàsiques, de les quals ja n’hem parlat en el post ” Els 4 secrets mai explicats amb els quals una escort et donarà molt més”, que t’ajudaran a començar amb el pas correcte, fes-li un cop d’ull.

En conclusió, que la propina arribi abans o al final de la sessió, té poca importància. El que realment importa és que siguis coherent i pensis: Si li fotessis un bon clau a algú que no coneixes, t’agradaria que et donés una propina?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts