Nacho Vidal en el Salón Erótico de Barcelona Apricots

El Saló Eròtic de Barcelona i Apricots es casen

Dijous que ve 1 d’octubre s’obriran les portes del Saló Eròtic de Barcelona Apricots. Hem pensat que si entràvem a realitzar una col·laboració, havíem de fer-ho en gran; per això el nostre nom forma part del Saló.

Tornem amb la intenció de rejovenir el públic del festival i també fer-lo més femení, així com donar-lo a conèixer des d’una altra perspectiva el sector en el qual treballem. Volem que la transparència i la legalitat que caracteritzen a Apricots siguin conegudes per tot el món, perquè també en el nostre sector hi ha professionals amb el cap sobre les espatlles.

Des de l’1 fins al 4 d’octubre, el Saló Eròtic de Barcelona Apricots serà la Meca per a les persones que treballen en el sector de l’erotisme i volem que també ho sigui per a totes les persones que viuen el sexe com una cosa normal i natural, sense tabús ni opressions morals. Les activitats seran moltes i variades: des de tallers de Gang Bang, passant per concursos de striptease i espectacles de sexe en viu, fins a trobades amb sex blogueres.

I, com no, nosaltres també hem preparat algunes sorpreses i jocs amb premis, com per exemple “Postures Divertides”. Serà el nostre concurs fotogràfic de postures sexuals divertides i atrevides que es desenvolupa a través de Twitter. Voleu participar-hi? Només heu de pujar una foto a Twitter esmentant @saloneroticobcn i utilitzant l’etiqueta #concursoApricots. Les dues millors fotos guanyaran un sopar bodi sushi per a dues persones a gaudir en el mateix saló; els dos segons classificats es s’enduran un sopar per a dos en un dels food tracks del Saló Eròtic, també per a dues persones. Per descomptat tenim moltes més sorpreses que descobrireu només passant pel nostre estand.

Ja sabeu, del dia 1 fins al 4 d’octubre, us esperem en el Saló Eròtic de Barcelona Apricots. No us ho podeu perdre!

Posts created 202

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

No seas egoísta, compárteme con tus amigos