Nacho Vidal en el Salón Erótico de Barcelona Apricots
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


El Saló Eròtic de Barcelona i Apricots es casen

Dijous que ve 1 d’octubre s’obriran les portes del Saló Eròtic de Barcelona Apricots. Hem pensat que si entràvem a realitzar una col·laboració, havíem de fer-ho en gran; per això el nostre nom forma part del Saló.

Tornem amb la intenció de rejovenir el públic del festival i també fer-lo més femení, així com donar-lo a conèixer des d’una altra perspectiva el sector en el qual treballem. Volem que la transparència i la legalitat que caracteritzen a Apricots siguin conegudes per tot el món, perquè també en el nostre sector hi ha professionals amb el cap sobre les espatlles.

Des de l’1 fins al 4 d’octubre, el Saló Eròtic de Barcelona Apricots serà la Meca per a les persones que treballen en el sector de l’erotisme i volem que també ho sigui per a totes les persones que viuen el sexe com una cosa normal i natural, sense tabús ni opressions morals. Les activitats seran moltes i variades: des de tallers de Gang Bang, passant per concursos de striptease i espectacles de sexe en viu, fins a trobades amb sex blogueres.

I, com no, nosaltres també hem preparat algunes sorpreses i jocs amb premis, com per exemple “Postures Divertides”. Serà el nostre concurs fotogràfic de postures sexuals divertides i atrevides que es desenvolupa a través de Twitter. Voleu participar-hi? Només heu de pujar una foto a Twitter esmentant @saloneroticobcn i utilitzant l’etiqueta #concursoApricots. Les dues millors fotos guanyaran un sopar bodi sushi per a dues persones a gaudir en el mateix saló; els dos segons classificats es s’enduran un sopar per a dos en un dels food tracks del Saló Eròtic, també per a dues persones. Per descomptat tenim moltes més sorpreses que descobrireu només passant pel nostre estand.

Ja sabeu, del dia 1 fins al 4 d’octubre, us esperem en el Saló Eròtic de Barcelona Apricots. No us ho podeu perdre!

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts