No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Tenim un cobrellit squirtejat, el vols?

Nosaltres som uns pervertits, ho sabem i tampoc ens n’avergonyim. No fem mal a ningú, com a molt distribuïm amor i felicitat. Al mateix temps i encara que no us agradi admetre-ho, vosaltres també sou uns pervertits i la demostració és que esteu aquí llegint això. A més, quan us expliqui el perquè d’aquest rotllo que us estic deixant anar, veureu com la perversió es manifestarà en totes les seves facetes.

Per exemple, si ara us digués que tenim un cobrellit squirtejat per algunes de les pornstars més conegudes del moment i que l’estem subhastant a eBay, potser no pensaríeu que som uns degenerats? Jo ho pensaria, però a més d’això hauríeu de pensar que som molt altruistes, ja que estem donant un servei a la societat: satisfer la necessitat o el desig amagat d’aquelles persones que sempre han somiat amb refregar-se en un cobrellit squirtejat però mai han sapigut com aconseguir-lo.

Apolonia Lapiedra, Amirah Adara, Cathy Heaven, Betty Foxx, Alexa Blun, Sienna Day, Potro de Bilbao i Emilio Ardana, són ells els qui durant els dies del Saló Eròtic de Barcelona Apricots van inundar el cobrellit del llit del nostre estand amb litres i litres de fluids corporals. El pobre cobrellit els va absorbir tots, la qual cosa significa que pesa molt més que un cobrellit normal i que fa una olor bastant més forta que els vagons del metro a l’estiu.

Com aconseguir aquest meravellós cobrellit squirtejat? Entrant en aquest link i licitant. Teniu temps fins al 21 de desembre, així que si aquest any no us toca la grossa de Nadal, almenys tindreu un cobrellit squirtejat en la qual ofegar les vostres penes i afegir més líquids corporals. El preu inicial és de 1€ i la subhasta finalitzarà el 21 de desembre.

Què farem amb els diners que recaptem? Doncs no en tenim ni idea i és exactament per això que volem que ens doneu un cop de mà a decidir-ho. En el nostre Twitter hem llançat unaenquesta, entreu i voteu l’opció que us sembli més oportuna o bé deixeu un comentari en aquest post i el comptabilitzarem amb els vots de Twitter. Les opcions que teniu són:

  • Guardar-ho per a comprar-nos un altre cobrellit per a l’any que ve.
  • Donar-ho a una entitat sense ànim de lucre que investiga sobre les MTS o que dóna suport a dones víctimes de violència.
  • Regalar els diners a una bugaderia del barri.
  • Pagar-nos un curs de bon gust.

Au, a votar, que el cobrellit està desitjant tenir una nova família que el cuidi i que li doni una bona rentada amb aigua i sabó.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts