matrimonis de ment oberta
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Beneficis de tenir una relació de parella oberta

Com sabeu, vinc d’una família molt liberal: el meu pare va de putes i la meva mare li ho permet. Per a mi, ara és una cosa normal. He descobert que els matrimonis oberts o les relacions obertes de parella estan en auge. Jo no estic casada, però sí que he mantingut relacions obertes amb les meves parelles. Haig de portar-ho en els gens. 

Durant el temps que vaig estar fora d’Erasmus, vaig descobrir que la clau de la felicitat absoluta està en la no-exclusivitat sexual, per a mi és el secret per a una relació sana. M’encanta que les dues parts puguem acordar tenir permís per tenir sexe fora de la parella, sense considerar això com una infidelitat. 

Las relaciones abiertas siempre generan debate y polémica, hay personas a favor y también encontramos personas que están totalmente en contra. Las parejas que deciden tener una relación no monógama son libres de decidir sus normas, lo que les funciona y lo que no. Las reglas pueden ir cambiando con el tiempo conforme pasan los años y sus relaciones evolucionan. 

Les relacions obertes sempre generen debat i polèmica, hi ha persones a favor i també trobem persones que estan totalment en contra. Les parelles que decideixen tenir una relació no monògama són lliures de decidir les seves normes, el que els funciona i el que no. Les regles poden anar canviant amb el temps a mesura que passen els anys i les seves relacions evolucionen.

Quines són les raons de les relacions obertes?

Moltes vegades pensem que som només els joves els que volem fer-ho a totes hores i amb tothom perquè ens encanta follar i que som els únics que apostem per aquest tipus de relacions. Això no sempre és així, també hi ha una gran quantitat de matrimonis que després de molts anys de viure en parella decideixen provar coses noves, com els meus pares. Però, què porta a una parella a tenir una relació oberta?

Explorar amb altres persones, però tot i així, voler estar amb la teva parella

Sempre pensem que els que volen explorar són els homes però, les dones també fantasiegem amb tenir relacions amb altres homes. Potser estem super bé amb la nostra parella, però al llit necessitem alguna coseta més. Ja m’entens.

Descobrir noves tècniques sexuals

Estar en aquest tipus de relacions et permet tenir relacions sexuals amb altres persones i descobrir nous mètodes i tècniques més plaents. Sempre aprendràs alguna cosa nova per poder practicar amb la teva parella i millorar el teu acte sexual.

No ser capaç de satisfer les necessitats sexuals de l’altre

Quantes parelles casades coneixem que no estan sexualment satisfetes! Hi pot haver diferents motius: la pèrdua d’interès en el sexe, la impotència, entre moltes altres. 

Viure distanciats

Hi ha relacions complicades, no perquè la parella no es vulgui, sinó per motius de treball, on un dels dos ha de passar molt de temps de viatge i clar, han de buscar la satisfacció sexual fora de casa. Segur que en alguna ocasió has estat temptat de cridar a una escort perquè acudeixi al teu hotel.

Problemes de parella

Hi ha parelles que no poden viure juntes, però tampoc separades, però com sempre estan discutits mai tenen relacions, per això busquen sexe fora de casa.

Parella de conveniència

Un cas una mica atípic, o no, on el matrimoni és de conveniència, en el qual no hi ha un vincle sentimental intens entre la parella. Un clar exemple és l’home o la dona que es casa amb una persona per motius econòmics però sense que hi hagi amor pel mig, bé sí, l’amor pels diners. Sabies que quan un matrimoni no té consumació carnal es diu matrimoni blanc? Sempre s’aprenen coses noves.

Encara que no ho sembli, mantenir una relació oberta ofereix una sèrie d’aspectes i beneficis molt interessants per a aquells que decideixen endinsar-se en aquest món.

Beneficis d’un Matrimoni Obert

Major confiança

Ser honest amb la teva parella augmenta la confiança. L’ansietat que genera una possible traïció desapareix. Ja no hi ha pecat.

Millora la comunicació

La no monogàmia requereix comunicació amb la teva parella, hi ha sentiments i més límits pel mig. Per això és important acordar les regles i límits conjuntament.

Relacions sexuals més variades

No ens enganyem, quan es té una parella estable la tendència és caure en la rutina, i la millor manera de sortir-ne és provant coses noves, per exemple, noves postures sexuals. 

Reviure aquella primera vegada

Qui no es recorda de la primera vegada amb una persona, on tot és nou?

Treure pressió a la teva parellaHi ha dies en què un dels dos vol sexe i l’altre no, pot ser esgotador sentir que has de satisfer a la teva parella a cada moment. Per què aguantar si hi ha diferents opcions per tenir sexe aquest dia? Per exemple, pots anar a una casa de cites com Apricots on pots viure diferents experiències sexuals. I sinó que l’hi preguntin a la meva mare.

Hi ha estudis que demostren, per exemple, que el 64% dels homes i el 78% de les dones que estan subscrits a un portal de cites en línia, reconeix que practicar sexe amb una altra persona que no fos la seva parella ha tingut un efecte positiu en el seu matrimoni. Per descomptat, les estadístiques estan obertes a la interpretació. 

Si vols viure una vida més feliç i millor, tria el propi camí, jo estic molt orgullosa de follar amb qui vulgui sense lligams. No tens una mica de curiositat de començar una relació oberta?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts