Follar en la playa
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Com follar a l’estiu sense passar calor

Fa gairebé un mes que va arribar l’estiu i crec que és una de les èpoques més dures per follar. Particularment, l’estiu em deixa feta pols, tant si follo com si no, em passo el dia suant. Sort que tenim aire condicionat a l’oficina, al menys durant unes hores estic fresqueta.

Però hi ha persones a qui els succeeix tot el contrari. Amb l’arribada de la calor, els puja la temperatura del cos i van calents tot el dia. Vaja, que es passarien el dia follant. De quin tipus ets tu?

Com m’agrada tant practicar sexe, no he volgut que el cansanci i la calor de l’estiu siguin un impediment, per això he volgut trobar la manera perfecta per follar a l’estiu d’una forma fresqueta.

Follar a l’estiu és incòmode, si ho fas en un sofà de pell o cuir et pots quedar enganxat o fins i tot et pots relliscar amb la suor depenent de la posició que estiguis practicant, els seients del cotxe poden cremar si no estàs a l’ombra, els llençols se’t queden enganxats al cos, i així podríem seguir … a l’estiu hi ha molts moments incòmodes que sorgeixen, però alhora, poden ser divertits si hi ha feeling amb la teva parella o la teva conquista.

Si ets dels qui ha intentat follar a l’estiu i no acabes de gaudir-ho perquè sorgeixen situacions molestes o compromeses, no et preocupis perquè amb la meva recerca he trobat una excel·lent fórmula per practicar sexe encara que faci calor i poder gaudir-lo al màxim. No siguis tradicional a l’hora de follar, surt de la rutina i deixa anar la teva passió, hi ha llocs meravellosos més enllà de tenir sexe al llit, el cotxe i el sofà.


1
Juga amb glaçons de gel

No sé si has fet servir alguna vegada el gel en els teus jocs eròtics i sexuals, en cas negatiu, he de confessar-te que el contrast del fred i calor farà que gaudeixis com mai abans ho havies fet.

Hi ha diferents formes de jugar i donar plaer amb un glaçó, però el més important, el gel no ha d’enganxar-se a la pell de la persona, és recomanable que primer el fonguis una mica perquè pugui lliscar suaument pel cos del teu acompanyant.

  • A
    Llísca’ls pel cos
    Jo amb un dels jocs que més calenta em poso i més gaudeixo és quan estic estirada cap per amunt amb els ulls embenats i el meu acompanyant recorre tot el meu cos amb el glaçó, mentre petoneja i llepa les meves parts més sensibles. Una de les zones per les que més m’agrada que em passin el gel són els mugrons, només amb pensar-ho ja m’estic posant calenta.
  • B
    Fes sexe oral
    Un dia a casa tenia gel pilé, el que s’utilitza per mojitos, me’n vaig posar una mica a la boca i vaig començar a fer-li una mamada a la meva parella. Crec que li va agradar, i molt! El contrast calor i fred li va deixar una gran sensació, la veritat és que “va explotar” en pocs segons. Després vam intercanviar papers i ell va començar a jugar amb mi, em va passar un gel pel clítoris mentre introduïa els seus freds dits a la meva vagina, va ser una estranya sensació però alhora molt agradable.
  • C
    Posa-te’l dins de la vaginaa
    Aquesta pràctica és pels més atrevits: si els dos voleu experimentar un plaer especial, quan el glaçó ja estigui una mica fos, més que res perquè no s’enganxi a la pell ja que podríeu fer-vos una miqueta de mal, introduïu el gel dins de la vagina i posteriorment la polla i comenceu a follar al ritme que us agradi. La sensació fred-calor a les parts íntimes pot resultar molt estimulant. Si us agrada aquesta pràctica, millor tenir una glaçonera a prop, els gels a la vagina es fonen ràpid, t’ho dic per experiència. Els fredolics millor abstenir-se.
  • D
    Refreda les teves joguines
    Si després de provar alguna d’aquestes varietats has decidit que el fred t’agrada, tant els homes com dones podeu posar algunes joguines sexuals a la nevera (millor que no funcionin amb piles) perquè estiguin ben fresquetes per incorporar-les als vostres jocs sexuals.
2
Incorpora menjar

Un estiu sense jugar amb nata o gelat mentre es folla no és un estiu. A mi m’encanta marcar-li el camí al meu acompanyant amb nata perquè vagi recorrent tot el meu cos amb la seva llengua mentre em va acariciant i besant i acabi on més m’agrada. Ara fes servir la imaginació.

3
Folla a la dutxa

En quantes pel·lícules hem vist escenes de sexe a la dutxa? Encara que són molt sensuals, follar a la dutxa necessita una mica d’entrenament, perquè la primera vegada se’ns fica el cabell a la cara, ens entra aigua a la boca, se’ns fica el sabó als ulls, no sabem on agafar-nos per no relliscar, entre moltes altres coses … Perquè la penetració no faci mal, el millor és utilitzar els lubricants de silicona, trigaran més a assecar-se. El que busquem és follar sota del raig d’aigua per no passar calor, regula l’aigua abans de posar-te a la feina perquè graduar-la durant el sexe pot ser complicat.

4
Folla a la vora de la platja

No follis a la sorra, està molt calenta i pots cremar-te el culet, et recomano portar una tovallola o un pareo gran. El millor és anar-hi a la tarda-nit i follar a la vora de la platja o en alguna cala apartada perquè no et vegi la gent, això en el cas que no t’agradi que t’observin. I si vols follar a l’aigua, la millor postura és la que ell està assegut o estirat i nosaltres sobre. Dono fe.

5
Folla a la terrassa o al jardí

Hi ha algunes nits d’estiu que refresquen, sobretot si vius o estiueges a pobles prop de la muntanya. Aprofita aquestes nits per follar al balcó, terrassa o jardí mirant les estrelles, serà molt romàntic, o al menys molt refrescant. Una recomanació: posa plantes antimosquits o una espiral o espelma d’incens per crear una barrera contra aquest insecte, ensumen la sang a molts metres. No és gens còmode que mentre estàs follant notis una picada a alguna part del teu cos.

Ara no tens excusa per practicar sexe durant l’estiu, amb aquests mètodes podràs experimentar noves aventures i sensacions i com a últim recurs recorda, el ventilador i l’aire condicionat seran els teus millors aliats.

Quina és la teva fórmula per follar a l’estiu i no passar calor?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts