Playas donde follar en España
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


8 platges per a cardar amb desconeguts a Espanya

Ha arribat l’estiu! I amb ell, els claus a la platja. No et preocupis si ets solter i/o no saps lligar, gràcies a Apricots aquest estiu no continuaràs sent el tafaner amagat entre les dunes, aquest estiu seràs objecte de palles. Aquí tens 8 platges espanyoles on practicar dogging.

Què cony és el dogging?, et preguntaràs. El dogging és el cruising dels heterosexuals. Què cony és el cruising? El cruising és el que feien els gais abans que existís Grindr. Què cony és Grindr? Joder! Estàs llegint el blog d’una casa de cites, seria molt demanar un mínim de cultura “zorril”?!

Va, em calmo perquè em caus bé, porquet. Solucionaré els teus dubtes existencials perquè puguis seguir amb el teu dia i comentar en l’oficina el que has après avui.

¿Què són el dogging i el cruising?
L’art de cardar amb desconeguts a l’aire lliure. Normalment les dues pràctiques conviuen en els mateixos espais, encara que hi ha moltíssims més llocs de cruising que de dogging… els gais ens porten anys d’avantatge.


No, no es diu dogging per això.

Per què es diu dogging?
Perquè la gent ho practicava amb l’excusa d’anar a treure el gos (dog en anglès). El terme s’ha castellanitzat amb la paraula “cancaneo” (de ca), i per això les illes Canàries es diuen així: perquè la seva exuberant bellesa natural convida a cardar amb desconeguts sobre la sorra volcànica.

Com es practica?
Per a ser un bon dogger cal ser exhibicionista i voyeur alhora, a més d’usar sempre condó. Una vegada hagis acceptat això, ves a un punt de cancaneo, passeja fins a trobar algú que vulgui cardar amb tu i la resta, és cosa teva. No obstant això, si et va més el rotllo voyeur, acosta’t a poc a poc als exhibicionistes, podràs tocar si ells et deixen.

En el cas de practicar dogging al cotxe, la qual cosa és molt comú, existeixen certes normes:

  • – Deixa les llums de dins del cotxe enceses.
  • – Tanca portes i finestres si no vols que els voyeurs s’acostin.


  • – Deixa les finestres entreobertes si vols que s’acostin, si les deixes completament obertes, és que vols que toquin també.


  • – Obre la porta del cotxe si vols que la gent s’uneixi.

¡En vull! On puc anar?
Mispicaderos.com té la llista més extensa de llocs per a cardar en públic d’Espanya, però queda’t amb mi, amor, et revelaré les millors platges ibèriques per a cancanear. Creu-me, totes han passat per l’ISO del meu cony.


1. Playa del Torn – L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona)

Playa del Torn, L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona)
Aquesta platja d’uns 2km de llarg es troba a la vora d’una muntanya completament verge i és considerada un dels santuaris del dogging a Espanya i Europa. A més, té un quiosquet, un càmping naturista i està envoltada per un bosc de pins. Jo és olorar un pi i mullar-me sencera.


2. Platja Rompeculos – Mazagón (Huelva)

Playa Rompeculos, Mazagón (Huelva)
Autor de la foto: Huahe.
Sí, es diu així. No perquè et puguin trencar el cul, que també, sinó perquè “hi ha un petit llit irregular que trenca la línia de dunes i obre el camí cap a la platja” (segons Turisme d’Andalusia). Aquest paradís salvatge enmig del parc de Doñana té més de 3km de llarg i molt “zorreo”.


3. L’Oasi – Maspalomas (Gran Canaria)

El Oasis, Maspalomas (Gran Canaria)
4 hectàrees de dunes amb una tolla. En la tolla és on comença el festí. Avís: us trobareu amb molt cruising, com en totes les platges d’aquesta llista, però Maspalomas és un dels llocs de cancaneo homosexual més famosos d’Europa, després de Mykonos i els parcs de Berlín… Però tranquils, també hi ha heterosexuals, bisexuals i totes i tots els que estimin el sexe lliure en la vinya del Senyor!


4. Platges del Saler – El Saler (Valencia)

Playas del Saler - El Saler (Valencia)
València té la sort de tenir just al costat la platja del Saler, quilòmetres i quilòmetres de sorra fina, punt de reunió dels més liberals de la ciutat. És millor anar-hi quan cau el Sol, que és quan els doggers “treuen a passejar al gos”.


5. Platja de Quitapellejos – Palomares (Almeria)

Playa de Quitapellejos - Palomares (Almería)
Autor de la foto: Patrick Blier.
Aquesta platja és famosa pel posat de Fraga després de l’accident nuclear de Palomares. Tan eròtica imatge va despertar passions i ara és un dels punts de cancaneo més transitats d’Almeria. Només vull afegir una coseta més, què els passa als andalusos amb això de posar nom a les seves platges?


6. Platja de Calblanque – Cartagena (Múrcia)

Playa de Calblanque - Cartagena (Murcia)
Calblanque és una de les meravelles de Múrcia i, afortunadament, moltes nits es transforma en una meravellosa orgia a l’aire lliure. Així que no et posin mirant a Conca, ves a Calblanque, Alger mola molt més.


7. Platja de Samil – Vigo (Pontevedra)

Playa de Samil - Vigo (Pontevedra)
Sabies que la platja més concorreguda de Vigo a la nit es transforma en la platja amb més escorreguda? Sí, sóc l’ànima de la festa en les reunions familiars, no hi ha cunyat que em guanyi, perquè els vaig matar a tots. Verí en els polvorons. Pròximament faré un post amb 1000 maneres de matar al teu cunyat. Stay tuned.


8. Embassament de Sant Joan – Pelayos de la Presa (Madrid)

Embalse de San Juan - Pelayos de la Presa (Madrid)
Autor de la foto: Jaime Pérez.
Ets de Madrid i vols conèixer platges amb dogging prop de la capital? Doncs et fots, a Madrid no hi ha platja (a qui digui “vaya, vaya”, verí en els polvorons). Però hi ha alguna cosa que se li assembla molt i que no té res que envejar-li a una cala mediterrània: les ribes de rius, llacs i embassaments. Aquests llocs són tan vàlids per a una orgia a l’aire lliure amb desconeguts com qualsevol platja. Estàs de sort, en el pantà de Sant Joan solen ajuntar-se’n bastantsliberales a l’estiu, concretament en la Lancha del Yelmo.


BONUS. Cap d’Agde – Agde (França)

Cap d’Agde (Francia)

Aquest antic refugi naturista dels anys 60 s’ha transformat en zona de lliure “folleteo” i actualment és la Meca dels nudistes, els exhibicionistes i els voyeurs del món. Per això, encara que no estigui a Espanya, mereixia estar en aquesta llista. A més, es troba a tan sols 3 hores de Barcelona, estimats.


Ara que ja saps on anar per a mirar, tocar i ser vist, vull veure com obres ja un fil a SexoMercado organitzant un bla bla car per a recórrer aquesta particular “ruta del bacallà”. Apa! A cardar estimats!

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts