Consejos a la hora de realizar una doble penetración
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Consells a l’hora de realitzar una doble penetració

Aquest Nadal ha estat inoblidable, he experimentat sensacions que mai abans havia imaginat que sentiria. Els Reis Mags m’han portat literalment un dels orgasmes més grans de la meva vida. He pogut gaudir d’una doble penetració per primera vegada a la meva vida. Vols que t’expliqui la meva experiència? 

El dia 5 de gener vaig anar a veure la cavalcada dels Reis Mags amb una amiga. Com viu en un poble dels afores de Barcelona, quan ses majestats finalitzen el seu recorregut, els nens i les que no som tan nenes podem pujar a buscar caramels. A mi em va tocar visitar a Gaspar, el Rei ros, em vaig asseure sobre la seva falda perquè ens fessin una foto, i poc a poc vaig notar com alguna cosa s’estava tornant dura a sota del meu culet. 

El Rei em va dir que aquest any havia estat una joveneta molt dolenta i que em volia veure en privat, en resum, no us explicaré tot el que ens vam dir, però al final vaig quedar amb Gaspar i Baltasar a casa meva. Melchor no va poder venir perquè havia d’acabar de repartir algunes joguines.

No cal que us detalil el que vam fer, perquè ja us ho podeu imaginar, follar fins que no vam poder més. No va ser el meu primer trio, però sí la meva primera experiència amb una doble penetració, i la veritat que m’agradaria repetir. 

Ara que ja he tingut l’oportunitat de realitzar una de les meves fantasies més grans, m’agradaria explicar-vos alguns consells perquè pugueu gaudir d’una doble penetració sense patiment. 

Consells a l’hora de realitzar una doble penetració:

Experimenta sola a casa:

Si mai has practicat una doble penetració, el meu primer consell perquè puguis gaudir sense dolor és que prèviament experimentis tu mateixa amb joguines sexuals anals, o amb la introducció dels teus propis dits per l’anus. D’aquesta manera estaràs més preparada. 

Prova a masturbar-te vaginal i analment al mateix temps:

La doble penetració és una pràctica que pot excitar i donar molt plaer a algunes persones però també pot ser molt dolorosa per a altres. Per això crec que és molt important primer haver-se introduït joguines sexuals una mateixa per la vagina i l’anus al mateix temps.

A mi les postures que millor em van quan em masturbo amb les meves joguines per la vagina i el culet són quan estic de costat o amb la posició del gosset,vaja, a quatre potes. Segur que més d’una podria ensenyar-me alguna nova posició per a poder estimular-me anal i vaginalment al mateix temps.

Lubrica bé la zona anal:

Com ja he comentat en més d’una ocasió, el lubricant pel sexe anal és fonamental, farà que la penetració sempre sigui més satisfactòria.

Pren-t’ho amb calma:

La pràctica de la doble penetració no és per a fotre un clau amb un pim pam. El millor és caldejar l’ambient, estimular-se prèviament, jugar una estoneta i humitejar-se. Oblida’t del sexe ràpid i pren-t’ho amb calma, la preparació és clau per tenir una experiència de doble penetració positiva.

Sovint, la doble penetració és un acte sexual tabú, és una pràctica que si es porta a terme segur que no ho vas explicant a tothom. Potser deixes caure algun comentari al cercle d’amics per presumir una mica, però segurament no ho publiques a les teves xarxes socials, perquè si tens la teva mare com amiga podria assabentar-se.

Segons les estadístiques del portal de pornografia més gran de món, Pornhub, l’audiència dels que miren vídeos anals ha augmentat en els últims anys, fins i tot dècades, un 120% als Estats Units, i un 78% a tot el món. 

Estadístiques de les categories per gènere de Pornhub

El mes passat, Pornhub va publicar les estadístiques del seu portal i per a mi van ser una grata sorpresa, la 4ª categoria que més busquen les dones és la dels trios, i miren un 89% més de vídeos de doble penetració que els homes. M’encanta!

Com he vist que la doble penetració desperta la curiositat de moltes noies, he volgut aprofundir una mica més sobre aquest tema. 

 

Tipus de Doble Penetració

La doble penetració es pot practicar tant en homes com en dones. Contempla diversos escenaris, per exemple, pots triar la DP en dos orificis separats o en un mateix orifici.

 

pràctica de la doble penetració a soles

A soles:

Com ja he comentat abans, pots practicar la doble penetració tu sola a casa amb joguines eròtiques, els teus propis dits, etc. 

Doble penetració amb la parella i una joguina sexual

Parella més joguina sexual:

Hi ha parelles que no volen convidar a una tercera persona en les seves relacions, i em sembla perfecte, però també poden gaudir d’una doble penetració, la teva parella et penetra per un orifici i utilitzes una joguina per l’altre, que també és molt gustós. 

Fins la meva primera experiència fent un sandvitx amb dos homes, havia experimentat una doble penetració molt agradable, m’introduïa un dildo pel culet, em posava a 4 potes i la meva parella me la ficava pel cony i amb les seves embestides feia que el dildo em penetrés més profundament. T’ho recomano 100%! Ja m’expliques la teva experiència als comentaris del final de l’article.

Doble penetració amb dos homes i una dona

Trio HDH (Home Dona Home):

Segurament hauràs vist molts vídeos de doble penetració en els que els dos homes penetren a una dona al mateix temps, però una cosa és veure com ho practiquen en un vídeo de cinema adult, i una altra cosa ben diferent és fer-ho a la vida real. 

Per la meva experiència puc explicar-te que estar amb dos homes al mateix temps pot ser molt gustós però no és gens fàcil, buscar una posició còmoda per als tres resulta una mica complicat. 

Però abans vull recomanar-te que primer te la fiquin per la vagina fins que estiguis ben humida, i més tard pel cul, d’aquesta manera estaràs més dilatada i excitada i serà més fàcil que et fiquin dos polles al mateix temps. Tenir un orgasme abans pot ajudar a relaxar els músculs pèlvics i anals, facilitant encara més la penetració.

Doble penetració amb dos dones i un home per mitjà d'un arnés

Trio DHD (Dona Home Dona):

Si vols estar amb un noi i una noia a la vegada també pots practicar una doble penetració: la noia pot utilitzar un arnès. Aquesta variació encara no he tingut el plaer d’experimentar-la, però ha de ser súper excitant. Algú pot explicar-me la seva experiència?

Com has pogut comprovar, existeixen diverses opcions per poder practicar i gaudir de la doble penetració. Alguns dels meus amics comenten que la boca també compta com a penetració, la veritat és que també s’accepta. Imagina’t estar amb tres homes a la vegada, parlaríem de triple penetració?

Hi ha múltiples variants de la doble penetració, però això ja són paraules majors, per a persones molt atrevides:

Vaginal doble: Consisteix en una doble penetració però només per la vagina. Aquesta pràctica ja no va tant amb mi. 

Anal doble: Seria el mateix que el vaginal doble però per l’anus. Aquí es necessita moooolta lubricació i estar ben excitada.

Spit roast: És una activitat sexual que involucra a 3 persones, dos homes actius i un passiu (home o dona). L’home 1 penetra a la persona 2 per darrere (anal o vaginal) mentre xucla el penis de la persona 3.

Tripel fill: Seria la realització simultània d’una doble penetració amb una fel·lació.

DVDA: Aquest terme va guanyar popularitat a l’aparèixer en la pel·lícula Orgazmo, dels creadors de South Park, i fa referència a la penetració simultània d’una dona, anal (2 penis) i vaginalment (2 penis). Crec que jo no podria.

Al final, a moltes de nosaltres ens agrada obrir la ment a pràctiques sexuals noves, experimentar sensacions intenses i la doble penetració ens ho permet, però si no ho provem mai sabrem si ens agrada o no. 

Si vols provar la doble penetració i la teva parella no està disposada, pots acudir a locals d’intercanvi per veure si trobes algú disposat o no, sempre pots anar a visitar a les meves amigues de Apricots juntament amb un amic.

La por està en si ho proves i no pots deixar de practicar-lo.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts