No seas egoísta, compárteme con tus amigos


DONA FELIÇ, VIDA FELIÇ

Ja sabeu que en Apricots ens caracteritzem per portar una línia de comunicació divertida i transgressora. Així que, aquest any 2020, no podia ser menys i volem començar-lo amb bon humor; per això, hem creat aquesta campanya de publicitat on les esposes defensen les meravelloses virtuts dels serveis que ofereix l’agència d’escorts Apricots.

Volem sortir-nos dels cànons establerts sobre la típica publicitat de les cases de cites i clubs de cites que sempre acaben caient en els mateixos tòpics i mostrant noies nues sense donar una raó ni un per què, només carn pel sol fet de mostrar carn.

Ens agrada la polèmica i sobretot, els arguments, per això en les nostres campanyes, vam llançar sempre un gran missatge que és el que volem transmetre. En aquest cas, el nostre eslògan: “Esposa feliç, vida feliç” no és una frase creada per Apricots sinó una dita popular que tots coneixem argumentant que la persona rellevant de el matrimoni i que suporta el gran pes de la família és l’esposa i que si està contenta, el matrimoni flueix, per això es va crear aquest refrany.

En algunes ocasions l’aspecte sexual d’un matrimoni genera discussions, fins i tot de vegades, acabant en separacions i divorcis. Per això, pensem que el matrimoni tradicional ha d’evolucionar si ho necessita en noves fórmules que ho reactivin o el facin sobreviure. Una d’aquestes opcions (cada cas és un món), podria ser la visita a Apricots de el matrimoni per realitzar trios amb les noies, o de l’marit per complir fantasies que la seva dona no li ve de gust fer o que sigui la pròpia dona qui vulgui fer una escapada per realitzar un lèsbic, cosa que per descomptat, els nostres marits no ens poden donar.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts