Famoses amb les mamelles grans
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Les 10 dones famoses amb els pits més bonics

S’ha acabat l’estiu, i encara hi ha moltes persones com jo que aprofiten els últims espertenecs de la calor, millor dit, dels raigs de sol per a anar a la platja. A Barcelona tenim la sort de tenir una platja urbana de netes aigües i sorres blanques, ben cuidades, comunicades i amb tots els serveis.

Una de les coses que més m’agrada de l’estiu és poder fer topless (anar amb els pits nus en públic), tant si vaig a platges nudistes com si no, m’agrada mostrar els meus pits en públic. No m’agrada que em quedin marques, m’agrada bronzejar-me de cos sencer.

A l’estiu sempre comento amb el meu pare, un addicte a les dones amb grans mamelles, els posats estiuencs de les famoses. Aquest any hem pogut veure les corbes al natural de, per exemple: Anabel Pantoja, Paula Prendes, Violeta Mangriñán, Silvia Alonso, Blanca Suárez, Heidi Klum, Valeria Lakhina, entre moltes altres.

Com ja he dit en alguna ocasió, “la pitrera de la dona té molt poder”, són una arma de seducció molt poderosa perquè poden hipnotitzar a un home en qüestió de nanosegons. Quantes vegades hauré enxampat al meu pare mirant els pits d’una dona pel carrer, i no dic res de quan estem a la platja, però com sol dir la meva mare, “on hi ha pits hi ha alegria”.

Sabíeu que el meu pare, anualment, fa una llista de les famoses amb els pits més grans i que més calen el posen? Voleu saber qui són?

Top 10 de famoses amb els pits més bonics segons el meu pare

Jennifer Love Hewitt
Encara em recordo de quan el meu pare estava enganxat a la sèrie The Client List només per veure el cos i l’escot de l’actriu estatunidenca. En aquesta sèrie donava vida a una massatgista que oferia “finals feliços” als seus clients.

Lucy Katherine Pinder
Lucy Pinder està considerada una de les models amb més glamur de tots els temps. Al 2007 va ser triada pel diari britànic Daily Star com la dona amb “els millors pits de Gran Bretanya”.

via GIFER

Megan Fox
Aquesta model i actriu es va fer famosa per interpretar a Mikaela Banes a Transformers. Al 2008 va ser triada la “dona més sexy del món” en una enquesta de la revista FHM. També la vam poder veure amb roba interior a la pel·lícula, This is 40 dirigida per Judd Apatow i protagonitzada per Leslie Mann i Paul Rudd.

Salma Hayek
És una de les actrius llatinoamericanes més famoses del món. Qui no recorda la seva tòrrida escena amb la serp a la pel·lícula Obert fins a la matinada? Sabíeu que quan anava al col·legi li va demanar a Déu que li engrandís els pits perquè els seus companys reien d’ella? Crec que nostre Senyor la va escoltar..

Kate Upton
Aquesta model i actriu d’origen estatunidenc es va donar a conèixer per la seva aparició a la revista Sports Illustrated Swimsuit Issue al 2011. I al 2014 va rebre el premi a la Dona més Sexy del Planeta de la revista People. Si encara no saps qui és, segur que has vist algun dels seus vídeos ballant per Internet ja que més d’un s’ha fet viral.

Vica Kerekes
Éva “Vica” Kerekes és una actriu eslovaca d’origen hongarès. Aquesta dona pèl-roja, amb pigues i un ampli somriure, té al meu pare fascinat pels seus grans pits.

Blake Lively
Jo vaig descobrir a aquesta actriu quan interpretava al personatge de Serena Van Der Woodsen, a la sèrie Gossip Girl. Sí, jo era molt fan d’aquest drama adolescent, basat en les novel·les homònimes de Cecily von Ziegesar. Encara recordo al meu pare assegut al meu costat per veure a Blake Lively vestida de colegiala.

Emily Ratajkowski
Aquesta model i actriu d’origen polonès i amb un cognom impronunciable és una de les dones amb els pits naturals més desitjades del planeta. A part d’aparèixer en diverses pel·lícules, Emily és famosa per les seves fotos pujades de to publicades en el seu compte d’Instagram.

Anna Simon
Si hi ha una espanyola que torna boig al meu pare, aquesta és la presentadora Anna Simon. Encara es recorda de quan li va quedar la pitrera a l’aire per un descuit, bé, només se li va rebentar un botó de la camisa. L’escot d’Anna Simó és i sempre serà un dels més estimats.

Lorena Durán
Aquesta Sevillana s’ha fet famosa per convertir-se en la primera model espanyola de Victoria’s Secret. Aquesta model curvy de talla internacional mesura 1’75 metres d’altura i les seves mesures són 95-70-115. Al meu pare li encanten les dones de corbes pronunciades i amb bones tetes.

Fixeu-vos, el meu pare està tan obsessionat amb els pits que està pensant organitzar un concurs de samarretes mullades per a les festes del poble, però jo no sé si presentar-me, una cosa és ensenyar els pits a la platja i una altra ben diferent mostrar-les a la plaça del poble.

I per a tu, quina famosa té els millors pits del món?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts