Tipos de coño
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


La guia definitiva dels tipus de cony


Ho estaves esperant: després de llegir la classificació de tipus de polla més precisa de la història, estaves ansiós per conèixer la guia definitiva dels tipus de figa. I ja és aquí!

Els conys són un òrgan molt complex. Segurament, en altres classificacions hauràs sentit parlar del cony percebe, del papallona, del vestit de cua, de la flama olímpica … Però en aquesta llista, ens centrarem més en les seves característiques.

Conys, tan divertits, tan diferents, et deixen pèls entre les dents. Pura poesia.

Després de quedar-me asseguda durant dies al vestidor del meu gimnàs, he descobert que existeixen 10 variables de vagines, amb les seves pertinents característiques.

A l’article de les polles et vaig proposar un joc, en el que t’explicava cada variable del teu xiulet i anaves seleccionant el dibuix que millor representava la teva polla i, al final, les escorts d’Apricots valoraven la teva “eina”. I com sé que et va encantar, avui vull que juguis all mateix joc però a l’inrevés, que ens indiquis a quin tipus de figa t’agrada més ficar-la.

Característiques dels conys

profundidad
Profunditat

La profunditat mitjana o normal d’un figa quan no estem excitades pot ser d’uns nou o deu centímetres, però quan estem calentes (que de vegades ho estem més que vosaltres), la vagina pot augmentar en dos o tres centímetres més, és a dir uns 13 cm. Un secret, les noies baixetes solen tenir la vagina més curta i, com en els primers 5 centímetres és on tenim més sensibilitat, gaudim igual o més que la resta. Els conys amb una profunditat llarga són més agradables per a l’home però no tant per a la dona.

Si combines una penetració llarga i profunda amb una superficial només ficant la punteta, la noia experimentarà encara un major plaer.

Com ja et vaig comentar, diversos de les meves millors follades han estat amb xiulets XS, recorda que tenim el clítoris i el punt G a l’entrada de la vagina.

Diámetro
Diàmetre

El diàmetre d’una vagina és relatiu. Pensa que tant hi entra un micropenis com surt un nen de 3 quilos. La mitjana de l’obertura del cony és de 8 cm, i molts homes pensen que no la podran ficar tota perquè estan molt ben dotats. Nois, la nostra vagina pot acomodar tant en gruix com en longitud a gairebé tot tipus de penis. O sigui que no et preocupis per la teva mida: sigui gran o petit, la nostra vagina sabrà “abraçar” al teu penis.

En una de les meves investigacions he trobat quins són els objectes més comuns que solen ficar-se les dones europees pel cony per estimular-se i segur que us sorprendran tant com a mi: el comandament a distància de la televisió, un mòbil, un dildo, un rave, un puny, un plàtan, una pastanaga, i així podríem seguir durant una estona. I les americanes es fiquen ampolles directament. Si decideixes ficar-te una ampolla, alerta que fa buit. Segur que en alguna ocasió has conegut a algú que coneix algú que va haver d’anar a urgències per una ampolla encallada al cony. Bé, jo si.

Clítoris
Clítoris

La mida no importa! T’ho dic sempre i no em creus. A l’igual que el teu penis, ens és igual la mida si se sap utilitzar bé. Hi ha clítoris grans com alvocats i altres més petits com pèsols. La seva punta o gland treu el cap a la part superior de la vulva, però el clítoris s’estén per l’interior dels llavis majors, el perineu i envolta el terç inferior de la vagina. El clítoris només té una funció, donar plaer, però l’important és saber com estimular-lo.

Glande del clítoris
Gland del clítoris

És l’extrem visible de l’òrgan. El gland del clítoris és com el gland del teu penis, és el lloc on hi ha més terminacions nervioses el que fa que experimentem orgasmes més instantanis. A vegades pot estar amagat per un caputxó, amb la qual cosa hauràs d’apartar amb els teus dits per poder deixar-ho a la vista. El clítoris s’ha de fregar molt suaument perquè al haver-hi tanta sensibilitat pot ser molest, si em passes el teu gland per sobre del meu serem molt glands! Perdoneu, però és que les bromes de glands em poden. Pots acariciar aquest punt amb un vibrador o amb els dits mullats amb una mica de saliva o lubricant.

Tonalidad
Tonalitat

He observat la meva vagina durant dies, què dic, durant anys. M’encanta observar la meva figa. Normalment el tinc d’un color rosa clar però quan em poso molt catxonda, quan estic realment excitada se’m posa de color terracota. Bé, i m’han dit que quan et fas gran també es va enfosquint. Recorda que les floretes són boniques de tots els colors.

Aspecto exterior del coño
Aspecte exterior

Quan miro cap avall,tinc tendència a veure-ho gairebé sempre igual, però si miro al meu voltant, els conys de les meves companyes són d’altres formes. Alguns sembla que passin gana perquè estan molt tancats, en canvi, a altres els sobra carn per totes bandes, els llavis menors els cauen cap avall. Serà perquè follen molt? I després hi ha els conys burger, que tenen forma d’hamburguesa i que a tants els ve de gust menjar-se. I no podem oblidar-nos de les figues perfectes, els exercitats, que sembla com si haguessin anat al gimnàs a posar-se en forma.

He d’admetre que gràcies a les Kardashian vaig descobrir que hi ha una línia de cosmètics per donar a la meva vagina un aspecte saludable, ters, jove i feliç.

Tamaño
Tamany

Encara que podem trobar des conys petits a “chochazos”, sembla que els homes no es fixen molt en la mida del cony, al menys quan estan amb mi prefereixen tocar-me i posar-se mans a l’obra sense mirar-lo gaire. El que sí que els agrada a alguns és veure un clítoris pronunciat per quan volen fer-me sexe oral poder-lo trobar més fàcilment. A més, diuen que tenen més personalitat.

Raja del chichi
“Raja”

Crec que no s’ha compost cap cançó per la “raja” d’un cony, en canvi, si per la “raja” d’una faldilla. Qui es fixa en el tall d’un cony? T’has fixat alguna vegada en la l’obertura del potorro? Hi ha talls molt tancats que per obrir-los es necessita l’ajuda d’un obrellaunes, i altres que necessitarien d’un sergent per tornar a tancar-les.

He tingut alguna que altra experiència lèsbica i, una vegada durant una nit boja quan em dirigia a menjar-li la petxina a una de les meves conquistes es va obrir de cames estant estirada al llit i vaig veure l’entrada de la cova d’Ali Baba i els 40 lladres. Quina obertura! Allà va haver d’entrar-hi un penis una mica més gran que la del Niño Polla o Nacho Vidal.

pelos del coño
Pèl

Personalment sóc de les que li agrada anar rasurada, encara que he tingut èpoques que m’agradava fer formes amb el meu pèl púbic: un cor, una fletxa i fins i tot l’havia portat tenyit. Algunes de les meves companyes de gimnàs s’apliquen la dita “on hi ha pèl hi ha alegria”, i mare meva si hi ha d’haver alegria, per arribar a la cova has de fer una expedició per la selva, apartant tot tipus de fullatge frondós.

Si ets dels que els agrada practicar el cunnilingus, vaja, menjar un cony, et recomano que ho facis quan aquest estigui rasurat, si no, pots empassar-te alguns pèls, tot i que baixar a jugar amb les figues peludes també té la seva gràcia, pots jugar amb la teva parella dient-li que tens bigoti. Em diràs que mai ho has fet. 😉

Si ets una noia i t’has fet algun look que haguem de conèixer, pots deixar un missatge en els comentaris del final de l’article. Una amiga meva es va retallar el pèl púbic en forma de pista d’aterratge, i una altra, el logotip de la Playstation. Creu-me quan et dic que van tenir un èxit espectacular.

Humedad del coño
Humitat

Quan em poso calenta Lúbrico més que quan parteixo un coulant de xocolata, encara que de vegades també he de recórrer als gels. Si el teu cony està més sec que el d’un maniquí i no tens un lubricant a casa, sempre pots recòrrer a la mantega o a l’oli d’oliva. Un consell, el lubricant no pot faltar a la teva tauleta de nit, igual que els preservatius.

Cada dona és única i particular, amb el pas el temps el cony va canviant, i al igual que tot a la vida, es torna més espavilat.

Et convidem a deixar un comentari amb el tipus de cony que t’agrada menjar i/o follar, o bé, com seria el cony dels teus somnis.


Tabla de tipos de coño
Tabla de tipos de coño
Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts