Festivales para correrse
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Tres festivals per ejacular

La llegenda explica que Déu va crear el cel i la terra i moltes més coses, fins que va arribar el setè dia i com estava cansat s’en va anar a Apricots, on va poder relaxar-se i gaudir com no ho feia des de 7 dies. El cas és que, després del tercer clau, se’n va adonar que la seva obra estava encara per acabar. Faltava alguna cosa perquè la vida de l’ésser humà a la terra fora més amena i, malgrat que el segon dia havia creat Apricots, sabia que no era suficient per a complaure a tothom. Pel que va demanar ajuda al més creatiu i enginyós dels seus amics: en Llucifer.

– Mira, Déu, jo crec que el que pot funcionar molt bé entre els humans són les festes “chorras”
– L’aniversari del meu fill no és suficient?”
– Jajaja, que dolent ets! Però m’he equivocat, volia dir “festes de la chorra”
– Aquesta sí que és una bona idea, Llucifer. Em poso immediatament a crear-ne unes quantes”

I així va ser com van néixer celebracions com l’Aquelarre de Cervera, el Kanamara Matsuri de Kawasaki i el Sex Mountain de Java.

Aquelarre de Cervera – Espanya

Durant l’últim cap de setmana d’agost, els habitants de Cervera s’ajunten per a celebrar l’Aquelarre. Per a qui desconegui aquest terme, l’aquelarre és una reunió de bruixots i bruixes feta amb la finalitat de realitzar rituals i encanteris. Pràcticament és el mateix que una reunió de membres del PP amb la diferència que en l’Aquelarre de Cervera, Satanàs no sent vergonya a presenciar l’acte. De fet, a Cervera, Satanàs està tan content de ser el convidat d’honor que, l’últim dia, desprèn tota la seva felicitat amb una mega escorreguda damunt del públic. No sé a vosaltres, però a mi, només pensar-ho, m’ha entrat set.

Aquelarre de Cervera
Lo Carranquer

Kanamara Matsuri – Japó

El Japó és famós a tot el món pels seus temples, les seves tradicions mil·lenàries, les seves tecnologies futuristes i els seus habitants amb cap desproporcionat. Encara més desproporcionats són els penis que llueixen durant el Kanamara Matsuri. Aquesta festa de la fertilitat, que se celebra cada primavera a la ciutat de Kawasaki, es caracteritza per la presència de cigales enormes de paper maché acorralades per gent completament sortida que les toca, les munta, les besa i vés-te a saber quines coses més. De fet millor no saber-ho, la ignorància pot ser la millor defensa contra possibles traumes cerebrals

La tradició de treure penis gegants a passejar sorprèn en un país on el membre viril és més aviat petit. Ben al contrari del que puguis pensar, no es tracta d’un ritual perquè les pròximes generacions de nipons neixin més dotats. L’origen d’aquesta festivitat està en la llegenda d’un dimoni que vivia dins de la vagina d’una jove donzella.

La donzella es va casar i la nit de noces, el seu marit va disposar-se a desvirgar-la. Però la seva flor era més aviat una planta carnívora, perquè el diable que vivia dins de la vagina de la dona, en veure el penis entrant en la seva cova el va mossegar i va arrencar-lo d’arrel. El marit va morir dessagnat. La jove es va tornar a casar i el mateix li va passar al següent marit.

El pare de la jove, preocupat per la seva filla, va dir a tots els homes del poble que se la cardessin fins a treure-li el diable del cony. Ja m’estic imaginant l’escena: la jove enmig de la plaça major eixancarrada, una cua llarguíssima d’homes ansiosos per cardar i nerviosos al mateix temps per la possibilitat de morir a mans (o als llavis) d’una vagina. Però és clar, un clau gratis, és un clau gratis…

Després de matar per amputació de penis a la majoria d’homes del poblat, el ferrer va tenir una magnífica idea: fabricar un penis de ferro. Ho va fer, es va posar a la cua del Gang Bang i quan li va tocar va introduir el primitiu consolador en la vagina dentata. El diable va mossegar, es va trencar les dents i se’n va anar xiulant. I des de llavors, els japonesos treuen a passejar penis de totes les formes i grandàries cada mes d’abril. Quin meravellós país! Bressol del bukkake i del porno pixelat.

Kanamara Matsuri

Sex Mountain – Indonèsia

Arriba un moment en la vida dels indonesis en el qual els toca anar a la recerca de sort i salut. Però no així a la babalà, existeix un lloc concret al qual han d’anar: la muntanya de Gunung Kemukus, també coneguda com Sex Mountain. En aquest lloc sagrat, la sort i la salut s’aconsegueixen fotent claus amb desconeguts, exactament 7 vegades consecutives durant 35 dies. Perquè el ritual es compleixi és molt important no cardar amb la teva parella, per aquesta raó a la muntanya no falten sagrades prostitutes.

El que crida més l’atenció de tot això no és el fet que aquesta muntanya sigui un bordell a cel obert on la sort i la salut s’aconsegueixen gràcies al sexe (la millor excusa del món per a cardar), sinó que Indonèsia és el país amb el major percentatge de musulmans. Sabem que el sexe és un tema absolutament tabú per a ells i l’adulteri és una pràctica en la qual si tens sort només t’emportes unes fuetades, i si no ets tan afortunat, et lapiden.

Gràcies a Déu, i a l’enginy de Llucifer, el món és un lloc ple de coses meravelloses. I de gent molt sortida i viciosa. Havent de triar una d’aquestes celebracions, amb quin us quedaríeu?

*Foto de portada d’en Jordi Prat

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts