escenas de striptease en el cine
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Les 10 escenes de striptease més hot del cinema

Aquesta setmana he hagut d’aprendre l’art de la seducció, sí, perquè aquest ball eròtic, l’Striptease també està catalogat com una forma d’art.

A les principals ciutats del món ja s’ofereixen cursos d’striptease, però jo he volgut aprendre aquesta tècnica a través de diferents vídeos que he buscat a Youtube, és que sóc molt Millennial. Estic practicant aquest particular ball sensual per sentir-me sexy i forta, i sento que cada vegada vaig depurant la meva tècnica i fent-la més elegant.

Però d’on procedeix l’striptease? Buscant per la xarxa m’he trobat amb moltíssima informació i molt variada, però segons la revista Muy Historia, el nom prové dels verbs en anglès to strip -desnudar- i to tease -provocar- té un origen remot, esmenten que hi ha un document sumeri que data del segle III a.C.

L’striptease, també escrit com streaptease o estriptis, és un ball sensual en què la persona (sigui home o dona) es despulla gradualment, ja sigui parcial o completament, d’una manera seductora i sexualment suggerent. La persona que realitza un striptease es coneix comunament com “stripper” o ballarina exòtica.

He d’aclarir que per aprendre a ser seductora i sexy ballant, he hagut de practicar molt i no ha estat fàcil. Treure’s uns pantalons ballant és més complicat del que sembla, segur que en alguna ocasió mentre et treies els pantalons estant dempeus se t’han enganxat amb el peu i has caigut. No em menteixis que ens ha passat a tots.

tener sexo en público en Barcelona
 

Però buscant com realitzar un striptease m’he assabentat que hi ha un concurs sobre una varietat de l’striptease, el World Burlesque Games. El burlesque és un espectacle de varietats que barreja elements del vodevil, el cabaret i l’striptease, però podríem resumir-lo com l’art de la insinuació i la seducció.

La història ens ha deixat grans Strippers com, per exemple: Mata Hari, Gypsy Rose Lee, Sally Rand, Carol Doda, i actualment l’exdona de Marilyn Manson, Dita Von Teese. Però també hi ha hagut grups de strippers masculins destacats com els Dreamboys o els Chippendales dancers.

Els directors de cinema saben que la combinació d’un cos escultural, la bona música i uns balls eròtics dins d’una pel·lícula sempre atrauen el públic, per això he volgut recopilar algunes de les escenes de striptease que van arribar a tallar-nos la respiració. Però tenir una escena on algun dels protagonistes es treu la roba no vol dir que sigui una bona pel·lícula.

Les escenes de striptease més hot del cinema:

American Pie – Jason Biggs

En aquest cas, l’striptease de Jim a la primera part d’American Pie no és gens sexy i està fet amb el propòsit de fer riure als espectadors, però he de reconèixer que un tio em fa un striptease així i li faig el que vulgui.

Full Monty – Robert Carlyle

Aquesta pel·lícula estrenada el 1997 va ser un èxit mundial, fins i tot es va adaptar per a musicals. La trama és senzilla, un grup d’amics es queda sense feina i un d’ells necessita diners per pagar la manutenció familiar a la seva dona sinó perdrà el dret a veure el seu fill. I per poder guanyar uns diners, l’únic que se li ocorre és l’absurda idea d’organitzar un espectacle de striptease amb els seus amics.

M’encantaria veure als meus amics realitzar un striptease i que al final quedessin en pilotes com els protagonistes de la pel·lícula.

Somos los Miller – Jennifer Aniston

L’actriu encarna una ballarina exòtica que amaga un gran cor on va realitzar un dels striptease més sonats de cinema de l’última dècada. El ball sensual de Jennifer Aniston segur que va deixar a més d’un sense alè. I si encara no ho has vist, aquí et deixo el vídeo perquè et posis una miqueta calent.

Magic Mike – Channing Tatum

Un dels pocs espectacles sexys masculins que el cinema ens ha ofert, estem més acostumats a veure striptease femenins que masculins. Com em posa veure Channing Tatum i Joe Manganiello en roba interior, quant múscul junt. He de reconèixer que després de veure aquests cossos corpolents vaig haver de fer-me un ditet.

Striptease – Demi Moore

La pel·lícula dirigida per Andrew Bergman i estrenada el 1996 va ser un fracàs en taquilla, fins i tot va arribar a guanyar 6 premis Razzies (els anti-Oscars, premien els pitjors actors, directors, pel·lícules, etc.).

El que més va triomfar d’aquesta pel·lícula van ser els pits de Demi Moore, que això sí, van fer saltar pels aires els termòmetres i segurament alguna que altra cosa més.

Showgirls – Elizabeth Berkely

Una altra actriu que es va emportar una clatellada per mostrar els seus atributs davant les càmeres, volia deixar enrere a Jessie Spano, el seu personatge de Salvats per la Campana, però va passar tot el contrari. Aquesta pel·lícula també es va emportar diversos razzies, però al contrari que Striptease de Demi Moore, aquesta pel·lícula sí es va convertir en culte.

Closer – Natalie Portman

Segurament més d’un haurà tingut fantasies amb els moviments plens de sensualitat de Natalie Portman amb la seva perruca rosa i llenceria morada. L’actor va haver de passar-ho bastant malament amb les normes, veure però no tocar.

Dolentots, sé que quan veieu 1 culet així us agradaria agafar-lo fort, oi?

Abierto hasta el amanecer – Salma Hayek

Segurament cap dona amb una serp i envoltada de vampirs us ha posat tan calents amb uns simples moviments de maluc. El nom del local, “La Teta Enroscada” ja predeia una mica el que et podies trobar dins, el risc per veure a Salma Hayek valia la pena.

Nueve semanas y media – Kim Basinger

Quan es va estrenar aquesta pel·lícula jo encara no havia nascut, qué joveneta sóc! Crec que el que més em va agradar va ser la melodia de You Can Leave Your Hat On de Joe Cocker.

Més que una pel·lícula sembla una successió de videoclips. Però he d’admetre que d’aquesta pel·lícula he après que ballar a la cuina pot ser sexy. Ja ho estic visualitzant, jo amb davantal i sense roba interior movent-me sensualment.

La que se avecina – Pablo Chiapella

A Espanya no tenim res a envejar a Channing Tatum perquè aquí tenim a Amador el “Cuqui”, l’actor més simpàtic de la sèrie La que se Avecina de Telecinco. El vam poder veure treballant com a boy en un local de striptease per intentar multiplicar les seves conquestes.

Com he dit en més d’una ocasió, a mi el que més m’atrau d’un home, a part que em deixi satisfeta, és que em faci riure.

striptease en el cine español

L’important per a realitzar un bon striptease és explorar la part més íntima del teu interior, d’aquesta manera redimeixess el desig més íntim gaudint de la música que dicta el teu cos.

Sigues sensual, deixa que la teva parella o espectadors somiïn amb tu i els teus moviments. I recorda, l’striptease és un art.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts