Supersticiones en el mundo del puterío
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Supersticions en el món del “puterío”

Les supersticions, qui de vosaltres no en té almenys una? Tothom toca fusta per a allunyar la mala sort o tira monedes a una font per a cridar a la bona, veritat? Perquè, el sector del “puterío” també té les seves pràctiques supersticioses, algunes més gracioses o eficaces que d’altres, això jutgeu-ho vosaltres mateixos.

Però, com és que les persones hem acabat tenint supersticions? Ja sabreu que tota la culpa és de l’home primitiu i de la seva necessitat de donar una explicació als fenòmens considerats sobrenaturals, com els trons, els eclipsis, la nit, veure com un arbre neix d’una llavor o Rajoy. Així que, va començar a associar tot això a la manifestació d’una intervenció ultraterrena, i d’aquí, a pensar que era millor no putejar a aquesta entitat, no fos que els arbres deixessin de donar fruits o Rajoy de ser babau.

Malgrat que avui dia la ciència ha contestat a moltes d’aquestes preguntes inexplicables, continuem mantenint moltes d’aquestes supersticions, i l’àmbit del “puterío” no és menys.

La que més destaca és la que està relacionada amb Sant Pancraci, el sant dels afligits per la pobresa, de la fortuna i dels jocs d’atzar. Quan les prostitutes tenen pocs clients, castiguen al sant posant-lo en el congelador. Però si només volen donar-li un toc d’atenció perquè s’aclareixi i s’animi a fer decentment la seva feina de sant, el dutxen amb aigua freda. Per contra, si Sant Pancraci s’ha portat bé portant a molts clients i bones propines, li reten homenatge amb monedes, julivert, arròs, llenties i espelmes. Res de palles, que a Sant Pancraci aquestes coses no li agraden, és molt tímid.

Sant Pancraci al puticlub

A part de la figura de Sant Pancraci, existeix també la de la Pomba Gira, una espècie de deessa pertanyent a la cultura afrobrasileña que les noies brasileres solen considerar patrona de les dones de moral distreta. A diferència de Sant Pancraci, a la Pomba Gira no la pots putejar amb actes venjatius com el del congelador. Ella només vol rebre regalets i que se li faci la gara-gara (les dones som així). Així que, les escorts l’homenatgen amb flors, perfums, roba, sabates de taló, vibradors, cigarrets i alcohol esperant que a canvi la deessa no es porti com una porca.

Al marge de sants i deesses, les noies han desenvolupat altres pràctiques de la bona sort, aquí us en deixo alguns exemples:

  • Quan no hi ha feina, tiren llenties i arròs al carrer. I endevineu el que aconsegueixen amb això… que el carrer s’embruti o que arribi més feina? Pregunteu-li-ho a elles.
  • La primera noia del dia que treballi, ha de sortir al carrer i tirar gel cap endarrere. El que segur que aconsegueixen amb això és que es mulli el carrer, XD.
  • Els primers diners del dia que guanyin, s’els han de fregar per tot el cos. En aquest cas l’única cosa que aconsegueixen és haver-se de dutxar perquè veta a saber en quines mans han estat aquests diners. És que jo sóc una mica llepafils, ho sé.
  • Atreure la bona sort dutxant-se amb cava i pètals de rosa. La bona sort es queda en una cantonada pensant que preferiria prendre’l ella el cava, o potser això és el que jo pensaria.

Cada noia de companyia, depenent d’on sigui, tindrà les seves supersticions i maneres d’atreure o allunyar la bona/mala sort. Les que hem presentat són les que, en general, comparteixen la majoria de noies, però estem segurs que d’aquí a uns dies ja se n’hauran inventat unes altres. I vosaltres, coneixeu més supersticions? Si és que sí, quines us funcionen millor?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts