Supersticiones en el mundo del puterío

Supersticions en el món del “puterío”

Les supersticions, qui de vosaltres no en té almenys una? Tothom toca fusta per a allunyar la mala sort o tira monedes a una font per a cridar a la bona, veritat? Perquè, el sector del “puterío” també té les seves pràctiques supersticioses, algunes més gracioses o eficaces que d’altres, això jutgeu-ho vosaltres mateixos.

Però, com és que les persones hem acabat tenint supersticions? Ja sabreu que tota la culpa és de l’home primitiu i de la seva necessitat de donar una explicació als fenòmens considerats sobrenaturals, com els trons, els eclipsis, la nit, veure com un arbre neix d’una llavor o Rajoy. Així que, va començar a associar tot això a la manifestació d’una intervenció ultraterrena, i d’aquí, a pensar que era millor no putejar a aquesta entitat, no fos que els arbres deixessin de donar fruits o Rajoy de ser babau.

Malgrat que avui dia la ciència ha contestat a moltes d’aquestes preguntes inexplicables, continuem mantenint moltes d’aquestes supersticions, i l’àmbit del “puterío” no és menys.

La que més destaca és la que està relacionada amb Sant Pancraci, el sant dels afligits per la pobresa, de la fortuna i dels jocs d’atzar. Quan les prostitutes tenen pocs clients, castiguen al sant posant-lo en el congelador. Però si només volen donar-li un toc d’atenció perquè s’aclareixi i s’animi a fer decentment la seva feina de sant, el dutxen amb aigua freda. Per contra, si Sant Pancraci s’ha portat bé portant a molts clients i bones propines, li reten homenatge amb monedes, julivert, arròs, llenties i espelmes. Res de palles, que a Sant Pancraci aquestes coses no li agraden, és molt tímid.

Sant Pancraci al puticlub

A part de la figura de Sant Pancraci, existeix també la de la Pomba Gira, una espècie de deessa pertanyent a la cultura afrobrasileña que les noies brasileres solen considerar patrona de les dones de moral distreta. A diferència de Sant Pancraci, a la Pomba Gira no la pots putejar amb actes venjatius com el del congelador. Ella només vol rebre regalets i que se li faci la gara-gara (les dones som així). Així que, les escorts l’homenatgen amb flors, perfums, roba, sabates de taló, vibradors, cigarrets i alcohol esperant que a canvi la deessa no es porti com una porca.

Al marge de sants i deesses, les noies han desenvolupat altres pràctiques de la bona sort, aquí us en deixo alguns exemples:

  • Quan no hi ha feina, tiren llenties i arròs al carrer. I endevineu el que aconsegueixen amb això… que el carrer s’embruti o que arribi més feina? Pregunteu-li-ho a elles.
  • La primera noia del dia que treballi, ha de sortir al carrer i tirar gel cap endarrere. El que segur que aconsegueixen amb això és que es mulli el carrer, XD.
  • Els primers diners del dia que guanyin, s’els han de fregar per tot el cos. En aquest cas l’única cosa que aconsegueixen és haver-se de dutxar perquè veta a saber en quines mans han estat aquests diners. És que jo sóc una mica llepafils, ho sé.
  • Atreure la bona sort dutxant-se amb cava i pètals de rosa. La bona sort es queda en una cantonada pensant que preferiria prendre’l ella el cava, o potser això és el que jo pensaria.

Cada noia de companyia, depenent d’on sigui, tindrà les seves supersticions i maneres d’atreure o allunyar la bona/mala sort. Les que hem presentat són les que, en general, comparteixen la majoria de noies, però estem segurs que d’aquí a uns dies ja se n’hauran inventat unes altres. I vosaltres, coneixeu més supersticions? Si és que sí, quines us funcionen millor?

Posts created 236

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

No seas egoísta, compárteme con tus amigos