El tiempo de espera del cliente en un prostíbulo
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


El temps d’espera del client per tenir sexe

Ja ho tens clar: avui aniràs a un local en el qual pagaràs per a tenir sexe. Per primera vegada a la vida, tindràs sexe amb una dona donant-li diners a canvi. Igual que qualsevol primera vegada, estaràs nerviós i insegur i tindràs un munt de dubtes i preguntes sobre aquest tema, com Què faré quan estigui dins del local? Com trio a la noia? Què faig quan espero a la noia que he triat? Quan estiguem junts, què puc dir-li per a trencar el gel? Algú em veurà? Li haig de donar propina?.

Aquestes són algunes de les preguntes que se’t passaran pel cap en aquell moment, però no et preocupis, nosaltres t’ajudarem a que la teva “primera vegada” sigui més inoblidable que la primera vegada en què et vas masturbar pensant en la teva mare.

Respira i no tinguis por; tingues clar que en aquests locals la privacitat és bàsica. Les erecepcionistes et reben i de seguida et porten a una habitació privada. És exactament aquí on comença la festa: una a una, les noies disponibles entraran a l’habitació perquè triïs a la teva favorita. Quan t’hagis decidit, la recepcionista informarà a la noia, que passarà a cobrar-te.

A les dones els hi agrada fer-se de pregar i fer esperar a l’home, això ho sap tothom. Per tant, és possible que hagis d’esperar uns 5 minuts abans que la teva noia entri a l’habitació. Pots matar el temps en donar-te una bona dutxa: que et trobi ben fresquet i perfumat; veuràs com la higiene facilitarà les coses amb ella. Recorda: la higiene és una bona “tècnica” per a començar amb bon peu. Aprofita el tema dutxa també per a trencar el gel. Pots dir-li “aquesta dutxa m’ha sentat genial, ara sí que estic llest per a fer-te gaudir com et mereixes”.

Ara que ja heu intercanviat les primeres paraules, començaràs a sentir-te més còmode i relaxat. Intenta ser tu mateix, fes les coses que et vinguin de gust però sempre amb educació i respecte. Pots donar-li un cop d’ull al post Els 4 secrets mai explicats amb els quals una escort et donarà molt més per a conèixer més detalls sobre aquest tema.

I la propina? Hem parlat àmpliament d’aquest tema en un altre post però, en línies generals, tingues en compte que la propina sempre farà feliç a la noia. Si és la teva primera vegada, pots donar-la-hi abans que comenci la sessió, així la conquistaràs des del minut u i tot serà més senzill.

Tal com t’he dit, no tinguis por. Tant la recepcionista com les noies faran tot el possible perquè et sentis còmode i surtis d’aquí content i ben satisfet.

Instalacions de Apricots Barcelona Centre
Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts