No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Quant saps de Foot Fetish?

Quant saps de footfetish? Personalment no gaire, però imagino que si un fetitxista de peus hagués de trobar-se amb Bigfoot es tornaria boig d’amor. Com que la ignorància no és gens bona, vaig decidir que el millor era preguntar a algú que en sabés realment sobre aquest tema. I qui millor que l’Arola Poch i en Sergio Martín, les dues eminències del footfetish que en el Saló Eròtic de Barcelona Apricots van organitzar el Racó Foot Fetish? Fixeu-vos que en aquest espai, durant els dies del saló, es va aconseguir el rècord Guinness de multi trampling, és a dir, 17 persones es van pujar simultàniament damunt d’una sola persona provocant-li un plaer aclaparador. Nosaltres vam voler presenciar-ho tot perquè, d’una banda ens molen els fetitxistes de peus (i de calces usades) i, per un altre, perquè on hi ha vici, erotisme i ganes de parlar de sexe amb naturalitat no hi podem faltar.

Sergio, em pots definir el fetitxisme de peus amb 5 adjectius i explicar-me el perquè de cadascun?
Sorprenent
Desviat
Detallista
Imaginatiu
Generós

El fetipeu és una persona que sorprèn pel seu gust, desviat de la sexualitat coitocentrista limitant que ens marca la societat. Com diu l’Arola Poch, és el detallista del sexe, perquè se centra en aquest detall que és el peu dins de la persona per a, d’una forma imaginativa i personal, dedicar-se generosament a donar plaer a aquests peus.

En el blog de l’Arola he llegit que el fetitxisme de peus és un dels més comuns en els homes. Això vol dir que no és una pràctica comuna entre les dones? Si és que no, per què creus que és així? En origen per aquest gust hi ha dos tipus de fetitxistes. D’una banda els qui ens sentim atrets pels peus des de molt nens, molt abans de practicar aquest fetitxisme. En aquest grup hi ha moltíssims homes i és molt estrany trobar dones. L’altre grup seria el de les persones que han provat aquests jocs fetitxistes d’adults i els han encantat. En aquest grup sí que hi ha moltes dones, gairebé totes les que han passat per curiositat pel nostre Racó Foot Fetish del Saló Eròtic de Barcelona Apricots, han gaudit tant de tenir un fetitxista als seus peus, que s’han enganxat a això.

El fetitxisme de peus sempre està relacionat amb la submissió? És obvi que la imatge d’una persona agenollada als peus d’una altra evoca una relació de dominació/submissió. En molts casos el fetipeu al seu torn gaudeix dels jocs de submissió. Però no sempre és així, hi ha fetitxistes als quals no els atreu res aquests jocs de rol i simplement gaudeixen d’aquesta part del cos en condicions d’igualtat amb la seva parella de joc.

No se sent dolor amb el trampling? O és exactament el dolor el que provoca el plaer? Quan et trepitgen amb talons, sí que se sent dolor. Els que gaudeixen amb aquesta forma del trampling si que solen ser bastant masoquistes. Quan et trepitja descalça una dona que pesa menys que tu, el plaer del tramplista sol estar més relacionat amb la pròpia situació de sentir-se sota les plantes dels peus de la persona que està sobre tu, a la qual se li lliura tot el poder.

Foot Fetish Trampling

Existeixen fetitxistes de peus que els prefereixen una mica bruts i descurats? La majoria dels fetitxistes no volem els peus recentment sortits de la dutxa, sinó que els preferim acabats de sortir de la sabata o bota, amb certa olor a peu i si tenen un puntet de suor, millor que millor. Ens agraden els peus, la seva olor i el seu sabor. Hi ha algunes persones a les quals els agrada adorar peus especialment bruts, fins i tot negres després d’haver caminat descalços pel carrer.

De l’1 al 10, quant de difícil és fer un footjob? Quin consell donaries a qui vol provar-ho? Fer un bon footjob o palla amb els peus no és gens fàcil. Jo li donaria un 8 en dificultat. A part de tenir uns abductors de les cames en forma, com a consell a qui vol masturbar amb els seus peus jo li diria que usi lubrificant i comenci amb suavitat fins que l’amo del penis li demani el contrari.

Hi ha fetitxistes de calces usades, de fet a internet hi ha molts portals on les venen, fins i tot hi ha canals i perfils en xarxes socials dedicats als fetitxistes de calces usades i de peus. Potser existeixen portals per a fetitxistes de peus que venguin mitjons usats? Sí, hi ha fetitxistes que compren mitjons, mitges, sabates de taló, esportives, manoletinas, etc. com més usats i suats millor. Desconec si hi ha portals específics que es dediquin a això. Però sí que sé que “muses dels peus” com l’Arola Poch, contínuament estan rebent ofertes pel seu calçat usat.

Un fetitxista de peus pot entrar en una botiga de sabates sense posar-se a mil? I en una verema, pot anar a trepitjar el raïm sense tirar-li la canya a totes les persones presents? Molts fetitxistes de peus no ho són de calçat, per la qual cosa podrien sortir sense problemes d’aquestes botigues, tret que entrin a treballar d’emprovadors. Sobre la verema o trepitjar del raïm, cada any al final de l’estiu desapareixen per sempre diversos fetitxistes de peus a La Rioja. Els amos dels cellers silencien aquests accidents perquè no es coneguin totes les causes que fan els seus vins tan exquisits.

Ara ja sabeu a què deu tant de sabor el cava, per tant aquest Nadal a més de brindar pels bons propòsits que mai dureu a terme, feu-ho sobretot en honor dels fetitxistes de peus!

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts