follar-coche
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Les millors posicions sexuals per a cardar en el cotxe

Qui vol practicar sexe al cotxe quan pots fer-ho en un llit, en un sofà, a la dutxa, a la cuina, damunt d’una rentadora… però si vius amb els teus pares, amb els teus germans o amb els teus companys de pis sabràs que a vegades per molt calent que estiguis, la situació no et permet cardar. Segur que en alguna ocasió has vist la casa i has dit aquesta és la meva, o bé per a masturbar-te o cardar amb qui vulguis o bé amb qui puguis. Tots hem passat per l’època d’enviar un missatge al nostre cardaamic amb el text: vine a casa meva que estic sola i podem fer-ho. A mi em posava a mil cardar en el sofà dels meus pares pensant que en algun moment entrarien per la porta i podíem ser descoberts. Em puja l’adrenalina, com diu Ricky Martin en la seva cançó al costat de Jennifer López i Wisin y Yandel.

Però si ets dels qui es posen nerviosos i estan més pendents de que s’obri la porta de casa o de l’habitació i no tens una altra opció, la solució és cardar en el cotxe. A les pel·lícules és molt excitant, ens posa molt calents, però la realitat és una altra, practicar el “ñigui-ñigui” al cotxe no és gens fàcil, primer has de trobar el lloc adequat, després trobar una postura còmoda i procurar no embrutar el cotxe per a no deixar rastre, sobretot si és el cotxe dels teus pares. Un amic meu tenia els seients de darrere de cuir i li va quedar una marca bastant sospitosa, mai va parlar del tema.

Cardar en el cotxe pot ser perillós, no ho intentis al volant, millor aparcats i apartats del centre, en un lloc on ningú us vegi i no us puguin sancionar. Sí, sancionar, hi ha algunes ciutats i províncies en les quals poden multar-te per practicar sexe en el cotxe. Un exemple és Lugo, poden arribar a sancionar-te amb 3.000€ per realitzar pràctiques sexuals en vies públiques.

Si no has fet mai l’amor en el cotxe, segurament t’estiguis preguntant com fer-ho i perquè la teva primera vegada no sigui un desastre, i per als qui ja ho han provat però no els ha anat gaire bé, avui us donaré uns consellets perquè l’experiència sigui inoblidable i també us compartiré les millors posicions per a cardar en el seient davanter i en el seient posterior.

TIPS per a tenir sexe en el cotxe

El cotxe mai en marxa
Alguna vegada hem vist en les notícies que han detingut a algun conductor per cardar mentre anava al volant. Entenc que pot ser molt morbós i sentir-te Charlie Sheen en la pel·lícula Con la poli en los talones, però primer la seguretat, tant per a tu com per als altres conductors. Si vols sentir que condueixes i cardes com en les pel·lícules, millor utilitza un croma.

Estacionar el cotxe en un lloc apartat
No cardis dins del cotxe a ple dia i enmig de la ciutat, tret que siguis un exhibicionista o vulguis ser sancionat. El millor és anar a un lloc apartat, on estigueu sols i còmodes. I si no saps on anar, existeix una aplicació i web anomenada Mis Picaderos on trobaràs milers de llocs íntims on fer l’amor per tota Espanya afegits pels propis usuaris.

Llums apagades
Per a mi, el millor moment per a cardar en el cotxe és a la nit, perquè si ho fas de dia hauràs de tapar les finestres amb la roba o el que tinguis a mà, i en canvi a la nit si no obriu les llums de l’interior del cotxe serà més difícil que us vegin. Però la seguretat abans de res, bloquegeu les portes per dins més que res per a prevenir algun sobresalt.

Vigileu amb els gemecs i tocar la botzina
Si sou dels que crideu mentre cardeu o durant els orgasmes, aneu amb compte, a veure si algú creurà que ocorre alguna cosa i s’acosta fins al cotxe.

Tenir sempre un kit per cardar en el cotxe
El cotxe ha d’anar ben equipat, igual que hauries de portar les cadenes per si neva, el mateix ocorre per a una nit de passió, tingues a mà una caixa de mocadors de paper, tovalloletes humides, preservatius, lubrificant… Si ets un “folleti”, segur que vas ben equipat.

No embrutis l’entorn
Mai deixis evidències en el teu lloc per cardar, primer per cuidar de l’entorn i segon perquè no trobin el teu “picadero”.

Porta sempre una manta en el maleter
Si no vols embrutar els seients del teu cotxe el millor és tapar-los amb una manta o mocador de tela gran, o per si surts del cotxe no haver de tocar amb el teu cos el capo que segurament estarà fred. Recordo quan em van posar de quatre grapes o asseguda en el capó en ple hivern, la sensació no la hi desitjo a ningú. A l’estiu podria ser agradable.

Tenir sexe en el cotxe sempre ha estat un desafiament, els enginyers de les grans marques es preocupen per a acomodar el cotxe amb les millors prestacions, wifi, pantalles, GPS… però sembla que a cap li importi la comoditat per a poder cardar a gust. Però com tot en la vida, amb la pràctica s’aprèn. Normalment el que es diu s’oblida però el que es fa s’aprèn per sempre, per això us convido a que poseu en pràctica aquestes postures per a cardar en el cotxe el més aviat possible. Relaxa’t, diverteix-te i riu, segur que el sexe serà millor.

Posicions en el seient davanter

Masturbació mútua
A vegades no ens ve de gust cardar (estranyes les vegades) però sempre podem fer-nos mútuament un “apañito”, com diríem vulgarment.

Mamada
Encara que anem a cardar en el cotxe, no podem oblidar-nos dels preliminars, sempre tan necessaris. Les mamades mentre estem en el seient davanter les hem vist en moltes pel·lícules, per exemple a Indignation (de James Schamus, 2016). Però com ja t’hem recomanat, millor fer-ho sempre estant aparcats.

Clàssica
Seria com el missioner però amb una lleugera inclinació. La dona es tomba en el seient mitg reclinat del copilot i l’home es posa damunt d’ella, amb els peus al terra entre les cames de la dona. Ella pot col·locar les cames com se senti més còmoda, al voltant d’ell, al terra o damunt del tauler del cotxe.

Vaquera inversa
Aquesta vegada és l’home el que es queda tombat en el seient reclinat mentre ella s’hi col·loca damunt d’esquena a ell. Vigileu en agafar-vos al fre de mà i al canvi de marxes.

Posicions en el seient posterior

Missioner
Sembla que aquesta posició mai passa de moda. El millor és posar un coixí, o una jaqueta doblegada, la manta que hem esmentat (una solució per a tot) perquè d’aquesta manera si la noia està tombada de cap per amunt, amb el moviment de les penetracions evitarem que es copegi el cap amb la porta.

Cullereta
El millor és estirar-se mirant cap al front del cotxe col·locant-se l’home darrere de la noia perquè pugui realitzar la penetració per darrere, serveix tant per al sexe anal com per el vaginal, aquí la decisió és vostra. A vegades haureu d’agafar-vos als seients de davant per a no caure al terra del cotxe.

Cames amunt
La noia s’estirarà de cap per amunt mentre l’home aixeca les seves cames. El que té de bo aquesta posició és que lapenetració serà més profunda i plaent per a tots dos.

Vaquera
No em cansaré de dir-vos que aquesta és una de les meves postures preferides, l’home s’asseu normal i jo em poso damunt d’ell mirant-lo fixament. M’agrada especialment aquesta posició perquè tinc el control i intensitat del moviment i ell pot acariciar-me i llepar-me els pits i agafar-me el cul amb fermesa mentre me la fica.

Gosset mirant cap a la lluna posterior
Un altre clàssic, la noia es col·loca de genolls en el seient mirant cap a la lluna posterior mentre ell es col·loca darrere per a poder penetrar-la. Com hem dit abans, pots ficar-li pel cony o pel cul, per on més t’agradi. Aquesta posició és ideal perquè el noi pot agafar-te els pits i qualsevol dels dos pot estimular el clítoris.

El sexe en el cotxe pot ser molt creatiu. Utilitzeu la vostra imaginació, deixeu-vos portar, gaudiu el moment. Poseu-vos una bona banda sonora i a cardar.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts