Cómo hacer la postura del 69
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Fer la postura del 69 no és tan fàcil com sembla

Existeien números per a tot, veiem números a tot arreu. Què et ve al cap quan veus el número 10? O el 22? Sabies que els números del bingo tenen un significat? Per exemple, el 2 és l’aneguet, el 8 és la dama, el 13 és el número de la mala sort, el 15 és la nena bonica, i així podríem seguir … Però, segur que si un número ha destacat per sobre de tots, i seguirà fent-ho, aquest és el 69.

Què té d’especial el 69? Segur que al llegir 69 has somrigut, o el menys has fet mig somriure. No cal que t’expliqui el perquè de l’èxit d’aquest número, o potser si. El 69 s’associa a una posició sexual que per mi està sobrevalorada. Aquesta pràctica la van fer famosa Isabel de Castella i Ferran d’Aragó sota el lema “tanto monta, monta tanto”.

L’altre dia, un amic meu em va dir que practicar el 69 és més complicat que recular amb xancletes, quina raó que té.

He intentat practicar aquesta postura sexual més d’una vegada però crec que mai l’he acabat de gaudir i, us explicaré el per què. Per realitzar la postura del 69 es requereix una mica més de coordinació i confiança que en altres posicions sexuals. És una pràctica sexual democràtica, les dues persones donen i reben al mateix temps i poden situar-se tant amunt com avall, indistintament. Sobre el paper, és la millor posició per practicar sexe oral.

hacer el 69 con ella encima
69 con ella encima

És una postura que, generalment, quan la veiem a les pel·lícules porno ens posa molt calents i comencem a fantasiejar. Recordo la meva primera vegada, jo em vaig posar a baix i ell a dalt, ell tenia el control, però la seva polla era tan gran que de tant en tant em venien arcades. Ràpidament li vaig proposar canviar, jo estar a dalt i ell a baix, ara jo tenia el control, però sembla que li asfixiava una mica amb la pressió del meu cony. Va ser una experiència diferent amb la qual ens vam fer unes riures molt sans, i vam passar directament a follar. No vam gaudir molt del ’69 però “el polvo” va ser espectacular. Si has practicat el 69 alguna vegada, segur que tens alguna anècdota divertida d’explicar.

Però com tot a la vida, amb la pràctica millora. Aprens a col·locar les cames correctament, fins a quina alçada pots aixecar la cintura, com jugar amb les mans, els dits i la llengua … I al final, acabes gaudint donant i obtenint plaer al mateix temps.

Existeix una forma adequada de fer el 69?

El millor del sexe és que pots anar provant coses noves, però hi ha algunes varietats del 69 que poden resultar-te molt útils si vols fer aquesta pràctica.

Dona a dalt
Segons els experts, en la posició del 69, la dona és la que hauria d’estar sempre a dalt perquè el més probable és que pesi menys que el noi. Com moltes dones tenim els cabells super bonics i llargs, així ens evitem que us agenolleu sobre el nostre cabell. Imagina’t l’escena, la polla ficada en la meva boca mentre em tires de cabells encara que sigui sense voler, podria mossegar-te i provocar un petit accident.

Un altre avantatge d’estar a dalt és que podem controlar la velocitat i la profunditat de la mamada sense tenir arcades. Tenir el control vol dir que podem oferir un major plaer oral.

Home a dalt
Quan ell està a sobre, el millor que podem fer és xupar-li poc a poc i jugar amb la punta de la seva polla donant-li petonets i llepar-li cap amunt i cap avall al llarg de tot el cos posant especial atenció al frenell. Amb les mans li farem un massatge als seus testicles i al perineu, i si ens deixa, li acariciarem el culet.

De costat
Potser l’opció més còmoda per a tots dos si pensem mantenir sexe oral alhora durant un llarg període de temps, o fins que puguis aguantar sense escorre’t. D’aquesta manera podem utilitzar la part inferior de les cuixes de l’altre com a coixí pel cap, estarem més còmodes i podrem realitzar una sessió més prolongada. A més, en aquesta posició ningú “morirà” ofegat i podrem utilitzar les mans per incrementar el plaer de l’altre.

De peu
Aquesta tècnica és per a valents i parelles molt atrevides, el noi està dret subjectant a la noia en braços mentre li menja el cony i ella el seu penis mentre està cap per avall. Diuen que si la sang et puja al cap pots experimentar un orgasme més intens.

Hacer el 69 de pie
Hacer el 69 de pie

Consejos a la hora de practicar el 69

A continuación te desvelamos los grandes secretos de cómo tener una buena experiencia practicando el sexo oral mutuo.

Tomar una buena ducha
Siempre es ideal estar limpio y aseado a la hora de follar, pero todavía más cuando se trata de sexo oral. No es sexy ni nos gusta ser recibidos con olores desagradables, ni con un matojo de pelos (si has visto Scary Movie sabes de qué te hablo) que tendremos que estar quítándonos de la boca cada dos por tres. La mejor estimulación y preparación para practicar el 69 es empezar una ducha conjuntamente. Una vez estuve con un tío que parecía que tenía la selva amazónica cubriéndole la polla, tuve que apartar un montón de pelo antes de poder comérsela.

Iniciar los juegos gradualmente
Si és la primera vegada per a un dels dos, o bé per als dos, el millor és començar amb carícies i realitzar jocs previs mentre us poseu en posició gradualment.

Sincronitzar-se
És recomanable que els dos seguiu una mica el ritme de l’altre; si un dels dos va més ràpid, potser un arribarà al clímax abans que l’altre. El millor és buscar la sincronia.

No desconcentrar-se
No oblidem que estem donant i rebent plaer al mateix temps i, de vegades, és molt fàcil concentrar-se en rebre-ho i no en donar-lo. Si un dels dos es distreu i la seva llengua es torna una mica mandrosa podem donar-li una bufetada al cul, veuràs com es posa encara més calent.

Gaudir del moment
No practiquem el 69 per patir, ho fem per gaudir i sentir plaer. No et preocupis per la posició, ja anireu trobant el punt. Relaxa’t i deixa’t portar, la resta vindrà sol.

Utilitzar les mans
Amb les mans lliures podràs jugar amb el seu cos, masturbar-lo, estimular-li les seves zones més sensibles.

Comunicar-se
Si la persona amb la qual t’estàs divertint i practicant el 69 està fent una cosa que no t’agrada, el millor és dir-li-perquè pugui excitar-te com Déu mana. Per exemple, si vols besar-li el culet o introduir-li els dits, millor preguntar abans si li agrada, perquè si no … pot provocar una situació una mica incòmoda.

El problema de practicar aquesta postura recau en les expectatives, però el truc per gaudir completament d’aquesta icònica posició, el 69, està en experimentar fins que descobreixis el què realment funciona millor pels dos.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts