Recomendaciones para hacer el amor con un pene pequeño
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Les millors postures per follar amb un penis petit

Aquesta setmana he follat amb un noi que tenia una polla petita i m’ha fet veure les estrelles. Qui va dir que els penis petits no poden aconseguir que una dona tingui un bon orgasme? Doncs jo li responc que s’equivoca, un penis petit i juganer pot fer-t’ho passar molt millor que una polla gran, això sí, si sabeu com usar-lo. 

La mida del penis preocupa a molts homes, i estic convençuda que en alguna ocasió us heu fet alguna d’aquestes preguntes: ¿La mida del meu penis és normal? Tinc un micropenis o només és un penis petit? Tinc el penis massa gran? Quina és la mesura que més li agrada a les dones? 

Existeixen diferents estudis sobre les mitjanes de la mida del penis quan està erecte però, la gran majoria concorda que la mitjana de longitud se situa entre els 13 cm i 14 cm. Una altra dada a tenir en compte és que el 55% dels homes estan satisfets amb la grandària del seu penis, mentre que el 45% restant els agradaria que fos més gran.

Però una de les coses que més em va cridar l’atenció és la quantitat de cerques que realitzen els usuaris a Google sobre les mesures del seu penis. Sabies que el 50% de recerques sobre mides del penis procedeixen dels Estats Units i l’altre 50% de la resta del món? 

Per exemple, a Espanya, la recerca a Google de la paraula “mida del penis” té més de 3.600 cerques mensuals, “mida mitjana penis” té 2.400 recerques i “mesures del penis” 1.300 recerques. Això vol dir que la mida de les vostres polles us preocupa i voleu saber si la teniu gran, petita o està dins de la mitjana. El que no sé si és normal és que “Jordi el Niño Polla” tingui 33.100 cerques mensuals a Espanya.  

Si us la voleu mesurar per saber si la teniu com aquest actor porno que supera els 20 cm en erecció, a continuació, us comparteixo aquest mesurador de polles, només heu de guardar-vos la imatge, imprimir-la i posar la vostra polla a sobre, així de fàcil.

Com mesurar el penis

Però avui no vaig a parlar-vos dels diferents tipus de penis que existeixen perquè ja us ho vaig explicar en un article anterior (sé que us va agradar molt, punyeteros), però sí que us us explicaré quines són les millors postures per follar si teniu el penis petit. Si tens una polla petita i vols aconseguir una penetració més profunda, no et preocupis, aquestes són les millors postures per estimular el punt G de la teva parella.

Quines són les millors postures per a un penis petit?

El gosset acomodat:

Què vols que t’expliqui de la postura del gosset que no sàpigues. A les dones els encanta perquè el penis petit pot arribar a estimular directament el punt G. 

Personalment, crec que una de les millors variacions del sexe a quatre potes perquè els penis puguin penetrar més profund és quan la dona està super ben acomodada, per exemple, ella ha de deixar caure el seu pit i aixecar el seu cul cap amunt i moure una miqueta els genolls cap enrere, d’aquesta manera, l’home podrà agafar amb força els seus malucs mentre realitza els moviments de penetració.

Per aquesta postura, la noia estarà molt més còmode si es posa un coixí sota del seu abdomen. Us dono un consell, si voleu que ella gaudeixi i es corri com mai, aprofiteu per acariciar-li el clítoris mentre la penetreu. I si sou dels que teniu el penis amb la forma del salt  d’un dofí, així corbat cap avall, fareu que vegi les estrelles perquè li estareu tocant el punt G al mateix temps. 

postura gosset ideal per a penetració amb un penís petit

El pont llevadís:

La postura sexual del pont llevadís és quan la dona se’n va a dormir cap per amunt, aixeca les cames i les recolza a les espatlles de l’home, la clau està en aconseguir que la vagina estigui exposada perquè l’home pugui penetrar amb més profunditat. 

També tinc alguns trucs per a aquesta postura, no oblideu que el coixí és la vostra aliada en el sexe, tant serveix per mossegar quan arribes al clímax com per fer més còmodes les postures. Les experiències sexuals amb un coixí fan que el sexe sigui més fàcil i que les penetracions siguin més profundes.

En aquest cas, col·locar un coixí sota de la pelvis ajudarà que la penetració de l’home sigui més profunda i, a més, no haurà de subjectar la dona pel maluc amb força, sinó que tindrà les mans lliures per acariciar la part de el cos que més li vingui de gust. I si sou una mica fetitxistes, recordeu que teniu els peus just al costat de la boca, aquí ho deixo.

postura ideal per a penetracions profundes

El tron saltarí:

Una altra de les meves postures preferides, l’home s’assenta a la vora del llit, del sofà o d’una cadira i, ella amb les cames a terra, s’asseu a sobre d’esquena a ell i comença amb els moviments amunt i avall. El millor d’aquesta postura és que ella té el control dels moviments i del ritme de la penetració.

Aquesta postura és perfecta perquè ella pugui fer “la batedora”, el moviment estrella de la meva estimada amiga Apolonia Lapiedra. Ja estàs trigant a buscar a Internet com es fa la batedora.

I per a ell, aquesta postura és ideal perquè amb les seves mans pugui acariciar la part del cos que més li agrada. Personalment m’encanta que m’agafin els pits amb les mans mentre “cavalco” sobre ell.

postura ideal perque ella tingui el control dels moviments sexuals

La cullereta: 

Potser és una de les postures ideals per a les parelles que estan més enamorades o si hi ha diferència d’altura entre tots dos. La noia s’estira de costat i el noi s’estira darrere seu. S’ha d’anar fent una mica d’encaix perquè el penis pugui entrar tot sencer i sigui còmode per a tots dos. Un cop hagueu trobat la millor postura, ell podrà acariciar el clítoris i també els pits, tocar-li els cabells o xiuxiuejar i llepar-li l’orella. 

El millor d’aquesta postura és que no es requereix d’esforç físic. La meva recomanació és que per a aquesta posició, la penetració sigui lenta i quant més profunda, millor.

Postura sexual ideal per a enamorats

L’abraçada de l’óssa: 

Aquesta postura facilita molt la penetració, ella es tomba d’esquena al llit i l’home es col·loca sobre seu. Ella li envolta fermament amb les seves cames i braços, com si no deixés escapar-lo. Com més li estrenyi, més profunda serà la penetració. 

Quan ell es cansi, aquesta postura és ideal perquè us doneu la volta al llit i ella pugui aixecar-se i començar a moure.

Postura sexual on la dona rodeja a l'home amb les cames i braços

El compàs:

Aquesta postura requereix una mica d’acrobàcia per part de la dona, mentre està estirada cap per amunt ha d’aixecar la cama i posar-la sobre l’espatlla de l’home de manera que quedi un angle de 90º. A continuació, ell començarà a penetrar-la mentre subjecta la cama que té a l’espatlla amb una de les seves mans, i l’altra mà la tindrà lliure per poder acariciar-li el cos. En aquesta postura, l’home és el dominant.

Si ella es cansa de tenir una cama aixecada, pot alternar amb l’altra, així també podreu veure quan us dóna més plaer a tots dos, si pujant la cama esquerra o la dreta. La qüestió és anar provant i gaudint del moment.

postura sexual que requereix una mica d'acrobàcia per part de la dona

El Tsunami:

Aquesta postura requereix d’entrenament, la dona s’ha de col·locar cap per avall a la vora del llit i tot seguit deixar caure la meitat del seu cos cap a terra, del melic cap amunt. L’home es col·loca darrere d’ella i la penetra suaument, ell col·locarà les seves cames entre les d’ella i s’agafarà amb les mans als seus malucs. 

El meu consell per aquesta postura és que ella posi els palmells de les seves mans a terra per aguantar el seu pes i no caure cap endavant. Recordeu que el coixí és el vostre aliat quan practiqueu sexe, podreu posar la vostra cara a sobre i no notareu el fred del terra a la cara. Sembla una ximpleria, però sé que m’ho agraireu.

I un altre aspecte a tenir en compte, i us ho dic per experiència, que el llit no sigui molt alt, ho vaig provar amb una d’aquestes que tenen calaixos sota del somier i el matalàs per sobre, no us ho recomano. En aquests llits, millor follar sobre el matalàs. 

Penis petits i sexe anal

Les mateixes postures, però per la porta de darrere

El millor del sexe és provar noves postures, mai saps què t’agradarà més. No feu l’amor sempre igual, exploreu noves sensacions. I si amb el coit vaginal no en teniu prou, aquestes postures també són molt recomanades si utilitzeu la porta de darrere, exacte, si practiqueu sexe anal. 

Un dels majors beneficis de tenir un penis petit és l’accés més fàcil a la penetració anal. Com l’anus de les noies és més estret que la vagina, això us ajudarà. Encara que la polla sigui petita, no oblideu mai el lubricant, un dels millors amics del culet.

penis petit perfecte per sexe anal

Oblideu d’una vegada per totes de quant més gran millor. Tot es basa en la confiança i el saber fer. I recordeu, els meus millors coits van ser amb un xiulet XS. El noi ho tenia clar, com va dir Forrest Gump: “fes el millor que puguis amb el que Déu t’ha donat”.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts