Aquellos Maravillosos Polvos
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Guanya dues entrades pel Saló Eròtic de Barcelona Apricots

El que estic a punt d’explicar és el pitjor clau de la meva vida. Us ho dic així no perquè el xaval fos mal empotrador o ejaculador precoç, no, els motius són uns altres.


Aquells Meravellosos Claus

Cardar en el cotxe està molt bé, sobretot si encara vius amb els teus pares i a ells no els agrada la idea de tenir a la seva filla tirant-se a un paio en el saló. Són molt tradicionals, ho sé.

Així que estava en el cotxe amb aquest paio en un lloc allunyat, tan allunyat que abans d’anar-hi vaig haver de vacunar-me. Ens havíem endut menjar indi per a sopar mirant les estrelles, asseguts damunt del cotxe com en les pitjors pel·lícules americanes. Vam menjar, vam beure i vam riure molt, fins que vam començar a escalfar-nos de debò. En teniem tantes ganes que vam acabar al terra, rebolcant-nos com uns porcs en la merda. I, efectivament, ens estàvem refregant en una gegantesca cagada de vaca que, a causa de la foscor, no havíem vist.

Aquesta és una història de debò i és la història del clau que mai aconseguiré llevar-me del cap. Sé que no sóc l’única a haver tingut experiències sexuals inoblidables… perquè una cosa és el que expliquem als nostres amics, i una altra és la veritat. Així que us convidem a participar en el nostre concurs Aquells Meravellosos Claus i explicar-nos allò que, per la raó que sigui, no podeu oblidar. Que sigui estrany, còmic, dramàtic, curiós, entranyable, bizarro o horrible, és igual, les nostres expertes del sexe contestaran a tothom dient què haguessin fet elles per a fer-lo meravellós.

I què guanyeu? L’experiència més votada pels usuaris s’emportarà una entrada doble per al Saló Eròtic de Barcelona Apricots i 4 consumicions. A més premiarem amb dues entrades dobles a les dues experiències més originals, o penoses.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts