La depilación masculina
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


La depilació masculina i molts WTFs

Us recordeu de l’últim estudi de Apricots University? En el que vam fer un repàs ràpid sobre l’evolució de la depilació femenina al llarg dels anys i vam poder veure que hem passat dels típics conys conservadors dels anys ‘60 a les figues revolucionàries o sinceres d’avui dia (si bé entre les feministes més radicals és possible trobar aquestes vagines frondoses i apelfades que, en alguns casos, s’estenen fins als turmells i poden substituir perfectament a les mitges de cotó més gruixudes. Això sí, a l’estiu, quin calor deuen passar!)

Deixant el pelatge de les vagines a un costat, centrem-nos en un altre importantíssim estudi de Apricots University: el pelatge dels penis. Sí nois, avui parlarem d’aquest tema, així que si no voleu sentir la vostra masculinitat ferida torneu un altre dia o, encara millor, preneu-vos-ho de conya. Perquè, s’haurà notat que un dia, de sobte, els homes van decidir que la depilació havia de formar part de la seva rutina estètica; el perquè us el podeu imaginar: sense mala herba l’arbre sembla més gran. una llàstima que ningú els hagi comentat que les dones sabem que les il·lusions òptiques duren pocs segons.

Però bé, com aquesta situació no té volta enrere, a nosaltres no ens queda més remei que acceptar-la i evitar posar-nos envejoses quan tenim davant un home amb una depilació més cuidada que la nostra. L’important és estar preparades psicològicament sabent que això és el que ens podem trobar per aquí:

El desierto del Sahara
  • El desert del Sahara: fa un temps enrere aquesta zona estava poblada per llargues i salvatges cabelleres, ara queden només elles: la mànega i les pilotes soletes enfront de les adversitats. És el tall perfecte per a l’home segur de si mateix, que estima el minimalisme i els espais asèptics. Ningú li ha comentat que si el pèl púbic existeix és per alguna cosa, de fet una de les seves funcions és esmorteir la possible irritació de la zona genital causada pel frec continu de pell contra pell durant les relacions sexuals. I si això no el preocupa és que carda poc. Encara més important és la funció de mantenir les pilotetes a una temperatura constant perquè aquestes estiguin en les condicions propícies per a anar produint espermatozoides. Per ventura sabrà per a què serveixen els espermatozoides?
  • La Amazonia
  • L’Amazònia: vist des de lluny podria semblar el cap d’una noia Pantene, però si ens hi acostem i apartem aquesta cascada de pèl veurem que hi ha vida darrere. Res de nou eh, el que ens trobem és més del mateix: la cua i els ous. Per a una qüestió de comoditat millor tenir a mà una goma per a recollir aquesta cabellera, que ofereix possibilitats infinites de pentinats: cues, trenes, monyos i tot el que pot posar calenta a una noia Pantene.
  • El patio interior
  • El pati interior: encara que el nom ens recordi a llocs exòtics i encantats, cal dir que la zona escrotal té poc d’aquesta màgia, sobretot quan és l’única que conserva el pelatge. Quin és el sentit de deixar-se els ous peluts, a part de semblar ridícul? Les noies podeu dormir tranquil·les sabent que aquest estilisme no està molt de moda, de fet crec que sóc l’única persona al món que ha tingut la sort de trobar-se amb una cosa així. És que últimament tinc tanta sort que si al geni del llum li demanés de donar-me ales, em transformaria en una compresa.
  • El jardín en la terraza
  • El jardí a la terrassa: en la part superior del pubis s’ha mantingut una petita gespa de pèls que serveix per a recordar que aquí, un temps enrrere, estava poblat per llargues i salvatges cabelleres. És un espai petit, com la zona per a nens dels McDonald’s, on el pèl està ben retalladet i acurat. El tall millor fer-lo amb tisores, així el pèl quedarà suau i agradable al tacte. Aquest “estilisme” és ideal per a quan es practica “la vaquerita” (missioner invertit), perquè hi ha una estimulació directa del clítoris que a les dones ens encanta. Sí, nois, el clítoris existeix i està just entre els dos llavis superiors. Quin descobriment més interessant, oi? Que sapigueu que per a la majoria de dones aquesta opció és la millor, avisats esteu.
  • Fins aquí hem arribat. Sabem que després d’haver llegit aquest post la vostra vida canviarà totalment, no estem segurs que sigui a millor. Ara us toca a vosaltres explicar-nos quin tipus de depilació us posa més calents i què és el més estrany que us heu trobat. Sorpreneu-nos!

    Apricots
    No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
    Posts created 522

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Related Posts