Modelos depilación vagina

Sobre figues i els seus pelatges

Arriba un moment en la vida en el qual toca posar-se seriosos i preocupar-se per les coses que realment importen. Com, per exemple, com porten depilada la figa les dones?

Des de Apricots University hem intentat donar una resposta a aquesta pregunta que no ens deixa dormir a la nit, duent a terme una recerca molt íntima sobre les tendències de depilació de les vagines.

La nostra recerca va començar en els vestuaris dels gimnasos, però a l’estona ens vam adonar que aquest mètode funciona millor demanant permís, i no amagant-nos a les dutxes disfressats d’arbustos. Així que vam haver de canviar de tècnica, demanant a les vostres noies que ens ensenyessin el cony. Gràcies a elles, a Apricots, vam poder esbrinar que si els ulls són el reflex de l’ànima, els conys són el reflex de la personalitat:

Coños Conservadores
 • Conys conservadors: són aquells que encara que encenguis la llum, continuaràs veient-ho tot negre. Emporta’t casc d’espeleòleg, un matxet i una bengala, per si et perds i han de venir a rescatar-te. Recomanació: Per a sexe oral, ratlla al mig.
 • Coños conformistas
 • Conys conformistes: un triangle dens i perfecte, símbol geomètric que representa la proporció divina i que no gasta molt en depilació.

 • Coños revolucionarios
 • Conys revolucionaris: tenen una simple línia de pèl que acaba en el tall dels llavis superiors; aquesta serveix perquè sàpigues on anar. Fins al clítoris, sempre! Ella sabrà donar-te més indicacions.

 • Coños románticos
 • Conys romàntics: pelatge ben retalladet i recollit, poden tenir formes diferents, des de la d’una papallona, passant per la de cor, fins a arribar a la d’una flor. I és clar que la flor cal regar-la bé i sovint, no?

 • Coños sinceros
 • Conys sincers: són llisos com la pell de la cara després d’una màscara d’esperma. Des de la muntanya de Venus fins a la zona perianal no trobaràs ni un sol pèl, perquè aquestes xones són així, es mostren tal com són, naturals, espontànies i sinceres.

  Si alguns de vosaltres estaveu esperant un altre tipus d’informació, com… saber si les pèl-roges tenen el pèl del parrús vermell, ho sentim però quina merda de recerca hagués estat aquesta? Aquí no estem per ximpleries! Busqueu una pèl-roja, proveu-la i després, ben contents, ho expliqueu als quatre vents, valents. El que sí que ens interessa és saber quin tipus de vagina us mengeu amb més gust, amb pèl, sense pèl o tot el que us acostin a la boca?

  La nostra recerca acaba aquí, però us anticipem que pròximament a Apricots University començarem amb un altre estudi molt seriós: com de barbuts són els penis dels homes barbuts? I els que són calbs, ho estaran també allí a baix? I què passa amb els ous? Si voleu estar al corrent dels nostres revolucionaris estudis, apunteu-vos a la newsletter.

 • Posts created 238

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Related Posts

  No seas egoísta, compárteme con tus amigos