Modelos depilación vagina
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Sobre figues i els seus pelatges

Arriba un moment en la vida en el qual toca posar-se seriosos i preocupar-se per les coses que realment importen. Com, per exemple, com porten depilada la figa les dones?

Des de Apricots University hem intentat donar una resposta a aquesta pregunta que no ens deixa dormir a la nit, duent a terme una recerca molt íntima sobre les tendències de depilació de les vagines.

La nostra recerca va començar en els vestuaris dels gimnasos, però a l’estona ens vam adonar que aquest mètode funciona millor demanant permís, i no amagant-nos a les dutxes disfressats d’arbustos. Així que vam haver de canviar de tècnica, demanant a les vostres noies que ens ensenyessin el cony. Gràcies a elles, a Apricots, vam poder esbrinar que si els ulls són el reflex de l’ànima, els conys són el reflex de la personalitat:

Coños Conservadores
  • Conys conservadors: són aquells que encara que encenguis la llum, continuaràs veient-ho tot negre. Emporta’t casc d’espeleòleg, un matxet i una bengala, per si et perds i han de venir a rescatar-te. Recomanació: Per a sexe oral, ratlla al mig.
  • Coños conformistas
  • Conys conformistes: un triangle dens i perfecte, símbol geomètric que representa la proporció divina i que no gasta molt en depilació.

  • Coños revolucionarios
  • Conys revolucionaris: tenen una simple línia de pèl que acaba en el tall dels llavis superiors; aquesta serveix perquè sàpigues on anar. Fins al clítoris, sempre! Ella sabrà donar-te més indicacions.

  • Coños románticos
  • Conys romàntics: pelatge ben retalladet i recollit, poden tenir formes diferents, des de la d’una papallona, passant per la de cor, fins a arribar a la d’una flor. I és clar que la flor cal regar-la bé i sovint, no?

  • Coños sinceros
  • Conys sincers: són llisos com la pell de la cara després d’una màscara d’esperma. Des de la muntanya de Venus fins a la zona perianal no trobaràs ni un sol pèl, perquè aquestes xones són així, es mostren tal com són, naturals, espontànies i sinceres.

    Si alguns de vosaltres estaveu esperant un altre tipus d’informació, com… saber si les pèl-roges tenen el pèl del parrús vermell, ho sentim però quina merda de recerca hagués estat aquesta? Aquí no estem per ximpleries! Busqueu una pèl-roja, proveu-la i després, ben contents, ho expliqueu als quatre vents, valents. El que sí que ens interessa és saber quin tipus de vagina us mengeu amb més gust, amb pèl, sense pèl o tot el que us acostin a la boca?

    La nostra recerca acaba aquí, però us anticipem que pròximament a Apricots University començarem amb un altre estudi molt seriós: com de barbuts són els penis dels homes barbuts? I els que són calbs, ho estaran també allí a baix? I què passa amb els ous? Si voleu estar al corrent dels nostres revolucionaris estudis, apunteu-vos a la newsletter.

  • Apricots
    No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
    Posts created 522

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

    Related Posts