Horóscopo Sexual
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


L’horòscop més pervertit del web

Per fi arriba l’estiu. Imagino que molts haureu començat a treure-us fotos en la riba del mar amb un mojito a la mà i, per descomptat, les haureu penjat en les xarxes socials per a mostrarque sou uns alcohòlics també a la platja què guais que sou. Quan arriba aquesta temporada, acostumo a comprar-me una cinta de setí vermell per a fer-li un bonic llaç al meu cony per demostrar-vos lo poc que m’importen les vostres fotos a la platja.

En fi, amb o sense fotos en les xarxes, l’estiu està al caure i tots desitgem que sigui un estiu d’aquests que recordarem per sempre, però no per haver contret alguna ETS per cardar sense condó.

El que somiem és un estiu màgic, però, una vegada més, seran els astres els qui ens diguin quina serà el nostre destí. Mentrestant, en el que concerneix a les infeccions venèries, serà el vostre esperit aventurer qui decidirà si agafar-les o no.

Sigui com sigui, gràcies a l’ Horòscop del Vici que m’acabo d’inventar, descobrireu què tenen previst els astres per a la imminent temporada estiuenca. Busqueu el vostre signe i, si no encaixeu en cap d’aquests perfils, és que sou una mescla de tots ells junts.

Onanistes:

Un antic proverbi xinès deia “No pots guiar el vent, però pots canviar la direcció de les teves veles”. Benvolguts amics/as onanistes, gràcies a Mercuri, planeta que atorga intel·ligència i enginy, entendreu que si seguiu masturbant-vos contra la direcció del vent, és normal que us esquitxi. Poseu-vos a favor del vent i tot canviarà, començant pel color de les vostres samarretes, que ja no serà blanc enganxós.

Ejaculadors precoços:

En els 80’ Cyndi Lauper va dominar totes les llistes d’èxits amb la cançó “Girls just want to have fun” si bé el veritable títol era “Girls just want to have cum”. Poca gent sap que el canvi de nom es va produir a causa de la pressió que la cantant va rebre per part de les empreses de cosmètica que voldrien mantenir ocults els poders regeneradors de l’esperma. Que això us serveixi d’inspiració, benvolguts amics ejaculadors precoços: obriu un canal de Youtube amb vídeos tutorials sobre com cuidar la pell amb l’esperma, l’èxit planetari no trigarà a arribar i, amb això, les propostes de feina. Acabareu acceptant l’oferta de Nivea, que us contractarà com a ambaixadors de la marca canviant el nom d’un del seu productes estrella: de Nivea Expert Lift a Nivea Esperma Lift.

Frígides i/o impotents:

El sexe està sobrevalorat, així que res, seguiu així que esteu en el bon camí.

Fetitxistes:

Saturn entrarà en una botiga de sabates i s’adonarà que els talons d’agulla han passat de moda, ara el que es porta són les plataformes estil Frankenstein. Llavors, vindrà la sorpresa, Saturn dirà “Però què és aquesta merda?”. Així doncs, benvolgudes/benvolguts amigues/amics fetitxistes, aquest estiu la vostra líbido serà més baixa que la pressió de la meva àvia difunta fa 20 anys, la qual cosa us portarà a buscar un altre fetitxe. Cap a finals de juliol, amb l’aparició de Venus, rebreu un regal inesperat: unes Crocs™. Ja no hi haurà volta enrere: la vostra líbido se suïcidarà, juntament amb la vostra dignitat i el bon gust.

Fingidors/es d’orgasmes:

Amb l’arribada de Júpiter us adonareu que el vostre talent a fingir orgasmes està desaprofitat. Apunteu-vos a “Tu sí que vales”. D’allí, l’èxit no trigarà a arribar, però no per a vosaltres sinó per al vostre amic imaginari Teo, que es convertirà en una estrella del porno per a cecs. Mentrestant, la vostra parella descobrirà que sempre havíeu fingit, per la qual cosa us deixarà per en Teo. El dolor serà tan gran que començareu a fingir fins i tot quan us masturbeu. En aquells dies l’estiu s’haurà acabat, així com les vostres ganes de continuar tenint sexe.

Ninfòmanes i/o sàtirs:

Diu el refrany “Quan el savi assenyala la lluna, el ximple es fixa en el dit” però en canvi vosaltres li pregunteu “I quan es carda?”. Aquest estiu, amb Saturn a favor, deixareu d’espatllar tots els refranys del món amb el vostre instint sexual insaciable i quan el savi assenyali de nou la lluna només direu “Ui, quin dit més gran tens!” sense intentar llevar-li els pantalons. Entesos?

Pares novells:

En els pròxims mesos tindreu l’oportunitat de fer realitat un desig. “Dormir a la nit 2 hores seguides” no serà possible, ho sento, haureu de buscar un altre desig o donar en adopció a la nena. Malgrat l’insomni, continuareu tenint la força per a recordar lo feliç i tranquil·la que era la vostra vida abans de ser pares, si bé el somriure de la vostra nena després d’un bon rot no té preu. Bé, sí, l’insomni és el preu. Au, que ja fa olor de caca, aneu a canviar-li el bolquer i bon estiu!

Verges:

La lluna s’adonarà que està en el lloc equivocat, així que de Plutó passarà a Putón i aquí es quedarà per a molt de temps. O fins que la sífilis no es presenti a la vostra porta.

Tantristes:

No esteu cansats d’obrir i tancar els xacres cada dia? El missatge de les estrelles és clar “Busqueu-vos una portera ja!”.

Cristians/es:

A partir de la segona setmana de juliol, l’Esperit Sant entrarà a la vostra casa sense picar primer a la porta. Com a bons/es cristians/es sereu amables i hospitalaris amb ell, encara que insisteixi que li doneu tots els diners que teniu guardats sota la rajola. Al final s’ho emportarà tot, mobles inclosos, deixant-vos només el crucifix que teniu penjat damunt del llit. Cecs per la ràbia i la rancúnia, el Diable també passarà a fer-vos una visita; gràcies a ell, descobrireu que a aquest crucifix se li pot treure molt més partit. Les estrelles diuen “Compreu molt lubrificant”.

Moralina: Cap ni una. O què us pensàveu, que semblant article tindria alguna raó existencial més profunda?

Horòscop Sexual
Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts