Valla Apricots
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


“Mobile is everything” but sex

És un divendres qualsevol a les nostres oficines del Carrer Aribau; són les 11h i tot segueix en la normalitat. Fins que truquen a la porta. Algú s’aixeca per a obrir-la i en veure a qui té davant, es queda en estat de xoc.

Són dos homes. Dos homes importants. Dos homes que, aquell divendres que ja no és un divendres qualsevol, ningú de l’oficina s’esperava tenir-los allí, i sense cap preavís. Els dos homes misteriosos volen parlar amb nosaltres.

Un cop a dins, els homes de negre s’asseuen amb el CEO d’Apricots, Javier Martínez, visiblement encuriosit per escoltar com pot ajudar-los. De forma gairebé innocent, comencen a explicar el motiu de la seva visita, el resum del qual és el següent:

El Mobile World Congress està al caure (es celebrarà del 22 al 25 de febrer, a la Fira de Barcelona) i la ciutat comtal s’omplirà de professionals del sector mòbil. Apricots té un tanca publicitària enorme a la Gran Via, ben visible quan s’arriba des de l’aeroport de El Prat a Barcelona ciutat. La tanca posa “Apricots. Trustworthy Call Girls”. En els anys anteriors el MWC ha estat el centre d’alguna polèmica relacionada amb el sector del sexe de pagament. Pel que sembla quan arriben els executius del MWC, les prostitutes de Barcelona comencen a lubrificar per l’increment de la demanda.

Per a “crear un ambient confortable per als delegats del MWC”, ens demanen que retirem la nostra tanca publicitària de la Gran Via durant el Mobile, i nosaltres pobres ingenus pensant que per a crear un ambient confortable eren suficients música romàntica i espelmes.

El CEO de Apricots, quedant-se una mica trasbalsat, demana uns dies per a pensar en la proposta, però, pensant, pensant, s’adona que no necessita uns dies. Ja sap perfectament quina és la línia que porta Apricots, així que la seva resposta arriba després de pocs segons:

Apricots retirarà la seva tanca publicitària, però aquest acord amb la GSMA haurà de ser públic.

Considerant que esteu llegint aquestes paraules, i que es va generar un gran embolic amb els mitjans de comunicació, és evident que els grans caps del MWC han acceptat la nostra proposta. Des del dimecres passat, dia 17 de febrer, la nostra tanca de Gran Via ja no està allí donant la benvinguda als turistes que arriben a Barcelona.

Article retirada tanques pel MWC

La trobada d’aquell divendres era una notícia que valia la pena ser explicada, perquè imagineu que en lloc de succeir això, s’hagués decidit silenciar-ho tot amb aquella cosa tan bruta que són els diners. La història de sempre s’hauria repetit: una gran companyia comprant el silenci d’una petita companyia, quina tristesa i quina poca originalitat, no? Però encara sort que han topat amb nosaltres…

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts