Postura del enchufe
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Coneixes la postura de l’endoll?

Per ordre de la directora general del departament anti-aburriment de Apricots queda prohibit “el missioner”. Et revelem els secrets de la postura que et convertirà en l’amant que totes desitgem. Quan et connectis a l’endoll et preguntaràs: Per què he malgastat tant de temps amb “el gosset” i “la cavalcada”?

La postura de l’endoll és una forma molt divertida de fer que ens ho passem genial i canviar una mica la rutina en el sexe. Sortiu de la zona de confort i proveu coses noves, Déu ens va fer flexibles per alguna cosa, cal atrevir-se!

Penses que ja està tot inventat? No, les opcions són infinites. Quan estiguis al llit, al terra o sobre una taula, amb una fantàstica femella al teu costat, no t’obsessionis amb una sola postura, recorda que canviant una cama o un braç de costat, us col·locareu diferent i tindreu noves sensacions amb les quals la relació serà més divertida.

Una de les característiques més destacables de la postura de l’endoll és que es pot usar tant per a sexe vaginal com per al sexe anal, amb el que multipliquem les possibilitats.

És molt senzill arribar a la postura de l’endoll, per exemple des de “el missioner”, l’única cosa que s’ha de fer és que ell s’incorpori una mica sense deixar d’estar connectats, i que passi una de les cames de la noia per sota d’ell fins que li quedi just entre les seves; així ja veuràs que ella comença a col·locar-se diferent. Després la noia aixecarà la seva altra cama perquè tu li agafis en vertical fermament, obtenint així un nou punt de suport per a bombar com un campió.

Llistat de noies amb les quals provar la postura de l’endoll
Postura de l'endoll
Postura de l’endoll
Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts