scarlett la call center

 
PRECIOS
  • 135 €
  • 105 €
  • 85 €
 
DADES PERSONALS
 
Nacionalitat: Veneolana
Edat: 28 Anys
Ulls: Negres
Cabell: Negre
Mesures: 98 / 79 / 88
Altura: 1.62 m.
Tamany peu: 37
Pit: Operat
IDIOMES
Espanyol

Disponilitat: 24h
 
- Les noies decideixen amb total lliberta si accepten realitzar el servei d'acompanyament o no.
 
 
Descripció
FERRANA LA PICARA.
Tot el que és ric comença amb una mica de por, però aquesta primera por t'ho treu ràpidament Fernanda. Aquesta dolçor provinent de les belles terres càlides colombianes, d'ulls marrons, cabells llargs negres, delicioses corbes i pell morena, captiva a tothom que se li acosta perquè té una personalitat aclaparadora. Aquesta acompanyant de luxe posseïx una actitud explosiva, sempre roba les mirades per on camina i ni parlar del seu bon sentit de l'humor i de la sensualitat que la caracteritzen.

Fernanda des de molt petita ha sobresortit entre totes les altres noies, per la seva bellesa, carisma, actitud i per la forma de relacionar-se i de veure la vida. Li agrada viure intensament, aprofitar-ho cada moment. És fanàtica de viure noves aventures i per això és l'acompanyant d'alt nivell perfecte pels teus viatges, esdeveniments i sopars.

Fernanda és molt murri, sap que moltes noies l'envegen i això a ella li agrada i la motiva. Sap aprofitar la seva sensualitat per aconseguir allò que li ve de gust. Gaudeix del ball, ha realitzat cursos i classes de dansa on va aprendre a moure el seu gràcil cos de tal manera que quan la mires quedes hipnotitzat, perdut i embruixat.

Aquesta escort explosiva és cosa d'un altre món. És pura passió, és foc i et farà perdre el cap. Com diuen per aquí, facis el que facis fes-ho intensament, així que anima't !!! Coneix Fernanda. No te'n penediràs.
No seas egoísta, compárteme con tus amigos
 
Explica'ns la teva experiència amb SCARLETT, Com ha anat la teva cita amb ella?

 

 
Scarlett la call center té 0 comentaris
Phone icon