Día del orgasmo femenino
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Dia de l’Orgasme Femení: Volem un orgasme cada dia!

M’encanta llegir sobre temes relacionats amb el sexe, just aquesta setmana vaig llegir en una revista de xafarderies d’estiu que el dia 8 d’agost és el Dia Internacional de l’Orgasme Femení. Hi ha un dia dedicat a l’orgasme femení!

Existeixen diferents teories sobre el seu origen però la que té més pes diu que prové de la ciutat d’Esperantina, a nord-est del Brasil, quan el regidor José Arimatéia Dantas va dedicar un dia a l’orgasme femení com a compensació per un “deute sexual” que tenia amb la seva dona i va elaborar una llei perquè els habitants de la vila s’esforcessin a que les seves parelles aconseguissin el clímax. “És una qüestió de salut pública” va dir el regidor en una entrevista per a un diari.

El Dia Internacional de l’orgasme Femení busca crear consciència sobre la importància de la sexualitat femenina i el dret de les dones al plaer sexual. Com ja us he dit en diverses ocasions, sóc molt curiosa, he revisat diversos estudis sobre l’orgasme femení i les dades m’han sorprès molt, però per malament. A continuació us deixo algunes dades a tenir en compte:

  • – El 80% de les dones té dificultat per arribar al clímax en les relacions sexuals vaginals.
  • – Fins a un 15% de les dones mai han experimentat un orgasme tot i haver estat sexualment actives durant molts anys.
  • – 1 de cada 3 dones té problemes per arribar a l’orgasme.

Les causes són (no ho dic jo, sinó els estudis): la hipocresia i la mandra masculina.

En articles anteriors us he donat alguns consells sobre com fer una mamada i com fer una bona palla. Segur que heu experimentat un bon orgasme i us corregut com mai. Així m’agrada però, ara ens toca a nosaltres!

Consells per aconseguir més fàcilment l’orgasme femení

Estimulació
L’estimulació sexual és essencial per arribar a l’orgasme. És important tenir la ment posada en el moment. Durant l’acte sexual heu d’ajudar a aconseguir que les vostres parelles es relaxin i no pensin en la compra, en la feina … Com més concentrada estigui, més fàcil serà que s’exciti. Cal concentrar-se en l’aquí i ara.

Sensacions
No es tracta de treure’s la roba i posar-se a cavalcar com si no hi hagués un altre dia. És aconsellable jugar amb els sentits per preparar les terminacions nervioses, com ara: realitzar un massatge sensual, donar petonets per tot el cos … El que a vegades ens posa molt calentes és que facis veure que ens la fiques i després no ho fas, i comences a jugar amb el nostre cos.

Exercici pèlvic

Aquest exercici no es practica al gimnàs, bé, potser es pot enfortir una mica aquest múscul en els vestidors si et folles al monitor 😛
És bo fer exercicis de Kegel, consisteixen en relaxar i estrènyer els músculs que controlen el flux d’orina. També us recomano l’ús de boles xineses.
Segur que alguna vegada mentre estaves follant amb una noia has notat la pressió de la seva pelvis en el teu penis, oi que sí? T’ha agradat?

Peus calents
La temperatura del cos també influeix per arribar al clímax. Un estudi danès va demostrar que les dones tenen un 30% més de probabilitats d’assolir l’orgasme si els seus peus estan calents en lloc de freds. A mi personalment no m’agrada portar mitjons mentre follo, però caldrà provar-ho, no?

Zones erògenes
No només podem tenir orgasmes si ens estimulen el clítoris o el punt G. També podeu induir i provocar-nos un orgasme si ens acaricieu i llepeu els pits i els mugrons. M’encanta que m’acariciïn els mugrons durant els jocs preliminars.

Joguines eròtiques
Encara que estigui acompanyada, m’encanta jugar amb joguines eròtiques. Hi ha centenars de joguines sexuals per satisfer-se una mateixa. Amb una de les joguines eròtiques que més he gaudit ha estat amb un vibrador de comandament a distància que controlava la meva acompanyant mentre estàvem sopant. Igual que en les escenes de pel·lícula, tot i que no vaig cridar com Meg Ryan a Quan Harry va trobar la Sally.

També s’ha posat molt de moda el Satisfayer, l’has provat?

Les dones hauríem de tenir un orgasme cada dia perquè:

  • – Augmenten el flux d’energia creativa.
  • – Milloren la salut.
  • – Ens relaxem.
  • – Disminueixen l’estrès.
  • – Augmenta l’oxitocina en el nostre cos.
  • – Et sents feliç i alegre.

7 Tipus d’orgasmes femenins

Clitorial:

Pressiona, llepa i acaricia el clítoris ben lubricat, primer lentament i poc a poc ves augmentant la pressió, freqüència i ritme, veuràs quina explosió ^^
Aquest petit tresor amagat desencadena prop de 8.000 terminacions nervioses, el doble que té el penis masculí

Vaginal:

Potser és el més comú dels orgasmes i el més durader. Aquest tipus d’orgasme s’aconsegueix a través de la penetració. Com la vagina està plena de milers de terminacions nervioses, a l’introduir el penis s’activen diferents descàrregues agradables en elles. Cerca la millor posició per donar-li el màxim de plaer.

Punt G:

És similar a l’orgasme vaginal, la diferència recau en que has d’anar estimulant el punt G durant la penetració. El punt G és una àrea rugosa que està formada de teixits erèctils i està localitzada entre 5 i 8 centímetres a l’interior de la vagina, concretament sota de l’os púbic. Depenent de la forma del teu penis hauràs de buscar quina és la millor postura per estimular el punt G. La primera vegada que m’ho van trobar va ser amb la tècnica de l’Spiderman, introduint el dit mig i l’anular, fent moviments circulars i amb una lleugera pressió.

Mixt:

Anys enrere es deia que no hi havia diferència entre l’orgasme vaginal i el clitorial, però ja et juro jo que sí. Al meu entendre és un dels més potents, El mixt és quan s’experimenta un orgamse clitorial i vaginal a el mateix temps, és un combo de plaer. Una de les millors posicions per aconseguir un orgasme mixt és la del gosset, m’encanta que mentre em penetren m’acariciïn el clítoris.

Múltiple:

Per experimentar un multiorgasme has d’ajudar-la a relaxar-se, i després d’un primer orgasme, augmenta i disminueix la intensitat del moviment o de la fricció i estimula altres àrees al mateix temps. Aquest orgasme no té una postura ideal, senzillament es tracta d’intentar estendre el moment del plaer.

Anal:

Algunes dones gaudeixen més del sexe anal que del vaginal un cop dominat. Per realitzar sexe anal és essencial una bona estimulació prèvia, estar relaxada, lubricar molt bé la zona i fer servir preservatius per evitar infeccions. Al penetrar a una noia per darrere, també estaràs estimulant el Punt G del què ja hem parlat abans.

De mugrons:

Encara que no t’ho creguis, també és possible aconseguir un orgasme només amb l’estimulació dels mugrons i dels pits. Si s’estimulen de la forma correcta es poden sentir orgasmes intensos, diferents i inoblidables. Massatge suaument la zona amb moviments circulars de dins cap a fora i després a l’inrevés, juga amb els teus llavis i llengua però sense mossegar perquè pots ocasionar l’efecte contrari. Una posició molt bona i còmoda perquè gaudiu els dos mentre estimules els seus pits es la de cowgirl. M’encanta cavalcar tenint el control del ritme mentre em llepen i acaricien els pits.

Cada noia és un món, el millor és parlar amb ella per saber el que li agrada i el que no. No siguis egoista, dedica temps a la teva parella i segur que ella t’ho agrairà, paraula de becària. Encara recordo el meu primer orgasme, em vaig sentir tan bé que finalment vaig acceptar practicar sexe anal quan era reticent, i la veritat que en vaig gaudir moltíssim. El sexe d’aquest dia va ser meravellós, és dels que es queden gravats en la ment.

Tot i que el dia 8 sigui el Dia Mundial de l’Orgasme Femení, tots els dies han de dedicar-se al plaer femení, i també al masculí. El sexe hauria de practicar-se cada dia, ja que ens posa de bon humor i ens relaxa. Si no pots tenir-lo a casa, surt a buscar-lo, tinc unes amigues que els encanta follar i faran que et corris com mai.

Aquest estiu estic experimentant molt amb el meu cos, tant sola com acompanyada i, la veritat és que estic descobrint coses que m’agraden molt.

Has experimentat algun d’aquests tipus orgasmes? Quin és l’orgasme que t’ha fet tremolar més?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts