Sexo anal con lubricantes caseros
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


5 trucs per a aconseguir bon sexe anal amb lubrificants improvisats

Molts cops el sexe anal no es planifica i quan sorgeix cal tenir la ment àgil. T’ensenyem a improvisar per a no perdre aquesta fantàstica oportunitat. Sigui quina sigui la teva situació, mai intentis tenir sexe anal en sec perquè et pot quedar un mal record.

1. Amb oli d’oliva prepararàs la millor amanida anal

És el lubrificant natural per excel·lència de tota la vida. Així que, si et dóna una estreta en un restaurant, mentre sopes amb la teva noia i et diu:

Amor, ens veiem al bany, vull sexe.

No t’oblidis d’emportar-te d’amagat el setrill, no t’en penediràs. No patiràs cap mena d’al·lèrgia i recorda de tirar-ne molt poc, ja que és súper lubrificant. La teva noia al·lucinarà i el vostre sexe per la rereguarda pujarà a un altre nivell.

2. Nivea i molt d’amor

Qui no ha tornat de la platja, vermell com una gamba, i la seva dona li ha dit?:

Vine aquí, que et poso aftersun.

Aquest és el moment clau en el que has d’actuar. Calentet pel sol i després d’una bona dosi de carícies, serà el moment de ficar la mà al pot de NIVEA i portar-la directament al cul. Recomanació: No deixis de besar-la mentre ho fas, la seva reacció serà molt més suportable. Després, amb la mateixa mà pringa bé la teva polla, dóna-li la volta i amb afecte, gaudeix de l’envestida.

3. Per què creus que es diu que el millor iogurt natural és el grec?

Sí, has llegit bé, iogurt natural, al·lucinaràs quan l’usis per a les teves relacions sexuals. En estar fred de la nevera, et provocarà una sensació brutal en l’anus o a la vagina, ja que es pot usar tant per a sexe anal com vaginal, i és 100% fiable. Recomanació: Evita usar iogurts amb trossos, si us plau.

4. Clara d’ou i el dia que la nevera estava buida.

Perd la por a provar coses noves. Això d’anar a un sex shop i triar un lubrificant sabor a coco, està passat de moda. Tens dubtes sobre l’ou per a fer sexe anal? Et convidem a fer un exercici: Quan estiguis a la teva cuina, agafa un plat profund i un ou, trenca’l, fica la clara en el plat i assegura’t que no hi ha cap pela; tanca els ulls, fica les dues mans en el plat i comença a imaginar-te aquell cul que sempre has volgut cardar-te banyat en aquesta textura que estàs tocant. Si després d’aquest exercici, no tens un erecció de les que fan història, és que t’has deixat portar per la situació i també li has afegit sal i pebre.

5. Què faràs si no trobes res a mà? La saliva et salva la vida.

I per descomptat, arribem al més natural, hipoal·lergogen i morbós de tots el lubrificants improvisats, la saliva. Quan estàs en plena luxúria sexual i de sobte la teva companyia diu: –Fica-me-la per darrere. Serà fantàstic veure com et saliva bé la polla, després s’escup a la mà i la porta al cul. Encara que la persona que tinguis davant estigui acostumada al sexe anal, mai vagis de pressa, sempre al ritme d’ella; se sentirà més còmoda i t’ho donarà tot. Recomanació: Al principi s’ha de mullar tot molt bé, ja que la saliva es va assecant i pot molestar una mica a qualsevol dels dos.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts