No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Apricots Today

Si hi ha alguna cosa que ens agrada tant com el sexe és l’humor. Els beneficis de riure són múltiples com els orgasmes que hem vist en el Saló Eròtic de Barcelona Apricots. Per descomptat una cosa que no va faltar en aquest lloc de perdició va ser precisament el sexe, així que nosaltres ens vam encarregar de cobrir la part de l’humor. I ho vam fer amb la publicació de l’Apricots Today, que avui compartim amb vosaltres aquí.

Què trobareu en l’Apricots Today?

Moltes notícies, entre les quals la d’una prostituta rebotada que revela els comportaments sexuals dels polítics, o la del Referèndum llançat a Conca on es pregunta “A on hem de mirar?”. A més, hem inclòs una mini entrevista al CEO de Apricots que explica què és la prostitució ètica.

Respecte a Conca, quantes vegades us heu preguntat a on han de mirar els seus habitants quan fan sexe? Moltes, oi? Dóna el cas que nosaltres no podíem parar de pensar-ho, necessitàvem donar una solució a aquest gran dilema de la humanitat i per això vam llançar en el nostre Twitter l’enquesta “Cap a on ha de mirar la gent de Conca quan carda?”. Gràcies al compromís social de molts espanyols, tenim la resposta:

Resultados encuesta Apricots Today

I com tot això ha nascut en ocasió del Saló Eròtic de Barcelona Apricots, us deixem amb el vídeo resum d’aquests 4 dies i amb unes quantes fotografies.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts