Sexo y COVID-19
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Sexe i COVID-19: com cardar en temps de pandèmia

En el context de pandèmia, sexe i COVID-19 no són cosa fàcil. Els qui gaudim de relacions esporàdiques hem hagut d’enginyar-nos-les per a continuar cardant i sobreviure.

Coneixes el coronasutra? La solució per a afrontar sexe i COVID-19

El risc d’exposició al virus COVID-19, va fer que es pensés molt en com minimitzar-ho en les trobades sexuals i així va néixer el coronasutra, una infografia amb set postures sexuals amb les quals es manté la distància de més de metre i mig o dos entre les boques.

Sexe i Covid-19: Coronasutra:

Són pràctiques purament genitals, sense preliminars, per la qual cosa cal tenir en compte la lubricació i en algunes l’equilibri, però molt útils per a rebaixar la tensió sexual i efectives per a una mera descàrrega fisiològica.

La sexualitat és fonamental per a una societat saludable, per tant cal seguir totes les recomanacions higièniques però sense deixar de practicar sexe , o és que algú de vosaltres estaria conforme amb un vir-sexe a l’estil Demolition Man?

Una sexualitat positiva i satisfactòria aporta molts beneficis, tant físics com psicoemocionals, per la qual cosa és imprescindible resoldre dubtes relacionats amb el sexe i la COVID-19 durant aquesta època d’incertesa, per a continuar gaudint d’una sexualitat plena.

Sexe en temps de pandèmia

No ens preguntis si es continuen fent serveis sexuals com el francès oral, si es continuen fent petons a la boca o les noies fan com Júlia Roberts a Pretty Woman.

Sexe i Covid-19: Petons en temps de pandèmia

Tant si tens una parella estable, com si el que t’agrada és el sexe ocasional o contractar els serveis de noies de companyia, et donaré els tips més importants per a portar una vida sexual activa i evitar el contagi del coronavirus.

Semen i fluids vaginals lliures de COVID

Encara que s’han trobat restes en femta, saliva i moc, la COVID-19 no es transmet mitjançant el semen o els fluids vaginals o genitals.

Sexe i Covid-19: Fluids i covid

Masturbació i auto-satisfacció

Pots auto-satisfer-te o pots buscar ajuda i/o emprar joguines eròtiques, tu decideixes. L’important és arribar a l’orgasme i per això et recomanem que si vas una mica perdut consultis les nostres guies:

Sexe i Covid-19: Masturbació i auto-satisfacció

SEMPRE utilitza preservatiu

Els preservatius o qualsevol altra barrera de plàstic són ideals per a disminuir el risc de contagi si et ve de gust practicar sexe oral o sexe anal.

No sols es tracta del COVID-19. També previndràs el contagi d’MTS i embarassos no desitjats. Tot són avantatges.

Sexe i Covid-19: Utilitza preservatiu

Renta’t molt bé les mans

Sexe i Covid-19: Rentat les mans

És indispensable rentar-se molt bé les mans i si és possible l’ideal seria que et dutxessis tant abans com després de la pràctica sexual.
La higiene personal és fonamental, ja des d’abans del Covid-19, i a alguns els fa molta falta.

Precaucions per a mantenir relacions sexuals amb persones fora del teu cercle.

Recorda que la COVID-19 pràcticament només es transmet per l’aire, d’una persona a una altra, per gotetes i partícules en suspensió, si els espais es ventilen i es mantenen les correctes condicions d’higiene (creu-me que les noies d’Apricots són les principals interessades en què no contagiïs), per tant per a tenir una trobada d’allò més satisfactòria simplement has de tenir en compte aquestes mesures:

  • ABANS
    • Si creus que has pogut estar exposat al COVID-19, és millor que posposis la trobada.
    • Utilitza la mascareta en espais tancats i/o sempre que ho consideris oportú.
  • DURANT
    • Mantingueu una conversa prèvia, pot ser fins i tot un joc sexual, i comenta amb l’altra persona sobre la cura de la salut i les pràctiques o jocs que us ve de gust realitzar, veuràs que serà molt divertit.
    • Recorda que totes les persones mereixen un tracte respectuós cap a elles, el seu cos i les seves decisions sobre la seva pròpia salut, i això inclou la COVID-19.
    • Respecta els límits acordats, però recorda també que tothom té dret a canviar d’opinió.
  • DESPRÉS
    • És important avisar a la teva parella sexual si notes símptomes (o si, encara que no tinguis símptomes, obtens un resultat positiu en la prova de COVID-19) en les 48 hores posteriors a la trobada.
Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts