Dildos imprescindibles para mejorar el sexo
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Els 5 consoladors imprescindibles que animaran les teves relacions sexuals

A l’era victoriana existia una malaltia anomenada “histèria femenina”, que es diagnosticava a qualsevol dona que presentés símptomes com l’insomni, la retenció de fluids, la irritabilitat, el maldecaps, la pèrdua d’apetit i, com si no fos suficient, la «tendència a causar problemes».

En aquella època, la histèria femenina es curava amb un massatge pèlvic, la qual cosa avui dia coneixem com “fer un dit”. En considerar-se el desig sexual reprimit de les dones una malaltia, era el doctor qui s’encarregava de portar-les a l’orgasme; en un primer moment amb l’estimulació manual i després, a partir de 1870, amb un consoldaor.

Hacerse un dedo

Moltes coses han canviat des d’aquella època. Un estudi dut a terme sobre 3.800 dones, de 18 a 68 anys, revela que el consolador millora la funció sexual, a més de promoure comportaments saludables. Segons el mateix estudi, el 83% emprava el consolador per a estimular el clítoris i el 64% l’usava a l’interior de la seva vagina. Avui dia aquesta petita – o no tan petita – joguina eròtica és el més venut del mercat, amb unes vendes de més d’1 milió d’unitats a l’any.

Us presentem un breu llistat dels consoldaors que podeu trobar ara en el mercat i com utilitzar-los:

– Penetració vaginal: és la forma més comuna d’utilitzar el consolador, ja sigui perquè es pot fer en solitud (sol) o en companyia. La intensitat de la penetració dependrà de qui ho utilitzi: si sou de les quals gaudeixen amb una penetració forta i ràpida, només haureu de seleccionar la velocitat màxima i donar-li més canya amb les mans; si per contra ho preferiu una mica més suau i lent, trieu un dildo més petit; no el porteu a la velocitat màxima i disminuïu el ritme de les vostres mans. En tots dos casos, no oblideu utilitzar lubrificant.

– Penetració anal: molt similar a l’anterior però amb la diferència que la porta d’entrada es troba en el costat oposat. En aquest cas opteu per un consolador llis i ferm, que lo tou al culet no li agrada gaire i a més ho complica tot. Els millors per a aquest tipus d’ús són els de cristall i, en aquest cas també, la lubricació és fonamental. Si encara sou unes principiants en això, la primera vegada pot resultar molest i fins i tot dolorós; si fos així, aguanteu uns 30 segons i veureu com el plaer no trigarà a arribar.

– Strap-on: amb aquest arnès sereu les reines de la penetració. Podeu utilitzar-lo tant amb ell com amb ella, ja sigui dins de la vagina o de l’anus i tot sense mans! Aquests tipus d’arnesos poden variar en color, talla i forma però tots tenen alguna cosa en comú: el forat en el qual inserir el consolador. Proveu de penetrar la vostra parella des de darrere i, al mateix temps, feu-li un massatge al penis o al clítoris.

– Doble: és el més romàntic de tots els dildos perquè et permet mirar a la persona als ulls mentre us esteu penetrant l’un a l’altre. No és molt fàcil d’utilitzar, ja que necessita de molta pràctica per a poder-li treure el màxim profit. L’ideal és inserir primer la part més curta en la vagina i una vegada dins, inserir l’altra part (la més llarga) en la vagina de l’altra persona. Quan les dues parts estiguin en el seu lloc, heu de distribuir bé el pes dels cossos i a poc a poc tot començarà a ser més senzill i morbós.

– Calents i freds: hi ha dildos que es poden escalfar o refredar depenent de la sensació que es vulgui experimentar. Els de cristall van molt bé per a aquest ús, així com els de metall o pedra. Això sí, el cristall és un material molt delicat, per tant si la intenció és la de fotre la cardada de la vostra vida, deixeu el cristall per a les copes de champagne.

Si voleu utilitzar els joguines eròtiques amb les noies, no us talleu. No sabeu com introduir el tema? El millor és ser clars i directes dient-li per exemple: “Amor, m’agradaria fer-te gaudir més, què et sembla si utilitzem un consolador?”, cap noia rebutjarà una proposta com aquesta, estigueu-ne segurs.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts