Garganta profunda
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Gola profunda

Tothom sap que “Gola Profunda” no és el nom d’un col·lutori ni d’una clínica dental, encara que seria un nom molt bonic per a tots dos, cal dir-ho. Però no, Gola Profunda és una pel·lícula de 1972 que, malgrat els anys que té, continua mantenint el títol de pel·lícula porno més reeixida i influent de tots els temps.

La història és molt divertida i una mica surrealista: explica la vida de la Linda i de la seva complicada relació amb el sexe. La protagonista, de fet, no aconsegueix arribar a l’orgasme mai, i encara que la seva amiga intenti solucionar-ho buscant per a ella diferents homes que puguin satisfer-la – lo clàssic que faria qualsevol bona amiga, és clar – la pobra Linda segueix amb el mateix problema. Fins que un dia arriba a la seva vida el Doctor Young, sexòleg, que després d’haver-la examinat, s’adona que la Linda té el clítoris a la gola. Un descobriment que revolucionarà la vida de la jove, no només a nivell sexual, sinó també laboral, ja que la Linda començarà a treballar com a infermera oferint als pacients unes prestacions particulars utilitzant la tècnica del deep-throating o també anomenat “gola profunda”.

Sobre el deep-throating se suposa que ningú té dubtes del que és, veritat? Bé, per si de cas, millor ho expliquem: aquesta pràctica consisteix a introduir molt en profunditat el penis erecte en la boca de la parella, traient-lo i tornant-lo a ficar repetidament fins a arribar a l’orgasme. Allò que des de tota la vida es diu “mamada”, amb l’excepció que el deep-throating va molt més allà, literalment, del francès normal i corrent. En l’argot dels serveis de companyia, aquesta pràctica es denomina “francès profund”.

És clar que el penis, en arribar tan en profunditat en la boca, pot generar arcades i, en alguns casos, provocar el vòmit. Per això, si l’home vol rebre un francès profund sense trossets de menjar, millor que qui li ho practiqui ho faci amb l’estómac buit, o gairebé. I aquesta també és la raó per la qual, si desitgeu que les noies us facin un francès profund de pel·lícula, SEMPRE heu d’avisar-les abans i preguntar. Sabíeu que per a fer un deep-throating sense ennuegar-se es necessita de molta pràctica i exercici? Perquè, potser les noies volen entrenar-se amb vostra polla, qui sap! Si preferiu la soltesa i el saber fer de les expertes, aquestes noies se la empassen fins al fons i estan disponibles en aquest moment a Apricots Barcelona.

Tornant a la pel·lícula, la Linda i el seu peculiar clítoris van aportar un petit canvi en la sexualitat de les dones d’aquella generació. En la pel·lícula, de fet, la protagonista ja no és un mer objecte sexual bolcat a procurar plaer a l’home, sinó una persona que busca el seu propi goig i satisfacció. I com el sexe és cosa de dues, vosaltres també a l’hora de practicar sexe o rebre un francès profund, no us oblideu de donar plaer a l’altra persona. A més us sortirà a compte perquè, si ella també s’ho passa bé i gaudeix, voldrà repetir una vegada i una altra. Així que, pel bé de tots, no sigueu egoistes!

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts