Noia de companyia d'Apricots Camp Nou per relaxar-se després del Barça Madrid
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Relaxa’t després del clàssic amb una noia de companyia

El proper dimecres 18 de desembre de 2019 es disputa el clàssic, el primer Barça – Reial Madrid de la temporada es jugarà al Camp Nou a les vuit del vespre. Una hora en què alguns aficionats seran al camp, altres sortint de la feina i corrents cap a l’estadi, el bar o a casa per poder veure el partit. Jo estaré prenent el meu vinet dels dimecres a la terrassa del bar que està al carrer Arizala al costat de les meves amigues. 

El partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid és el partit de futbol més vist del planeta. L’any passat va acabar 5-1 per als blaugrana amb gols de Luis Suárez (3), Coutinho i Arturo Vidal, i el gol de l’honor per als blancs el va aconseguir Marcelo. 

Els partits entre el Barça i el Madrid són d’infart, mai millor dit, poden generar-nos eufòria després d’un gol o una victòria per part del nostre equip, o bé, tot el contrari, poden produir-nos tristesa i impotència si veiem que el nostre equip perd. 

Però no et preocupis, si guanya el teu equip volem celebrar-ho amb tu, però si perd, també volem “plorar les penes amb tu”. Al cap i a la fi, el teu equip pot guanyar o perdre, però tu et mereixes el millor. L’aficionat mai surt perdent si sap com i on gestionar-ho.

Després de patir veient el partit et caldrà relaxar-te, i quina millor manera que fer-ho que estan amb bona companyia. Sabies que al costat de l’estadi Camp Nou, just davant dels accessos 16 i 17 hi ha un local discret per tenir la teva trobada íntima amb una escort?

O potser prefereixes gaudir del partit de futbol d’una manera més tranquil al teu hotel o al teu domicili al costat d’una noia de companyia. Mai has fantasiejat amb mirar un partit de futbol mentre t’estan fent una mamada? T’agradaria provar-ho? 

Recorda, tu també pots marcar un gol mentre jugues amb les nostres mamelles.

tener sexo en público en Barcelona
 
Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts