movember
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


La importància de que et toquin els collons

Barbes llargues, incultes, descurades i amb restes de menjar enganxat. Encara que ho sembli no és la descripció del vostre fill després d’una setmana de festa a Eivissa, sinó la d’un hipster. En els últims anys els hem vist multiplicar-se més que qualsevol MTS, fins i tot hi ha homes que pel simple fet d’anar amb aquestes pintes de sense sostre, estan destinats a ser confosos amb aquests modernillos de merda.

Malgrat això, durant el mes de novembre són molts els homes que, siguin hipsters o no, renuncien a aquesta pinta de morts de fam per a unir-se al moviment Movember.

Ni idea de què es el Movember?
Movember es un moviment global, nascut a Austràlia en 2003, que es proposa conscienciar i informar sobre els problemes de salut masculines i sobre la importància de prevenir-los. Durant el mes de novembre, els homes que donen suport a la causa i prenen part activa en ella, es tallen qualsevol borrissol de la cara, es fan créixer el bigoti i recapten fons per a sostenir la recerca. Anant a un barber que s’adhereixi al moviment, el que paguin pel tall serà el donatiu. També hi ha més opcions de recaptació, que us convido a descobrir visitant la pàgina de Movember.

A més de recaptar fons, us convido també a fer una visita al vostre metge perquè us toqui una miqueta els ous. És que Movember serveix exactament per a això: fomentar els controls per a prevenir malalties com el càncer de pròstata i el càncer de testicles, entre altres. Desgraciadament el càncer de pròstata és el segon tipus de càncer més comú en homes i en la majoria dels casos es desenvolupa sense que hi hagi símptomes en les primeres etapes, mentre el testicular és el més habitual entre homes joves. No mola gens llegir-ho, ho sé, però encara que us toqueu els ous de puta mare solets i en diverses ocasions al dia, no us servirà per a prevenir aquestes malalties. Tret que no sigueu metges o Jesucrist, és clar.

Un control a l’any és suficient, així que fixeu-vos si us sobra temps per a continuar tocant-vos els ous sols o en companyia, i sense comptar totes les vegades que us els tocaran per a fotre-us. Així que no us cardeu sols, cuidant dels vostres ous cuideu de vosaltres mateixos.

Fonts gràfiques: freepik.es

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts