Redes Sociales Guarras
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Més que animals socials, som meuques socials

A la foto la Cintia

Els humans som animals socials, encara que les noies de Apricots prefereixen ser més concretes definint-se com a meuques socials… què li farem? Sigui com sigui, Aristòtil ho va deixar ben clar “M’encanten les meuques El que diferència a l’home de la resta d’animals és la paraula», i no els pantalons arromangats o Netflix. Gràcies a la paraula podem expressar-nos i establir relacions amb les altres persones, sense ella la societat tal com la coneixem no seria possible i el món seria un lloc millor. Però no, ja que la paraula existeix podem satisfer la necessitat de comunicació i crear comunitats, i més avui dia amb la presència de les xarxes socials.

I com que a Apricots som molt però que molt socials, de fet cardem en la primera cita, ens agrada tenir presència en diferents xarxes socials. Així és com ens manifestem en cadascuna d’elles:

  • A Facebook ensenyem al món que podem ser molt divertides sense haver de llevar-nos les calces.
  • A Twitter compartim articles que parlen de sexe, així com articles que parlen de més sexe.
  • A Youtube donem moviment a les imatges igual que donem moviment i volum al vostre entrecuix quan visiteu la pàgina de Apricots.
  • A Spotify preparem playlists per a cardar, res més.
  • A LinkedIn ens toca ser una mica professionals, cony!

Si us ve de gust podeu seguir-nos en qualsevol d’aquestes xarxes… i per a què hauríeu de seguir les xarxes d’un puticlub? Exacte, per a què? No ho sabem, però si algú troba la resposta i ens la vol cexplicar, estarem encantades de saber-ho.

Apricots
Posts created 255

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts