Redes Sociales Guarras
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Més que animals socials, som meuques socials

A la foto la Cintia

Els humans som animals socials, encara que les noies de Apricots prefereixen ser més concretes definint-se com a meuques socials… què li farem? Sigui com sigui, Aristòtil ho va deixar ben clar “M’encanten les meuques El que diferència a l’home de la resta d’animals és la paraula», i no els pantalons arromangats o Netflix. Gràcies a la paraula podem expressar-nos i establir relacions amb les altres persones, sense ella la societat tal com la coneixem no seria possible i el món seria un lloc millor. Però no, ja que la paraula existeix podem satisfer la necessitat de comunicació i crear comunitats, i més avui dia amb la presència de les xarxes socials.

I com que a Apricots som molt però que molt socials, de fet cardem en la primera cita, ens agrada tenir presència en diferents xarxes socials. Així és com ens manifestem en cadascuna d’elles:

  • A Facebook ensenyem al món que podem ser molt divertides sense haver de llevar-nos les calces.
  • A Twitter compartim articles que parlen de sexe, així com articles que parlen de més sexe.
  • A Youtube donem moviment a les imatges igual que donem moviment i volum al vostre entrecuix quan visiteu la pàgina de Apricots.
  • A Spotify preparem playlists per a cardar, res més.
  • A LinkedIn ens toca ser una mica professionals, cony!

Si us ve de gust podeu seguir-nos en qualsevol d’aquestes xarxes… i per a què hauríeu de seguir les xarxes d’un puticlub? Exacte, per a què? No ho sabem, però si algú troba la resposta i ens la vol cexplicar, estarem encantades de saber-ho.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts